Jump to content

Recommended Posts

Posted
  c4nton4 said:

Over na Toronto ti je prošao :nije:

Toronto Maple Leafs - Atlanta Thrashers (over 6.5)......5:2......meni dosta :uredu:

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers (over 5.5).....2. trećina.....3 komada zasad......ajmo :nije:

New York Knicks - Portland Trail Blazers (over 199.5)......na poluvremenu 87 :nije:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  orijent said:

Toronto Maple Leafs - Atlanta Thrashers (over 6.5)......5:2......meni dosta :uredu:

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers (over 5.5).....2. trećina.....3 komada zasad......ajmo :nije:

New York Knicks - Portland Trail Blazers (over 199.5)......na poluvremenu 87 :nije:

Mislim da ti je na New Yorku to puno premalo koševa da bi moglo ići preko 200!!!
Posted
  tvicenti said:

Mislim da ti je na New Yorku to puno premalo koševa da bi moglo ići preko 200!!!

bojim se da si u pravu............prva četvrtina 18:18 i tu je bio kraj.........ali ajmo se nadat

Posted
  tvicenti said:

I ja mislim, jedino bi mogli da ga iscupaju produzeci, u sta je verovatnoca mala, mada se desava. Meni se prosle sezone 4 puta desili produzeci od toga mislim da su me hebali sva 4 puta sam igrao under, ili samo jednom su mi pomogli kad sam igrao over, ne mogu tacno da se setim , uglavnom negativno sam prosao i to debelo :uredu:

Posted

Prvo mi sve prođe kao podmazano i sad me Pingvini nerviraju, a i ovi blentavi Trailblazersi za koje sam očekivao da se trgnu.. jedu djubar

Posted
  Bane said:

Ajmo Pingvini igraj :nije: :nije: treba te mi zabiti jos samo 3, a da ne primite ni jedan :nije: Nemoguca misija i Tom Kruz :uredu:

Jebo Pingvine, cijelu utakmicu slušam preko nhl radija, signal ko da emitiraju dva morona parkirana u space shuttleu iza Mjeseca, glava mi puca i zuji mi u samo jednom uhu.Katastrofa
Posted
  c4nton4 said:

Jebo Pingvine, cijelu utakmicu slušam preko nhl radija, signal ko da emitiraju dva morona parkirana u space shuttleu iza Mjeseca, glava mi puca i zuji mi u samo jednom uhu.Katastrofa

Ja gledam Tampu- Wasington na sport klubu, inace bolje da si pustio mislim da ih ima na atdhe.net prenos ako si hteo :uredu: Ali i to sto kazes, kad su dopusti;i da ih Carolina koja je ove sezone ocajnicka pobedjuje i to na domacem terenu, onda jedan crveni za njih :nije:

Posted
  Bane said:

Ja gledam Tampu- Wasington na sport klubu, inace bolje da si pustio mislim da ih ima na atdhe.net prenos ako si hteo :uredu: Ali i to sto kazes, kad su dopusti;i da ih Carolina koja je ove sezone ocajnicka pobedjuje i to na domacem terenu, onda jedan crveni za njih :nije:

Osam minuta još tekme u pittsburghu..

Nema streama nigdje, i ja gledam Capitalse i slušam ovo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...