Jump to content

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  Bane said:

Zna li ko kako igra Marinko Matosevic ?? Mislim da on ne moze sa Mihaelom Llodrom da izadje na kraj, a kvota na Llodru je prelepih 1,5 :uredu: Ali nije mi jasno zasto tecaj pada na Marinka :uredu:

Matosevic je trenutno 240. na Atp listi, nije nesto znacajno postigao ove godine igrao je neke sitne turnire, osvojio 25 ooo$, dok je Llodra vec 65, ali i druga prica sto se tice svega. NJega sam gledao najskorije protiv Tsonge nakon sto se dobro borio predao je pri rezultatu 7:6, a prethodno je osvojio Atp turnir u Monaku, igra dosta jako ide na snagu i odgovara mu tvrdja podloga, ima solidan servis i dobar forhend, hmm zanimljiv susret u svakom slucaju.... tip Llodra@1,42 Unibet

Poslednja provera ovog duela u kladionici pinnacle je offline , ma sta to znacilo :nije:

i ja sam ga igrao i mislim da bez problema prolazi,u ova dva meča kvalifikacija koje je mm proša bio je suočen s ukupno 30 break lopti ali marchenko i young su bili idioti pa nisu to znali iskoristiti

Posted
  joxong said:

i ja sam ga igrao i mislim da bez problema prolazi,u ova dva meča kvalifikacija koje je mm proša bio je suočen s ukupno 30 break lopti ali marchenko i young su bili idioti pa nisu to znali iskoristiti

Dal nema nedge live streaming, znas li?

Posted
  joxong said:

llodra rebreak pa break *3:2

:nije:

Dobi Matosevic I set i dobice ga mec, ko zna sta je tu u pitanju cim je kvota pala na Marinka, Llodra vise nece ici ni na tiket ni na natjecanja... nigde... ovo je trebao 2:0 da dobije u setovima :uredu:

Posted
  Bane said:

Dobi Matosevic I set i dobice ga mec, ko zna sta je tu u pitanju cim je kvota pala na Marinka, Llodra vise nece ici ni na tiket ni na natjecanja... nigde... ovo je trebao 2:0 da dobije u setovima :nije:

ja ne vjerujem da se ovo događa :uredu:

Posted

Dobro vece svima :uredu:

Evo od mene predlog za nocas: Denver Nuggets @ 1.43

Po meni lepa kvota, a trebalo bi da pobedi Denver.

Ko voli nek' izvoli :nije:

Posted (edited)

Evo dojava stigla od tetke iz Amerike.Navodno golijada:

Naziv kladionice: Expekt

Vrijeme odigravanja: 01:05

Naziv para: Worcester Sharks - Binghampton Senators (Zbroj golova)

Tip para: više od 5.5

Tečaj: 1.700

Prodajem prvu za 40€ plus PDV.Svaka iduća dojava 30€ :nije: plus paket napolitanki

Edited by c4nton4
Posted
  c4nton4 said:

Prodajem prvu za 40€ plus PDV.Svaka iduća dojava 30€ :nije: plus paket napolitanki

Blago tebi, imas tetku u Americi :uredu:

Posted
  c4nton4 said:

Ja se predplacujem na paket dojava, kupljeno gotovo :uredu: ponuda je nadam se kolicinski ogranicena na odredjen broj ljudi :uredu: