Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

05.04.2009. - Nedjelja

Recommended Posts

...E senza pietaaa

io ti amero con tutto questo amooore miiio...

E senza pieta, diventero una fonte, nel deserto...

ti disseteroooooooo...http://www.youtube.com/watch?v=fbKGIj8T2gk

 

Ponuda sa expekt.com:

Sun 09-04-05

13:00 Atalanta - ACF Fiorentina 2.70 3.10 2.70

15:00 AC Siena - S.S. Lazio 2.55 3.10 2.85

15:00 US Palermo - Torino FC 1.80 3.20 5.00

15:00 AS Roma - Bologna 1.55 3.75 6.75

15:00 Juventus FC - Chievo Verona 1.35 4.50 10.00

15:00 UC Sampdoria - SSC Napoli 2.00 3.10 4.10

15:00 Cagliari - Catania 2.00 3.10 4.10

15:00 Reggina - Genoa CFC 3.10 3.10 2.40

19:00 Udinese - FC Internazionale 4.60 3.25 1.85

21:00 AC Milan - US Lecce 1.25 5.60 12.00

 

"Probabili formazioni"

 

Atalanta - ACF Fiorentina - oslabljena Atalanta je zamalo dobila Lecce, remi je na kraju realan. Del Neri: "L'Europa e possibile" ("hrvat ljubi NATO pakt, srpski mu je vojnik brat, afroamer komandant"). Problemi, fali 4-5 igrača, Vieri se oprostio nakon blamaže od Bellinzone (0-1) gdje je dobro izviždan, Doni igra. Nikakva, blijeda, siva Fiorentina protiv Siene. Giraldino ništa, Montolivo u teškoj krizi, Mutu je ugurao jednu žogu i parićao 3 boda. Prandelli: "Possiamo giocare meglio". I oni u teškim problemima sa igračima, Mutu najveći, zakrpali su Giraldina. Fiorentina ne dobija ovdje, tip X 1/10.

AC Siena - S.S. Lazio - solidna Siena u toskanskome derbiju, ravnopravni na terenu ali očajni u realizaciji, već viđeno i napisano. Kompletni. Novi poraz gostiju na Siciliji. Imali su nešto šansi, Pandev nije ugurao penal, opet daju balkancima to pucat. Sve skupa slabo i nisu zaslužili bod. Rossi: "La sconfitta comunque non ci ridimensiona, il nostro obiettivo e continuare a crescere". Claudio Lotito je pobjesnio: "Se non dovesse verificarsi un cambio di tendenza, adottero provvedimenti inaspettati nei confronti di tutto lo staff", Foggia: "Senza Uefa stagione fallimentare" (Dođi NATO pa me zdimi, pa me u svoj sustav primi). Domaći pamte Milan od nekidan, oboje će ozbiljno ući u utakmicu, malo golova, tip X 1/10.

US Palermo - Torino FC - Ne može Palermo odigrat nerješeno da ga jebeš, kod Chieva im je isključen Cassani u prvome dijelu i tu je bio kraj. Zamparini: "Non e stata una squadra sfortunata...e stata una squadra messa male in campo dal nostro allenatore. A Verona la partita l'ha persa il nostro allenatore". Ballardiniju nije lako sa starkeljom, ima i nekoliko izostanaka u obrani. Miccoli: "Aiuteremo il Lecce battendo il Toro" (e tu smo). Ide Torino kao i mi sve dublje. Nisu igrali loše protiv Sampdorije, imali su šansi ali ne mogu ugurat mješinu. Svizzero-macedone Dzemaili ih trkom drži u sredini. Novellino: "Credo ancora alla salvezza". Može on vjerovat i dalje, Camolese je novi trener. Izgledaju kao stranka demokratskih promjena, atmosfera nije dobra generalno, tip 1 2/10.

AS Roma - Bologna - ništa nije mogla Roma Juventusu bez 11 igrača. Išli su igrat agresivno, kad bi nestalo ritma primili bi gol. Spalletti: "Mi girano le scatole". 4 komada im je utrpao Inter, evo toliko i Juve. Ekonomski problemi rastu, ugovori sa glavnim igračima nisu produženi, novaca nema, puno ovisi o famoznom Unicreditu. Stari Franco Sensi je to dobro gurao, ženske gube kontrolu. Uzalud se Mihajlović derao na svoje u nedjelju. Izveo je najnapadačkiji sastav do sada, nije išlo Di Vaio-u pa nije ni ostalima. Vidjela se razlika između Cagliarija koji ima glavu i rep i Bologne koja je grupa građana. Mihajlović: "C' e mancata cattiveria" ("Jedared smo se na nečijoj krsnoj slavi tako olešili od manastirke..."). Znala je Bologna iznenadit ovdje, biti će dosta umornih i nespremnih, Under 2.5 2/10 1.95.

Juventus FC - Chievo Verona - dobija Juve i dalje i drži Inter na laganoj vatri, Iaquinta i Giovinco najbolji u Rimu. Govore da je prvenstvo gotovo, je malo sutra. Prazni se ambulanta. Sve se odlično poklopilo Chievu u prošlu nedjelju. Rano su dobili igrača prednosti, zabio je konačno Luciano-Eriberto za pobjedu kući, konkurenti su svi kiksali. Di Carlo: "Siamo stati cinici, bene cosi". Od otpisane ekipe eto ih u solidnoj poziciji, ovise samo o sebi. Pinzi i Rigoni rade dosta zbrke u sredini, u stvari su počeli igrat kad je Rigoni ušao u prvih 11. Upitan Bentivoglio, vani Moro i Makinwa. Da sam bar ja crnac pa da imam ovoliki: I<----25cm---->I. Chievo nikad ovo nije dobio, neće ni sad, tip 1 AH(-1/-1.5) 3,5/10 1.81.

