Jump to content

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cestitam Chelsea-u na taktici, jer nije mala stvar braniti se 180 minuta.... ovo je jedini nacin da se Barca pobijedi, ali negdje na nekom forumu procitah ispali su ''ubice fudbala''.... e svasta procitah veceras....

Posted
  On 4/24/2012 at 9:24 PM, 'Dinno' said:

Cestitam Chelsea-u na taktici, jer nije mala stvar braniti se 180 minuta.... ovo je jedini nacin da se Barca pobijedi, ali negdje na nekom forumu procitah ispali su ''ubice fudbala''.... e svasta procitah veceras....

ja im cestitam samo radi kvote od 1.20 na Barcu, nek raja uzme pare ako su igrali X2 jer se kec nije isplatilo ni igrati

Posted
  On 4/24/2012 at 9:48 PM, 'emir1983' said:

izborili su se za častan prolaz igrači Chelsea, čestitke svim navijačima londonskog kluba :icon_razz:

Svaka cast! Ali ja znam da ce mi finale biti kao na Tv Vogosca Unis - Hrid... sranje od fudbala....

Posted

JA ne mogu da razumem ljude koji vicu chelsiju svaka caast i slicne gluposti kada je ekipa koja je dosta losija prosla u finale. To ne moze biti nikako zasluzeno, vec srecno.. Braniti se sa 10 igraca u ‚16 metara , pa i spicevi uklizavaju unutra je presmesno. Svaka cast mozda na taktici (koja je po meni kukavicka i sramna), ali ovde je ispala bolja ekipa za dve klase .

Posted
  On 4/24/2012 at 9:49 PM, 'Dinno' said:

Svaka cast! Ali ja znam da ce mi finale biti kao na Tv Vogosca Unis - Hrid... sranje od fudbala....

Nisam gledao danasnju utakmicu, necu ni sutrasnju, a ako bude srece i u tjednu finala radit cu popodne. :icon_biggrin:

Laku noc :57bye:

Posted
  On 4/24/2012 at 9:54 PM, 'delpjero' said:

ko god bude u finalu razbice bunkerase

A i vjerovatno nece igrati ovako kao veceras, jer se i protiv Reala, a posebno Bayerna moze igrati.... samo se protiv Barce mora igrati svi u 16 + trener i rezervni igraci :icon_biggrin: