c4nton4 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 (edited) tvicenti said: Ljudi moji pa kud ovaj svijet ide, pa zar je ovo normalno što mi ko narod radimo. http://www.index.hr/sport/clanak/na-forumu...ija/484743.aspx A ovaj retardirani novinar to još objavi cijeloj HR.Ne znaš tko je gluplji.Index.hr i slične gluparije me uopće ne iznenađuju s ovakvim glupostima Edited April 6, 2010 by c4nton4 Quote
Tuto Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tvicenti said: Ljudi moji pa kud ovaj svijet ide, pa zar je ovo normalno što mi ko narod radimo.Jedino s čime se slažem u tekstu je da je sudac sudio nepostojeći penal za Dinamo u susretu sa Rijekom. Quote
statisticar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tuto said: Jedino s čime se slažem u tekstu je da je sudac sudio nepostojeći penal za Dinamo u susretu sa Rijekom. Ovo je stvarno nerezonski i nepotrebno i glupo... inače za Marića se odavno zna da je podmitljiv kako u političkom tako u nogometnom svijetu,na Mamićevojoj platnoj listi se inače nalazi... Quote
c4nton4 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Za kolege forumaše koji kane pratiti LP, a nemaju NOV@ tv postoje streamovi na dnevnik.hr zqa obje utakmice Quote
the_only_one Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala Quote
tvicenti Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 (edited) the_only_one said: pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala A gle to teško ali možemo ti se raspitati za brojeve telefona od sudaca s te tekme, vjerujem da bi ih moglo biti na onom forumu ili na index.hr!!! Edited April 6, 2010 by tvicenti Quote
the_only_one Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tvicenti said: A gle to teško ali možemo ti se raspitati za brojeve telefona od sudaca s te tekme, vjerujem da bi ih moglo biti na onom forumu ili na indedx.hr!!!jako smijesno.. Quote
c4nton4 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 the_only_one said: pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala Sad su ažurirali tko starta.To je sve što sam ti ja trenutno uspio nać : FirstVien-SC A.Lustenau Quote
the_only_one Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 c4nton4 said: Sad su ažurirali tko starta.To je sve što sam ti ja trenutno uspio nać : FirstVien-SC A.Lustenauhvala puno Quote
Recommended Posts