Jump to content
Sign in to follow this  
Dex26

04.05.2008. - Nedjelja

Recommended Posts

04.05.2008 at 15:00 Southampton vs Sheff. Utd Tip: X Kvota: 4.10 Betfair Ulog: 8/10

 

Domaćin ima 51 bod, i u slučaju pobede čak nemaju zagarantovan opstanak. Naravno, mora se napomenuti da njihov direktni rival u borbi za opstanak Leicester, igra u gostima protiv Stoke koji će sigurno ići na pobedu da bi eventualno zauzeli prvo mesto. U slučaju poraza Leicester i Sauthamptona, opet će Sauthamptona ostati u ligi jer je početkom marta pobedio Leicester kod kuće sa 1:0, pa prema tome imaju prednost u medjusobnim duelima.

 

Tako situacija stoji. To je ujedno i objašnjenje za kvote, ali čini mi se da i bookmakeri više gledaju ostale terene nego onaj u Southamptonu ili koji je to već grad http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

 

Domaćin na poslednjih pet mečeva ima 2-2-1, uz gol razliku 4:2. Na tih pet mečeva kod kuće, čak tri puta je uspeo da zadrži nedirnutu mrežu, ali je isto tako samo tri puta dao gol, jednom od ta tri puta je postigao dva i to protiv Bristol C. kojeg je današnji gost, Sheff. Utd., u prošlom kolu kod kuće pobedio sa 2:1.

Southampton je u ponedeljak sa WBA igrao 1:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif , pre toga poraz kod kuće od Burnleya pa protiv Charltona 1:1 u gostima, pa spomenuti meč sa Bristol C.

 

Gost ima na poslednjih pet mečeva četiri pobede i jednu nerešenu. Bitna napomena jeste da je četiri od tih pet igrao kod kuće.

Poslednja utakmica koju je igrao u gostima, još sredinom prošlog meseca, je bila sa Burnley. Pobedili su 1:2. Pre toga 1-2-1. Ukupno jeste, na poslednjih pet u gostima 3-1-1. Bitno je još i da su na četiri od tih pet mečeva postigli po jedan gol, a na jednom meču dva gola.

Sa 66 boda, 2 manje od mesta koje vodi u play off, ima neke šanse za promociju ali su one zaista male jer su pored njih tu još četiri tima sa boljim plasmanom.

 

Motivacija domaćina koja neće izostati, mali broj primnjenih i datih golova na poslednjim mečevima, sjajna forma gosta od četiri pobede i jednom nerešenom, gost koji je na svakoj od poslednih pet u gostima postigao po gol i prvi meč ove sezone koji je Southampton dobio sa 1:2 su faktori zbog kojih vam savetujem da na ovaj meč odigrate X. Inače Southampton ove sezone na svom terenu igra bolje protiv kvalitetnijih timova nego onih manje kvalitetnih.

 

Moj tip X.

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...