Jump to content
Dwiz

Pravila ponašanja na forumu

Recommended Posts

Pravila ponašanja na forumu

UVOD

Bet-Club Forum isključivo je namjenjen prognoziranju sportskih rezultata i pomoći pri klađenju, a svrha foruma je međusobnim razmjenjivanjem informacija postizati što bolji uspjeh u sportskom klađenju. Forum je privatno vlasništvo, ima svog vlasnika (administratora) i ljude koji se brinu za red (moderatore). Moderatori imaju pravo ukloniti svaku poruku i temu na forumu za koju smatraju da nije napisana po pravilima.

Ukoliko se netko ne bude pridržavao sljedećih pravila biti će udaljen s foruma, korisnički račun će mu biti baniran (onemogućen).

članak 1

Zabranjeno vrijeđanje administratora, moderatora i ostalih korisnika po vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj razini i ostalo.

članak 2

Prije otvaranja nove teme, obavezno provjerite da li je ta tema već otvorena. Poželjno je da naslov teme bude naziv lige i datum odigravanja susreta. Ne otvarati teme za pojedine utakmice, osim u iznimnim slučajevima kad moderatori procjene da neka utakmica zaslužuje posebnu pozornost, odnosno da će biti veliko zanimanje za tu utakmicu.

članak 3

Zabranjeno je započeti novu temu u stilu "što mislite o ovome?", "Dajte mi zicere za danas" i sl., takve teme će odmah biti brisane. U ovakve rasprave možete ulaziti jedino u rubrici "Live".

članak 4

U rubrikama pod naslovom "Prognoziranje rezultata" pišite vaše analize u rubrici za određeni sport ili komentirajte već napisane. Strogo se zabranjuje traženje parova kao što je opisano pod člankom 3.

članak 5

Analize i tipove s foruma uplaćujte u kladionici na vlastitu odgovornost, jer ovdje nitko ništa ne garantira 100%. Zabranjuje se vrijeđanje i omalovažavanje članova od kojih ste prepisali tipove.

članak 6

Zabranjeno reklamiranje drugih foruma i ostalih usluga, ako želite suradnju ili reklamu obratite se administatoru na PM, e-mail ili koristite kontakt rubriku na portalu.

članak 7

Za privatne razgovore koristite Privatne poruka odnosno e-mail (ili neki drugi oblik komunikacije). Zabranjeno je koristiti forumu (javno) za privatne razgovore.

članak 8

Svako nekulturno ponašanje neće biti tolerirano. Za izražavanje svojih emocija koristite smajliće, a ne uvredljive izraze i psovke. Tko prekrši ovo pravilo biti će udaljen s foruma na određeno vrijeme (najčešće od 24-48h). Učestalo kršenje ovog pravila donosi i veće kazne.

članak 9

Na forumu je službeno pismo izražavanja latinično pismo. Postovi pisani drugim pismima će se brisati.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...