UC Sampdoria - SSC Napoli - Torino nema Cassana i Pazzinija i tu je razlika između njih i Sampdorije. Dosta otvorena i izjednačena utakmica, gosti su zabili svoje šanse. Cassano bez reprezentacije, Pazzini igrao pune 3 minute protiv Iraca i bacio svoje u nevolju. Napolitanci odigrali dobru utakmicu nakon 2 mjeseca i trebali su dobit Milan. Vratili su se na 3-5-2, imali igru i šanse, poništen im je čisti gol (http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2009/03/22/0KGXF04H--346x212.jpg). Donadoni: "Mancato pizzico di convinzione", De Laurentiis "Niente drammi senza Europa" ("6. flota jes' malena al' će biti popunjena. Hrvatska će komponenta, 6. floti biti penta. Listaj goro, cvjeće cvati, stižu 6. i hrvati..."). Ambulanta se puni, Lavezzi nastradao kod Maradone. Sampdoria ravnopravna u Napulju 1. utakmicu, od tada su ekipe u obrnutom trendu, tip 1 AH(0/-0.5) 2,5/10 1.73.

Cagliari - Catania - na 4 boda od Rome je Cagliari. Nadigrali su Bolognu totalno, i na sredini i po bokovima, Acquafresca novim golom bliži Interu. Allegri ima uigranu ekipu i mogu uhvatit mjesto za kup uefa. Allegri: "Una vittoria per il presidente", Cellino: "Siamo salvi e torno a Miami" ("Bože čuvaj Hrvatsku, odo' ja u Njemačku"). Autobus br. 37 vozi na liniji Split-Trogir i obrnuto, 37 bodova ima i Catanija i lakše se diše. Igrali sa više želje od Lazija i zasluženo su dobili. Zenga: "Rimaniamo con i piedi per terra". Nema nula među njima, teško je spojit puno golova i Cataniju ali evo Over 2.5 2/10 2.25.

Reggina - Genoa CFC - mogla je bolje proći Reggina u Milanu, imali su 2 mrtve šanse na 1-0. Orlandi: "Pessimo avvio di gara" (Balog, HRT: "još nema iznenađenja na Poljudu", Hajduk-Zagreb, 25. minuta, 0-0). Nekoliko izostanaka, Corradi najveći. Ne baš briljantna predstava Genove protiv Udinese-a, na mahove su igrali i uknjižili 3 bitna boda. Pomogao im je famozni sudac Ayroldi, naime na 0-0 ne svira penal Jurića na F.Floresu i iz kontre Genova povede. Na Juriću je napravljen i onaj nepostojeći crveni karton na Sardiniji prošlo kolo. Gasperini: "Abbiamo vinto meritatamente". Problemi i kod njih, Mottu bi mogli zakrpat, Milito nastradao kod Maradone. Maradona: "Pele era gay". Genoa je jača ali u padu, domaći bolji nego tablica govori, sad ili nikad, tip 1 2/10.

Udinese - FC Internazionale - po običaju sa nekoliko izmjena je istrčao Udinese u Genovi. Izgubili su ali nisu igrali lošije od domaćih, sudac ih oštetio, do kraja bili u igri i sa 10 igrača. Leonardi: "Non vogliamo piu Ayroldi" ("ovako rodijače, da se dogovorimo: 2 šlepera malbora, jedan moj drugi naš fifti-fifti."). Problemi ogromni sa igračima, u tjednu je Werder. Moratti i Mourinho su se izgleda dogovorili, dolaze 3-4 jaka pojačanja i za 2 godine se uzima liga prvaka. Upitan je ostanak Ibrahimovića: "Per ora sono concentrato sullo scudetto, poi si vedra". Sa Regginom je "Uno speciale" opet sve izmiješao, igralo se preko neke stvari, bilo je sumljivih penala i ofsajda. Slavo-svedese je zabio 2 komada i sada mrsi planove Di Vaio-u na listi strijelaca. Julio Cesar imao nekoliko spašavanja i među bolje je ocjenjenima. Nekoliko je povratnika u ekipi, Maicon izgubljen, treba ukinit reprezentacije pod hitno. U zadnjih 7 utakmica 6 je remija, idemo na dvojku, tip 2 2,5/10.

AC Milan - US Lecce - Ancelotti: "Caro Donadoni, devo batterti". Karo rodijako, nižta, njente, 2-3 šanse iz očaja su imali, neanke kadzo, dzero! Mogu se tući nogom u guzicu od sreće sa bodom iz Napulja. Ancelotti: "Un buon punto quello di Napoli". Eto ga na. Sviran je konačno penal za Lecce, protiv Atalante za 2-2 u sudačkoj nadoknadi. Slaba je to utjeha, igrali su opet loše, pogotovo u obrani, samo čudo ih može spasit do kraja. De Canio: "Un punto fondamentale". Dosta umornih bi moglo biti u Milanu, jedan hrabriji pokušaj za kraj, half time/full time 2/2 0,5/10 21.00.

 

Bilo je to sve od mene, ova zabavno-glazbena pisanija se neće nastaviti.

 

FT Atalanta 1 - 2 Fiorentina -1

FT AS Roma 2 - 1 Bologna -2

FT Cagliari 1 - 0 Catania -2

FT Juventus 3 - 3 Chievo -3.5

FT Palermo 1 - 0 Torino +1.6

FT Reggina 0 - 1 Genoa -2

FT Sampdoria 2 - 2 Napoli -1.25

FT Siena 2 - 0 Lazio -1

FT Udinese 0 - 1 Inter Milan +2.125

FT AC Milan 2 - 0 Lecce -0.5

 

Uloženo 741 Vraćeno 667,151 90,0%

Posted Image

Edited by ivemali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...