Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

03.12.2009.

Recommended Posts

Početak: 04.12.2009. u 20:15 CET

 

Bosna - FMP

 

Epitet derbija začelja NLB lige, ko bih reko za FMP kostur ekipe je osta isti ,ali jos uvek steka. Mislim da je ovo idealna prilika da se upisu bodovi na strani. Jer ej domacin u nezapamcenom rasulu. Sarajlije su ostvarile samo jedan pozitivan rezultat u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja, što je uslovilo promenu trenera. Sabit Hadžić zamenio je na klupi Vladu Vukoičića glavnu kariku ...Ivanovic ponajbolji igrac je OUT, igra u reketu...tako da tu vidim veliku prednost za goste, jer su oni bukvalno najbolji na centrima. 

 

 

Sa druge strane, „panteri“ putuju u Sarajevo vedrog duha, pošto su u utorak savladali Banvit u drugom kolu F grupe Evročelendž kupa. Sa raspoloženim centrom Miroslavom Raduljicom rastu i šanse FMP-a za pobedom na gostovanju, koja je neophodna posle kiksa protiv Cedevite u Železniku!

 

Evo i izjave aktera-

- U meču sa Banvitom smo demonstrirali neku novu energiju i motivisanost, koje nas do sada nisu krasile. Ako ih budemo ponavljali u nastavku sezone sigurno je da će doći i bolji rezultati u NLB ligi. Šansu tražimo već protiv Bosne, koja je promenila trenera, a njeni igrači će biti borbeniji nego u prethodnim duelima. Gledao sam „studente“ protiv Partizana i nisu me oduševili. Trudićemo se da iskoristimo Bosnine probleme i anuliramo kiks iz duela sa Cedevitom. Samo, nikako ne smemo da se opustimo, takav stav bi bio poguban. U Jadranskoj ligi nema lakih utakmica– ističe Miroslav Raduljica

 

 Tip: Away

Vrsta: Fixed Odds

Koeficijent: 1.82 @ Unibet

Ulog: 5 

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...