Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

03.01.2010.

Recommended Posts

Prijedlozi današnjih NHL susreta (incl. OT - Pinnacle):

 

19:05 - Ottawa Senators - Philadelphia Flyers - 1st Period under 1.5 - 1.917 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif

21:05 - Montreal Canadiens - Buffalo Sabres - under 5.5 - 1.709 :nije:

23:05 - Florida Panthers - Pittsburgh Penguins - 1st Period over 1.5 - 1.943 :nije:

01:05 - Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks under 3.5 - 1.741 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

 

Uspješan odabir!  http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

 

Tuto  http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:00

Florida Panthers - Pittsburgh Penguins

tip:2@2.10

ulog: 7/10

kladionica:expekt

 

Evo veceras jednog po meni zanimljivog duela u NHL ligi, sastaju se Florida Pantersi koji ce ugostiti Pitsburg Pingvine u njihovom cetvrtom i poslednjem okrsaju ove regularne NHL-sezone. Nisam pristalica preteranog gledanja u statistiku, tabele i slicno, jer to za pogotovo po meni ne vazi za hokej i NHL ligu, ali cemo ovde baciti pogled i na taj aspekt kao moguci predskazatelj ishoda ovog duela.

Pittsburgh je do sada savladao od tri predhodna meca, sva tri je slavio protiv Floride i to identicnim ali krajnjim rezultatom 3:2. Danas raspravljam o ishodu regularnom delu, znaci necu ulaziti u polemiku da lice opet doci do OT-a ili nece. Ocekujem veceras da Pingvinsi konacno probiju ovaj zastoj od postignutih samo 7 golova od prethonde njihove pobede koja se dogodila 23 decebra protiv Otawe. Ocigledno je da je ekipa u blagoj krizi sa rezultatima, kao sto i sinoc protiv Tampe nisu delovali bas nesto ubedljivo i izgubili su rezultatom 3:1. Ima li su par nekih sansi i to gotovo stopostopnih, ali to opet nije bilo u domenu njihovih mogucnosti. Sa druge strane Florida Pantersi je po meni jedna prosecna ekipa (mada u hokeju svaka ekipa moze biti rame uz rame sa svakom i uz malo bolju raspolozenost ili srecu lako naneti poraz bilo kojoj jacoj ekipi) koja je na samu novogosnju noc docekala Montreal Canadise i izgubila rezultatom 5:4. To je za njih po meni bio dosta poguban poraz u psihickom smislu, veceras im je sansa da to isprave, no kako sam vec rekao to se nece dogoditi veceras za njih i na to ce morati jos malo da sacekaju. Pantersi su poslednji put savladali Pingvine 5. aprila 2009. god i mislim da tu tradiciju ne mogu da prekinu ni ovaj put.

Veceras od Pittsburga ocekujem bar 4 pogodka u mrezi Floride, iz tog razloga i proistice napisani tip, mislim da igraci Malkin, Crosby , Geruin i ekipa veceras nece ponovo posustati i da smo previse cekali na jednu pobedu ekipe kao sto je Pittsburg. Isto smatram da igranost na gostujucem terenu u NHL-u ne predstavlja neki zaostatak, cak naprotiv, vise volim odigrati na gostojucu ekipu jer je tada tecaj obicno dosta visi nego da su strane u obrnutoj ulozi.

Za one koje prate i vole da gledaju statisticke podatke dveju ekipa evo nesto i konkretnije:

 

 

Pittsburg (26-15-1) VS Florida (16-18-7)

Pittsburg (5-5-0) VS Florida (5-4-1) ovo su omeri poslednjih 10 utakmica, pobeda, porazi i pobeda nakon isteka regularnog dela.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...