Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

02.11.2010.

Recommended Posts

Prijedlog večerašnjih NHL susreta (OT uključeno - Pinnacle):

 

00:00 - Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens - 1st Period over 1.5 - 2.110 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

00:00 - Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs over 2.5 - 1.781http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

01:00 - Minnesota Wild - San Jose Sharks - San Jose Sharks over 2.5 - 1.694http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

02:00 - Edmonton Oilers - Vancouver Canucks - 1st Period over 1.5 -  1.901 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

 

Uspješan odabir!   :uredu:

 

Tuto   http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

World Series

 

Prvi naslov za San Francisco Giantse nakon 56 godina

Posted Image

 

Momčad San Francisco Giantsa, prevođena sjajnim bacačem Timom Lincecumom, u ponedjeljak je osvojila svoj prvi naslov prvaka američke profesionalne baseball lige (MLB) od 1954. godine, svladavši u petoj utakmici finala doigravanja, takozvanom »World Seriesu«, u Arlingtonu domaće Texas Rangerse rezultatom 3-1, za konačni trijumf od 4-1 u pobjedama.

 

To je šesti naslov pobjednika »World Seriesa« za Giantse, ali njihov prvi u 56 godina i prvi je otkako su se preselili iz New Yorka u Kaliforniju 1958. godine.

 

Na utakmici igranoj u Arlingtonu u Teksasu, Lincecum (26) je držao Rangerse na samo tri pogotka u osam izmjena, uključujući i jedini »home-run« za Teksašane, Nelsona Cruza u sedmoj izmjeni.

 

»Uspjeli smo kao momčad. Sve se posložilo i osvojili smo naslov«, rekao je nakon utakmice Lincecum, koji je u veljači postao najbolje plaćeni bacač (»pitcher«) MLB-a, nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s Giantsima vrijednog 23 milijuna dolara.

 

Ipak, junak pobjede u petoj utakmici bio je Edgar Renteria, koji je u sedmoj izmjeni, pri rezultat 0-0, postigao »home-run« vrijedan tri boda za Giantse, te je time omogućio Lincecumu i »closeru« Brianu Wilsonu da svojim odličnim bacanjem zadrže prednost.

 

Renteria je proglašen i najkorisnijim (MVP) igračem ovogodišnjeg »World Seriesa«.

 

»Ne mogu biti ponosniji na ovu momčad«, kazao je menađer Giantsa Bruce Bochy.

 

San Francisco će u srijedu prirediti veliku pobjedničku paradu za Giantse, ovogodišnje prvake u najomiljenijem američkom sportu.

 

(Hina)

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:05 Edmonton Oilers- Vancouver Canucks 1X @ 1.70 UNIBET 4/10

 

NHL,Igra se u Rexall Placu, Edmonton.

 

Edmonton danas igra prvu od dvije utakmice na domacem ledu,tu trebaju da ucine maximum jer ih opet slijede gostovanja u nizu do 17.11.2010,smatram da lakše mogu pobjedit Vancouver veceras nego sutra Detroit koji je jedan od najboljih momcadi NHLa,zanimljivo je da u medusobnim susretima najcešce pobjedi domaca momcad ili je izjednaceno,Edmonton ima omjer 2W-2L na domacem ledu...

Vancouveru može biti hendikep što veceras igraju drugu utakmicu u nizu ,jucer su tukli NJ 3-0,Roberto Luongo je branio sinoc cijelu utakmicu za VAN bez primljenog gola,potvrdeno je da i veceras brani ,Loungo u gostima drži lošu statistiku,učinkovitost mu je na 82,5% odnosno prima 3,75 gola u gostima od početka sezone,dok za Edmonton brani takoder prvi vratar Khabibulin čija je učinkovitost na 90.1 % .

Vancouver je domacinska momcad,vani gube,Edmonton daje 3.1 gol po utakmici dok Vancouver daje 2,7

Edmonton je dobro odmorena ekipa,imali su nekoliko dana odmora, bolji su u napadu,imaju prednost domaceg terena dok su u obrani slicni gostima.

 

http://communities.c...nst-oilers.aspx

Edited by grizzly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...