Jump to content

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  ivsa said:

ne kuzim ovo sa visokim tonovima, gdje god da dodjem i pustim to nista se ne desava

Kad stisneš play što čuješ..........5 je tonova .........jesu li svi isti??????

Posted
  orijent said:

Kad stisneš play što čuješ..........5 je tonova .........jesu li svi isti??????

a neznam, cini mi se da su isti..al to mi nista ne govori

Posted
  ivsa said:

a neznam, cini mi se da su isti..al to mi nista ne govori

sad pomiči prvi klizni za po jednu poziciju(ima ih 7) i nakon svakog pomicanja stisni play, jednom se mora prvi zvuk promjeniti, a to ti znači da je on na mjestu.........onda tako s drugim itd.........

Posted

kralj, jesam li na pravom putu..........tri ključa trebam za otvorit kasu u koferu, vidim ih u tri rupe na zidu.............za prvu šifru je bitna ona naljepnica u koferu, za drugu kocka koju vidim koristeći lampu, a za treću papirić i šifre koje pronalazim po sobi.........

Posted
  orijent said:

kralj, jesam li na pravom putu..........tri ključa trebam za otvorit kasu u koferu, vidim ih u tri rupe na zidu.............za prvu šifru je bitna ona naljepnica u koferu, za drugu kocka koju vidim koristeći lampu, a za treću papirić i šifre koje pronalazim po sobi.........

:whaat:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif
Posted
  orijent said:

ajd mi samo reci što je u toj škatuli............ima li još puno do kraja??????????

u škatuli ti je kvaka za otvaranje vrata. i to je to :whaat:

Posted
  kralj said:

orijent... jesi li?

još jedan ključić........onaj sa šiframa, vidim da ima veze za onim pismom GOOD LUCK ........ne kužim sistem, probat ću još malo večeras.....

Posted
  statisticar said:

ama ja našao papirić, dvi baterije i epruvetu neakvu i dalje ništa... glup sam

papirić ti kaže kako otvoriti desni otvor u zidu..........