Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

11.07.2008.

Recommended Posts

Dobro jutro! Evo ja sam još budan pa da otvorim kafanu.:biggrin:

Danas u Split dolazi Napoli, veliki klub, i ja sam odlučio to pogledati uživo. Još mi je u glavi sastav iz 87. : Garella, Bruscolotti, Ferrara, Bagni, Volpecina, Renica, Carnevale, De Napoli, Giordano, Maradona, Romano.

Zadnji put sam bio na Poljudu na onoj sramnoj utakmici sa Varteksom 90 i neke kada je Varteksu ukradeno prvenstvo. Bio sam na zapadnoj tribini (svi navijali za Varteks) i bilo je smiješno gledat pomoćnog suca šta je sve mahao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

 

Lijepo bi bilo kada bi se u HNL nekoliko klubova borilo za prvo mjesto, a ne samo jedan (u neka vremena nedodirljiv). I Rijeci se stoga dogodilo da je izgubila dobiveno prvenstvo.

 

Možda ova sezona baš zbog Hajduka bude interesantnije, jer zbog Rijeke siguno neće. Samo da Hajduk ne bude jak na papiru kao i prošle sezone, već da nešto pokaže i od igračkog umjeća.

 

Uspješan odabir današnjih parova i tipova.

 

 

Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja danas prema Splitu i da idem radi Hajduka i samo radi njega, svedno tko je protivnik http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif , a prije nego što krenem probrat ćemo nešto tenisa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif što se tiče HNL, naravno Hajduk i samo Hajduk http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/74tatice_04.gif , Rijeka ove godine ne liči na dobro, loša atmosfera u klubu i oko njega, mislim da bi Osijek mogao biti dobar, naravno glavni konkurent Hajduku i favorit prvenstva je Dinamo.Nadam se da će bit 10 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_evil.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif .

Samo je jedan Majstor s mora http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/74tatice_04.gif .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veče nadam se da ste danas dobro kladili

ja tek stigo, pa možda odigram Irce

Nema odmora dok traje obnova

ave :nije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za početak dobro veče i puno sreće svima u kla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...