Jump to content

Dex26

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dex26

  • Rank
    Početnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: Atlas de Guadalajara - Necaxa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tip para: 1 Tečaj: 2.610 Ev. Dobitak: 7.610 Ev. Gubitak: 2.610
  2. Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: Atlas de Guadalajara - Necaxa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tip para: 1 Tečaj: 2.610 Ev. Dobitak: 7.610 Ev. Gubitak: 2.610
  3. Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: Southampton vs Sheff. Utd. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tip para: X Tečaj: 3.650 Ev. Dobitak: 8.650 Ev. Gubitak: 3.650 ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  4. Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: Southampton vs Sheff. Utd. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tip para: X Tečaj: 3.650 Ev. Dobitak: 8.650 Ev. Gubitak: 3.650 ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  5. 04.05.2008 at 15:00 Southampton vs Sheff. Utd Tip: X Kvota: 4.10 Betfair Ulog: 8/10 Domaćin ima 51 bod, i u slučaju pobede čak nemaju zagarantovan opstanak. Naravno, mora se napomenuti da njihov direktni rival u borbi za opstanak Leicester, igra u gostima protiv Stoke koji će sigurno ići na pobedu da bi eventualno zauzeli prvo mesto. U slučaju poraza Leicester i Sauthamptona, opet će Sauthamptona ostati u ligi jer je početkom marta pobedio Leicester kod kuće sa 1:0, pa prema tome imaju prednost u medjusobnim duelima. Tako situacija stoji. To je ujedno i objašnjenje za kvote, ali čini mi se da i bookmakeri više gledaju ostale terene nego onaj u Southamptonu ili koji je to već grad http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Domaćin na poslednjih pet mečeva ima 2-2-1, uz gol razliku 4:2. Na tih pet mečeva kod kuće, čak tri puta je uspeo da zadrži nedirnutu mrežu, ali je isto tako samo tri puta dao gol, jednom od ta tri puta je postigao dva i to protiv Bristol C. kojeg je današnji gost, Sheff. Utd., u prošlom kolu kod kuće pobedio sa 2:1. Southampton je u ponedeljak sa WBA igrao 1:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif , pre toga poraz kod kuće od Burnleya pa protiv Charltona 1:1 u gostima, pa spomenuti meč sa Bristol C. Gost ima na poslednjih pet mečeva četiri pobede i jednu nerešenu. Bitna napomena jeste da je četiri od tih pet igrao kod kuće. Poslednja utakmica koju je igrao u gostima, još sredinom prošlog meseca, je bila sa Burnley. Pobedili su 1:2. Pre toga 1-2-1. Ukupno jeste, na poslednjih pet u gostima 3-1-1. Bitno je još i da su na četiri od tih pet mečeva postigli po jedan gol, a na jednom meču dva gola. Sa 66 boda, 2 manje od mesta koje vodi u play off, ima neke šanse za promociju ali su one zaista male jer su pored njih tu još četiri tima sa boljim plasmanom. Motivacija domaćina koja neće izostati, mali broj primnjenih i datih golova na poslednjim mečevima, sjajna forma gosta od četiri pobede i jednom nerešenom, gost koji je na svakoj od poslednih pet u gostima postigao po gol i prvi meč ove sezone koji je Southampton dobio sa 1:2 su faktori zbog kojih vam savetujem da na ovaj meč odigrate X. Inače Southampton ove sezone na svom terenu igra bolje protiv kvalitetnijih timova nego onih manje kvalitetnih. Moj tip X.
  6. Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Chester vs Macclesfield http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Tip para: X Tečaj: 3.350 Ev. Dobitak: 8.350 Ev. Gubitak: 3.350 ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  7. Francuska 2. liga 25.04.2008 at 20:00 Brest vs Amiens Tip: X kvota: 2.97 pinnaclesports ulog: 4/10 Brest je na 9. poziciji na tabeli i ima 47 boda. Na poslednjih pet mečeva kod kuće ima 3 pobedei 2 nerešene. Pre nedelju dana je remizirao u gostima protiv Reimsa 0:0, pre toga pobedio kući 1:0 Montpellier, a pre dve nedelje je igrao opet u gostima, protiv Sedana i izgubio 2:0. Solidna forma. Kod kuće pre pobede nad Montpellier, igrali su 1:1 sa Guingamp, a pre toga pobedili Nior 4:2, pre toga 0:0 sa Dijonom, a pre toga pobeda od 1:0 nad Grenoblom. Pišem ovo da bih pokazao kako igraju kod kuće u jasnoj seriji: jednu pobede, zatim jednu odigraju nerešeno. Amiens, već sam na njih igrao skoro, je pre samo 3 dana zabeležio poraz u gostima od Bastije 1:0. Inaše nisu tako dobri u gostima. Na poslednjih 5 mečeva samo 2 nerešene i 3 poraza. Prvi meč ove sezone je završen rezultatom 1:1. Serija domaćina koju pravi već više od dva meseca i, iskusni tipseri znaju, da kad jedan prosečan tim igra dve vezane utakmice u gostima - ne gubi tako često obe. Moj predlog je da odigrate X, i naravno under 2.5 a odvažni neka pokušaju i sa under 1.5. Francuska 2. liga: 25.04.2008 at 20:00 Bastia vs Chateauroux Tip: X kvota: 3.05 expect ulog: 3/10 Domaćin je pre 3 dana pobedio na svom terenu Amiens sa 1:0. Na poslednjih 5 mečeva kod kuće ima 2 pobede isto toliko nerešenih i jedan poraz. Ne baš zavidni rezultati ako se zna da igraju ''domaćinsku'' ligu. Gost je puno zanimljiviji u ovo meču, oni imaju samo 3 boda više od prvog u zoni ispadanja i svaki bod im je potreban. 3 boda nije malo, ali oni na poslednjih 5 mečeva imaju samo dve nerešene i čak 3 poraza! Pre nedelju dana su sa Le Havre remizirali 0:0. Nisu dali gol već 3 meča a na poslednjih 5 mečeva u gostima samo jedna pobeda uz 3 nerešene. Prvi meč ove sezone se završio 1:1. Kako je gost ovako loš i kako im nije ''zadnji voz'' za bodove i kako domaćin na poslednja 3 meča kod kuće ima jednu pobedu i dva poraza, mislio sam da je ovaj utakmica nobet. Ali kako je Bastia verovatno bez motiva i verovatno umornih nogu od skorašnjeg meča, koji su pobedili - što je jako bitno, ipak ću pokušati sa X. A i kvota dobro plaća. Dex26 ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  8. Bravo care Querky. Najzad da još neko postavi koju analizu ovde. Možda bude nešto od ovoga. Pozivam i sve ostale koji ovo čitaju da se priključe!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  9. Napravio bih analizu postojecih takmicenja na forumu: Takmicenje u sklapanju listica je jedino normalno i jedino sto ima veze sa zivotom. Ako nekog zanima zasto tako mislim - zato. Da se kvota i ulog sabiraju a ne mnoze, pa to nema nigde sem ovde. A i ukoliko ima jos negde - onda jos strasnije! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Moj je predlog da se pravila promene, pa prema njima i skripte po principu, odnosno formuli: ulog*kvota-ulog=profit. Neka moderatori i admini vide da l' je to izvodljivo, pa ako jeste da se izglasa prvog vikenda pa da se radi na tome (promeni pravila i skripti za unos para). Dex26
  10. 22.04.2008 at 20:00 Bastia vs Amiens Tip: 0-1 Kvota: 2.80 Sportingbet Ulog 4/10 Domacin je 9. na tabeli sa 47 bodova i nema nikakvih sansi sa promociju ove godine. Od poslednjih pet meceva su samo jedan odigrali kod kuce a i tada su izgubili od Ajjacio sa 0:1. Na pretposlednjem mecu poraz u gostima od Montpellier od 2:1, i isto tako u gostima nereseno 0:0 sa Sedanom. Na poslednja tri meca kod kuce nisu pobedili. Amiens je sa 38 boda samo 3 boda iznad zone ispadanja i njima su bodovi potrebni da bi osigurali opstanak. Poslednja 3 meca su odigrali kod kuce i zabelezili su dve pobede od 1:0 i jednu neresenu pre par dana sa Clermontom 0:0. Na poslednjih pet meceva u gostima imaju 2 neresene, dva poraza i jednu pobedu. I jedni i drugi su u poslednjem kolu igrali 0:0, pre toga Bastija koja je sada domacin je zabelezila 2 poraza a Amiens koji je danas gost je kod kuce zabelezio 2 pobede, i porazi i pobede i kod jednih i kod drugih su bili sa minimalnom prednoscu od jednog gola. Mali broj i jednih i drugih na poslednjim utakmicama i standardna igra francuskih drugoligasa za gol vise je ono zbog cega cu odigrati under 2.5 i probati sa under 1.5. Isto tako, gost je u odlicnoj formi, znatno boljoj od domacina, ali je dobre rezultate postigao igrajuci kod kuce, pa cu zbog toga preskociti konacni ishod iako bih malu prednost dao gostu pa to makar bila i minimalna prednost. Sto se tacnog rezultata tice, bez golova mi se cini najboljom opkladom. Moj tip 0-1. Dex26 ------------- Edit by Tuto: Molim da u potpis ne postavljaš svoje userbarove, jer na ovom forumu userbarove dobivaju samo pobjednici natjecanja.
  11. Dex26

    17.04.2008.

    Srecni svima i pazite se Evertona! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif
  12. 16.04.2008 21:00h Juventus-1 vs Parma Tip:hX (pobeda domacina s jednim golom prednosti) kvota 3.40 expekt ulog 5/10 Juventus u narednim mecevima, ili vec u ovom treba dobrom igrom da osigura trecu poziciju na tabeli. Na poslednjih pet meceva kod kuce je zabelezio dve pobede, poraz, neresenu a pre toga jos jednu pobedu. Sve tri pobede su ostvarili sa jednim golom prednosti. I ukoliko ne odigraju nereseno, mec zavrsavaju 'za gol vise ili manje'. Sto se sastava tima za veceras tice, nece igrati Sissoko, Iaquinta, Zebina, Andrade i Zanetti. Bice tu Trezege, Salihamidzic, Camoranesi, Tiago... Gost se bori za opstanak u ligi i samo su bod iznad zone ispadanja. Parma na poslednjih pet meceva u gostima zabelezila dva poraza i tri neresene. Sa dva poslednjoplasirana na tabeli, protiv Livorna i Empolija su igrali 1:1. Sijena i Roma su ih pobedili 2:0, 4:0. Veceras ce igrati bez Paci koji je suspendovan, i bez povredjenih Senegalese, Coly i Pisanu. Ostali su spremni. Uz to najavljena formacija za ovaj mec je 4-5-1 sa Corradi-jem u napadu. Moj zakljucak je da i pored sklonosti Juventusa da igra veoma promenjivo i da ne moze da sastavi dve pobede, ipak Parma ima veoma tezak raspored do kraja prvenstva, veoma teska gostovanja pre svega pa nije ni cudo sto su najave da ce se Budan i Lucarelli cuvati za mec protiv Napolija koji igraju kod kuce. Pobedu Juventusa bih stavio kao daleko sigurniji tip, ali zasto ne pokusati sa hendikepom kada je jasno da ce se gosti braniti sa cak 4 igraca u odbrani i 5 na srednjoj liniji. Definitivno Juve ima utakmicu u svojim nogama a da li ce uspeti da pobedi sa samo jednim golom prednosti... pa verovatno hoce http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Dex26
  13. Tu sam i ja, ispunio uslove - pisao sam analize ceo mesec! Pozdrav svima i mnogo srece! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif P.S. Trebace vam!
  14. Francuska 2. Liga 15.04.2008 at 20:00 Libourne-1 vs Ajaccio hX (pobeda domacina sa jedni golom prednosti) Kvota: 3.55 Ulog: 6/10 Ligaska utakmica druge francuske lige. Libourne krasi zacelje sa 4 boda manje od crte. Plan je jasan, do kraja sezone je ostalo veoma malo vremena, pobede kod kuce i ako se dobije neki bod u gostima. To je sve sto mogu i opet nece imati stvari u svojim rukama, jer imaju ne mali zaostatak. Na poslednja tri meca kod kuce zabelezili su tri pobede identicnim rezultatom 2:0. Skalp su uzeli, pocev od preprosle nedelje pa nadalje u proslost, Dijon-u ( !!! direktnom protivniku u borbi za opstanak), Troyes-i ( ! trecima na tabeli), i Gueugnon ( poslednjima na tabeli ). Zakljucak posle ovih rezultata je da respekta nemaju ni prema kome. U petak, pre par dana, izgubili su u gostima 1:0 od Boulogne. Ajccio, na sredini tabele bez ikakvih sansi da im se do kraja prvenstva bilo sta desi. Naravno, to ne znaci da prepustaju bodove. Stavise, na poslednje dve utakmice su zabelezili dve pobede: protiv Nantes-a u petak kod kuce 2:1, i u gostima pre dve nedelje su savladali Bastia-u sa 0:1. Pre ove pobede u Bastiji su imali cetiri poraza. Prava, pravcata domacinska ekipa. Pre par dana su se izleteli pobedom u gostima i sad takvog rezultata nece biti nedeljama. Meni je da odigram 1 dovoljno i to sto se susrecu dve domacinske ekipe koje retko beleze bodove u gostima. Uz to prvi mec u ovoj sezoni se zavrsio rezultatom 2:3 u korist Libourna (tada je kvota bilo veca od 6). Da dodamo svemu motivaciju domacina koja nece izostati, i pobedu Ajaccio-a u gostima protiv Nantes-a. Pa preko toga i samo 4 nepuna dana odmora od proslog meca, na sta nisu ove ekipe navikle jer ipak je ovo druga liga. Ocekujem jos jednu pobedu domacina na svom terenu, i to uz jedan gol prednosti, nece biti toliko trcanja, umorni su od petka. Verovatno 1:0, ili cak 2:1 ako se uzme u obzri njihov prosli mec. Moj tip hX (pobeda domacina sa jedni golom prednosti) Dex26
×
×
  • Create New...