Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

04.04.2012.

Recommended Posts

Wednesday, April 4, 2012

Marlins Park, (Miami, Florida)

 

01:05, Miami Marlins-St Louis Cardinals(Money Line), tip 1, @1.575, Pinnacle, 6/10 :nije:

 

Večeras se na prelepom novom stadionu Marlins Park otvara MLB sezona u Americi mečom između Marlinsa i Cardinalsa...

Pored stadiona promenili su i ime i umesto Florida Marlinsi postali su Miami Marlinsi u tim je uloženo jako puno novca doveli su dosta kvalitetnih igrača Pičere(M. Buehrle,C. Zambrano,H. Bell)

i SS J. Reyesa. Žle po svaku cenu da vrate publiku na mečeve jel je stadion Marlinsa imao najlošiju posetu uglavnom je bio polu prazan. Sigurno je da sa ovakvim potezima će se publika vratiti jel iako veoma mlad tim koji je osnovan 1993 god. već su dvaput uzeli SVETSKU SERIJU (1997, 2003) i sigurno je da sa ovakvim timom očekuju ove sezone makar pley of u kojem nisu bili još od Šampionske 2003.

Večeras na brdašcu za Marlinse baca njihov najbolji pičer Josh Johnson(28g)RHP u karijeri ima odličnu statistiku 48-23 2.98 ERA dok je prošle sezone imao problema sa povredama i odigrao je samo 9 mečeva uz odličnu statistiku 3-1 1.64 ERA.

Radi se o odličnom pičeru koji je sigurno jedan od najperspektivnijih u MLB-u. U karijeri protiv St.Louisa ima 1-2 3.60 ERA. Iako će naspram sebe imati odličnih udarača očekujem od njega iako je početak sezone dobru partiju posebno što je poznat kao mnogo bolji pičer na domaćem terenu.

Domaćin bez većih problema sa povredama ima par lakše povređenih ali bi oni trebalo da igraju tako da je na otvaranju sezone Miami u najjačem sastavu najavljeni sastav Marlinsa-

 

1. Jose Reyes (S) SS

2. Emilio Bonifacio (S) CF

3. Hanley Ramirez ® 3B

4. Giancarlo Stanton ® RF

5. Logan Morrison (L) LF

6. Gaby Sanchez ® 1B

7. Omar Infante ® 2B

8. John Buck ® C

9. Josh Johnson (L) P

 

Sa druge strane Cardinalsi prošlogodišnji šampioni koji u ovu sezonu ulaze bez možda i dve ključne figure bez neponovljivog Alberta Puyolsa i svog dugogodišnjeg Trenera sjajnog Tony La Russa. Iako je i ove sezone St.Louis ima odličan tim koji je uglavnom ostao na okupu i doveli su iskusnog C. Beltrana tako da se Berkman vratio na svoju poziciju 1B po mom skromnom mišljenju ipak će ove sezone teško odbraniti Titulu što je inače u MLB-u izuzetno teško.

Večeras za Cardinalse na brdašcu zbog povrede prvog pičera C. Carpentera i rovitog A. Wainwrighta večeras startuje Kyle Lohse(33g)RHP u karijeri ima jako lošu statistiku 102-106 4.64 ERA prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri 14 -8 3.39ERA ali je on prošle sezonew startovao van svakih očekivanja i kako je sezona odmicala on je padao u formi.

Po meni je veliko čudo da je on prvi starter Cardinalsa sigurno je pre njega to trebao da bude i J. Garcia ali verovatno zbog njegovog iskustva i možda se menadžer uzda da će imati sjajan start kao prošle godine videćemo po meni totalno nestabilan pičer koji ume da odigra odlično ali isto tako da totalno podbaci. U karijeri protiv Marlinsa ima užasnu statistiku 2-2 5.85 ERA.

Cardinalsi uz pičere imasju problema sa povredama i udarača 2B Skip Schumaker i LF Allen Craig ali nisu oni toliko nezamenjivi u ekipi više fali Schum. koji je bio starter ali i Craig je prošle sezone bio sjajan više kao džoker.

Najavljeni sastav Cardinalsa-

 

1. Rafael Furcal (S) SS

2. Carlos Beltran (S) RF

3. Matt Holliday ® LF

4. Lance Berkman (S) 1B

5. David Freese ® 3B

6. Yadier Molina ® C

7. Jon Jay (L) CF

8. Daniel Descalso (L) 2B

9. Kyle Lohse ® P

 

Ja bi večeras dao blagu prednost domaćinu ponajviše zbog ogromne prednosti u pičingu jel John. je takav pičer koji ako bude imao dobro veče može i da zatvori meč dok su na baterskim pozicijama podjednaki.

Uzimam konačnu pobedu Marlinsa.... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:30 - Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning - under 5.5 - 2.020 :nije:

01:30 - St. Louis Blues - Detroit Red Wings - under 5.5 - 1.541 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...