Jump to content

Recommended Posts

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide :whaat: dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati :uredu:

Posted
  On 11/23/2011 at 11:33 AM, 'Nadrealista' said:

ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide :whaat: dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati :uredu:

Upravo tako!

Ja imam svega 5 fula do sada i ne mozes reci da sam neozbiljan :uredu:

Posted

Moj par za danas

Vrsta takmičenja: Fudbal, liga prvaka

Naziv kladionice: SuperSport

Broj para iz kladionice: 2946

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: ShakhtarD/odg-FC Porto

Tip para: oba tima daju gol - da

Tečaj: 1.750

Posted
  On 11/23/2011 at 11:33 AM, 'Nadrealista' said:

ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide :uredu: dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati :nije:

On 11/23/2011 at 11:41 AM, 'Dinno' said:

Upravo tako!

Ja imam svega 5 fula do sada i ne mozes reci da sam neozbiljan :uredu:

Ma sve 5 decki,salim se ja,nisam ni ja za nis isao na klupu..samo pokusavam nekako razbit taj maler koji nas bije.. :whaat:
Posted

evo zlatna koka za danas

Borac Banja Luka - Sarajevo, manje od 2,5 gola uz kvotu 1,65 na bwin :whaat:

da i moji drugovi Dinno, Sasa i Nadrealista nesto pogode

jednostavno stid me..... sklanjam pogled od njih na ulici

Posted
  On 11/23/2011 at 12:46 PM, 'emir1983' said:

Jako lose se krenulo, mi ostali forumasi zahtjevamo kompletnu istragu oko parova sa kojima nam donosite gubitke.

Savez napolje :whaat:

Jeste da je lako biti general poslije bitke, ali ocito pojedini clanovi tima (Nadrealista, Sasa, Dinno) imaju lagani pad koncentracije, i ja sam za reviziju ugovora...Znaju mi na H2H poklopiti pogodjeni 2.25 koeficijent, a ovdje gdje nam cuvaju obraz, oni se za..ebavaju...!!!

:uredu:

Posted (edited)

predlozio bih da se otvori novo takmicenje pod nazivom "Nagradna otimanja", evo primjera:

tu bi bilo nade da Sasa i Dinno osvoje neku nagradu :whaat:

sponzor da bude LostBet.com

Edited by emir1983
Posted
  On 11/23/2011 at 12:49 PM, 'emir1983' said:

evo zlatna koka za danas

Borac Banja Luka - Sarajevo, manje od 2,5 gola uz kvotu 1,65 na bwin :whaat:

da i moji drugovi Dinno, Sasa i Nadrealista nesto pogode

jednostavno stid me..... sklanjam pogled od njih na ulici

Ja bih postavio na takmičenje recimo Detroit Red Wings - Calgary Flames 2@3.75 Unibet ili San Jose Sharks - Chicago Blackhawks 2@3.00 Bet 365 kad gubiš 100 poena da znash da gubis za nesto , a ne za malu kvotu :uredu:

Salu na stranu ja ovo stavljam veceras na listic izmedju ostalog za nizi ulog , nemoj da me neko poslusao :uredu:

Posted
  On 11/23/2011 at 12:53 PM, 'Almiric' said:

Jeste da je lako biti general poslije bitke, ali ocito pojedini clanovi tima (Nadrealista, Sasa, Dinno) imaju lagani pad koncentracije, i ja sam za reviziju ugovora...Znaju mi na H2H poklopiti pogodjeni 2.25 koeficijent, a ovdje gdje nam cuvaju obraz, oni se za..ebavaju...!!!

:uredu:

ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune :whaat:

Posted
  On 11/23/2011 at 1:02 PM, 'Dinno' said:

ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune :whaat:

Sta si se uhvatio husinjske bune, k' o pijan plota..Trice i kucine...bolje ti je da pogadjas ove parove za sveopste dobro....Kakva buna, kakvi bakraci....:uredu:

Posted
  On 11/23/2011 at 1:02 PM, 'Dinno' said:

ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune :uredu:

za tebe i Saleta je izmisljen sah, koliko listate statistike i analize izgubicete 20 godina zivota, a sad ih imate 30 :whaat: