Jump to content

Recommended Posts

Posted
  statisticar said:

heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo...

:wink::tzare::wink:

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  statisticar said:

heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo... dok se jadan zalijećo i jedni i drugi mu zvižde, niko ga nevoli i točno mu se suza u oku vidila bila :wink:

Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... :tzare:
Posted
  Dwiz said:

Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... :tzare:

a i ovako jedva do stana u Zg-u poslije treninga dođe :wink:

Posted
  Dwiz said:

Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... :wink:

Skoro!!

Tko god da je slagao redoslijed izvođača.. nije baš bio pri sebi... pritisak ovo ono .. nije ni čudo da je promašio.

Posted
  Dwiz said:

Bitno da si ti i danas skinuo tip dana..al te sere nešto u zadnje vrijeme..vidi se da se ne kladim!! :wink:

Posted
  baptista said:

A vid njega što se veseli.. :wink:

Točno sam znao da će promašit cijelu branku, a valjda dečko nije mogao podnjeti toliki pritisak. :tzare:

nije lako kad ti zvižde jedni i drugi :wink:

Posted
  kralj said:

Točno sam znao da će promašit cijelu branku, a valjda dečko nije mogao podnjeti toliki pritisak. :tzare:

nije lako kad ti zvižde jedni i drugi :wink:

Vaša visosti..zašto niste kod Vrboska zarezom odvojili i nadodali još otok Hvar kao Alojz i sir Alex(koji još vjerojatno utapa tugu u nekom viskiju) :wink:

Posted
  baptista said:

Vaša visosti..zašto niste kod Vrboska zarezom odvojili i nadodali još otok Hvar kao Alojz i sir Alex(koji još vjerojatno utapa tugu u nekom viskiju) :wink:

Pa zašto, već valjda svi znaju gdje je to. :wink: Morali bi za otok Hvar govorit: "to je onaj otok na kojem se nalazi Vrboska" :tzare:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...