euro Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ukrajina povela a Kazahstanci odmah izjednacili!!!!
baptista Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 euro said: Ukrajina povela a Kazahstanci odmah izjednacili!!!! Da dobro ajde ipak smo 20 minuta bili u kvalifikacijama!!
leo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 statisticar said: ja ću i Andoru i Hrvatsku x odapet Za sad te naši prate http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif
Goran1 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sad će Andora stisnuti Ukrajince, uvalit im 5 komada i eto Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama. Trenutno je 88 minuta i još ima vremena za preokret. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif
liliputanac Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 dobro vece narode pade moje hazarder u nadoknadi
Goran1 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Sada kad je ostalo još samo malo šanse ( Andora mora dati 6 komada u 1-2 minute ) , možda je i bolje da ne idemo na SP. Barem ćemo na miru gledati tekme, bez prevelikog opterećenja. Nećemo se uzbuđivati i mučiti hoćemo li proči 1. krug ili nećemo.
m&m Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Goran1 said: Sada kad je ostalo još samo malo šanse ( Andora mora dati 6 komada u 1-2 minute ) , možda je i bolje da ne idemo na SP. Barem ćemo na miru gledati tekme, bez prevelikog opterećenja. Nećemo se uzbuđivati i mučiti hoćemo li proči 1. krug ili nećemo.To je duh.. tako treba, u svemu pronać nešto pozitivno... je da je malo ironično al opet... ;-)
m&m Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Točno deset godina i jedan dan nismo znali za ovaj osjećaj. Na šest od mogućih sedam velikih natjecanja viorio se hrvatski barjak i toliko smo se razmazili da smo povjerovali da smo pretplaćeni na blještave scene. I onda nam se dogodi "debakl". "Sramota". "Katastrofa". Po prvi put nismo otišli na Svjetsko prvenstvo... Pročitajte još jednom posljednju rečenicu uvoda. Po prvi put nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. A nismo ni Brazil, ni Njemačka, ni Španjolska. dio teksta.. Bernarda Jurišića sa Sportneta. Srušilo se sve...
baptista Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Goran1 said: Sada kad je ostalo još samo malo šanse ( Andora mora dati 6 komada u 1-2 minute ) , možda je i bolje da ne idemo na SP. Barem ćemo na miru gledati tekme, bez prevelikog opterećenja. Nećemo se uzbuđivati i mučiti hoćemo li proči 1. krug ili nećemo. Tako je ionako ce se na kraju tog prvenstva gledati samo ko je pobjednik!! Ovo ostalo se brzo zaboravlja... Sve u svemu toliko o reprezetativnim uzbuđenjima sljedecih cca 365 dana!!
Goran1 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 m&m said: To je duh.. tako treba, u svemu pronać nešto pozitivno... je da je malo ironično al opet... ;-) Gledaj, ja sam malo razočaran što nećemo vidjeti ( osim na TV-u kad će recimo igrati SAD- Japan ) slijedeće SP ali to je naša realnost. Bahatost i stil lako ćemo , nam se odbio o glavu. Pijanstvo, svađe.... sve to nas je skupo koštalo. Na kraju ćemo proći kao Srbija u košarci ( nakon osvajanja SP-a, Olimpijskih igara... )... katastrofa. No oni su se nakon par godina vratili a da li ćemo se mi vratiti? Mi smo malo previše poletjeli i dogodio se pad. Ako će netko naučiti na tim greškama- super a ako ne - bit će i dalje katstrofa. Ubuduće moramo biti sretni ako se uopće plasiramo na neko veliko natjecanje a ne kao do sada glumatati da smo ponajbolja svjetska ekipa. Pa nas ima manje od 5 mil. a htjeli bi biti svjetski prvaci u svim sportovima... Ne ide to samo tako.
m&m Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Goran1 said: Gledaj, ja sam malo razočaran što nećemo vidjeti ( osim na TV-u kad će recimo igrati SAD- Japan ) slijedeće SP ali to je naša realnost. Bahatost i stil lako ćemo , nam se odbio o glavu. Pijanstvo, svađe.... sve to nas je skupo koštalo. Na kraju ćemo proći kao Srbija u košarci ( nakon osvajanja SP-a, Olimpijskih igara... )... katastrofa. No oni su se nakon par godina vratili a da li ćemo se mi vratiti? Mi smo malo previše poletjeli i dogodio se pad. Ako će netko naučiti na tim greškama- super a ako ne - bit će i dalje katstrofa. Ubuduće moramo biti sretni ako se uopće plasiramo na neko veliko natjecanje a ne kao do sada glumatati da smo ponajbolja svjetska ekipa. Pa nas ima manje od 5 mil. a htjeli bi biti svjetski prvaci u svim sportovima... Ne ide to samo tako. Sve stoji.. i slažem se s napisanim.. tko visoko leti..nisko pada. Kad pogledaš cijele kvalifikacije kako se igralo nismo ni zaslužili proći.. A ruku na srce.. tko bi od nas potegnuo za Afriku na SP, lovu za taj gušt i luksuz barem ja, nemam...
roberth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Za sve koji misliju kladiti Poljska - Slovačka!! Vrijeme : snijeg 10 cm na igralištu,još sniježi.... To znači,da bi to morao biti UNDER 2,5 i ....... Kako pada snijeg nisam mogao vjerovati što sam vidio na TV
m&m Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 roberth said: Za sve koji misliju kladiti Poljska - Slovačka!! Vrijeme : snijeg 10 cm na igralištu,još sniježi.... To znači,da bi to morao biti UNDER 2,5 i ....... Kako pada snijeg nisam mogao vjerovati što sam vidio na TV Bit će proklizavanja i krumpira...
roberth Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 m&m said: Bit će proklizavanja i krumpira... Tako su proklizali,da su Poljaci dali AUTOGOL!!!
Recommended Posts