Jump to content

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  El-Maestro said:

Ajmoo Bosanci jel imate neke informacije o Bosnu-Zadar danas?

Upravo sam i ja ovo hteo da pitam, jel ima neko neku informaciju zasto je na Bosnu pala kvota sa 2.55 > 2.30 ? :uredu:

Posted
  wildgh said:

danas se trpa na Cibonu, trebalo bi doći lagano, ali...public bet :uredu:

Ovde se ne prima uplata na Cibonu, ja dam otiosao da uplatim u 12.00 al nista nema kaldjenja na taj mec

Posted

kod nas se još uvijek može, čak je najzanimljiviji povećani hendikep +10,5 po 2.55 u lutriji i +11,5 u SuperSportu po 2.60. mislim da se to isplati igrati

Posted
  plavi_ said:

Upravo sam i ja ovo hteo da pitam, jel ima neko neku informaciju zasto je na Bosnu pala kvota sa 2.55 > 2.30 ? :uredu:

nema neke posebne informacije, osim klasike da je Zadar u gostima katastrofalan, priča se da neće igrati Boisa i Stipčević, a i sa njima nikako ne opravdavaju koef od 1.50 u gostima. Bosna je domaćinska ekipa i teško se tamo dolazi do pobjede

Posted
  wildgh said:

nema neke posebne informacije, osim klasike da je Zadar u gostima katastrofalan, priča se da neće igrati Boisa i Stipčević, a i sa njima nikako ne opravdavaju koef od 1.50 u gostima. Bosna je domaćinska ekipa i teško se tamo dolazi do pobjede

wildgh said:

evo i točan info

Hvala :uredu:

Ja sam nazalost stavio 2 na tiket neznajuci za ovo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Ali ko zna, mozda i dodje 2, ipak je po kladionicama Zadar favorit http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Posted
  Bane said:

Da li je to zbog lose serije ili zbog toga sto krece MLB?

Nema loše serije. NHL ide dalje. Na MLB do početka sezone se ne kladim.
Posted
  Bunka said:

Ovde se ne prima uplata na Cibonu, ja dam otiosao da uplatim u 12.00 al nista nema kaldjenja na taj mec

Betcity ...Otisam sam uplatiti Kepez +8.5 na 160 eura i kaze mi da je pao hendikep na +6.5 i ja nisam uplatio..A Kepez je dobio 15-16 razlike..4.00 kvota :uredu: