Jump to content

Recommended Posts

Posted

može i ja da se uključim za taj kulen..... bapty, ako bude ikakav plus na kraju sezone zahvljujući tvojoj formuli šaljem ti kulen.... ako bude minus ti meni :whaat:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Statističar, si bio jučer na mestnom derbiju??

Što je sa Veležom?? Nekada veliki Velež u bivši Jugoslaviji je imao uvijek dobre igrače,a danas?? Danas je Zrinski čak bolji i od svih YU-ligašev!!

Posted (edited)
  statisticar said:

može i ja da se uključim za taj kulen..... bapty, ako bude ikakav plus na kraju sezone zahvljujući tvojoj formuli šaljem ti kulen.... ako bude minus ti meni :whaat:

ti ja dam bapty po dupetu...a sta cemo mi nisu nasa podneblja od kulena..ja sam uvjeren da cete svi bit u plusu na kraju sezone igrajuci ovaj sistem i da ce moja kuca bit puna darova,a to sto si ti naletio prstom u govno odmah isprve nemoj da te to obeshrabri..koliko sam ja na sistem 1.30X30 iz prve popusio da ne pricam..

Edited by baptista
Posted
  roberth said:

Statističar, si bio jučer na mestnom derbiju??

Što je sa Veležom?? Nekada veliki Velež u bivši Jugoslaviji je imao uvijek dobre igrače,a danas?? Danas je Zrinski čak bolji i od svih YU-ligašev!!

ukupan buzet bh ligasa je 17maraka, zrinskom dodao jos neko 2markice pa ukupno imaju 19km i to je ta razlika

Posted

*baptista

Dobar ti je ona sistem za Baseball sto si okacio.Vrei pokusati. Vidim Suhi pogadja vec koji put zaredom.Vredi pokusati,pogotovo sto Bwin i Pinnacle nude dobre kvote za bassebal (za handicap i moneyline).Vredi rizikovati npr 5 eura zarad 2eura profita.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...