Jump to content
Sign in to follow this  
@kelner

25.07 2012

Recommended Posts

Kolsrajber-Balasz 1,67 1

 

Ne razumijem ovako veliku kvotu na Kolsrajbera.Koliko god njemu ne odgovarala ova podloga,redovno je uzimao ovakve igrace,pa makar se igralo i na vodi.

Atilla Ballasz je napravio senzaciju u Bukurestu,kada je iz kvalifikacija dosao do polufinala,gdje je zaustavljen od Fogninija,prije toga dobio Malisa,medjutim,Malis nije neko mjerilo kada se u obzir uzme cinjenica da se igralo na zemlji koja je njemu posljednja podloga.

Philip Kolsrajber je njemacki teniser,vec ga mozemo nazvati veteranom,ima 29 godina,i trenutno je 23 na ATP listi.Najdraza podloga mu je trava(barem po rezultatima) a i po ''gradji'' je logicno da mu odgovara,ima ubojit servis,a nije neki ''jablan'' pa da mu je problem nizak odskok.

Davne 2006 godine je osvoji Kizbil ali u paru sa Stefanom Koubekom.Osim toga,osvojio je 3 chelengera :Tumkur 2003,Hivelsrum 2004,Reunion Island 2005

Od ATP titula ima Minhen 2007 i 2012(turnir na zemlji),te Auckland i Halle.Osim toga ima i 6 titula u dublu.Pamti se njegova pobjeda protiv Djokovica na RG-u 2009 godine.

Poznata je cinjenica o kvalitetima njemca,medjutim,uvijek je imao problema sa ''glavom'' i precesto je gubio dobivene meceve,sto ga je uveliko sprecavalo da napravi nesto vise u karijeri.

Atilla Ballasz osim spomenutog Bukuresta,nema neki veci uspjeha,jedini turnir mu je Palermo 2010 godine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kopiranje teksta, analize, članka i sl. je zabranjeno.

 

Ukoliko se citira tekst, analiza, članak i sl. potrebno je navesti izvor ili link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ramos Al.-Volandri F. 1 1,40 @ SuperSport

 

Solidni Španjolac Ramos protiv Volandrija. Talijan koji protiv jačih igrača nema nikakve šanse, nešto bolje rezultate postavlja samo na Challengerima. Ramos je kvalitetniji igrač od Volandrija i ovdje bi ga trebao dobiti bez većih problema. Sretno ko prati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:00, Albert Ramos - Filippo Volandri , tocan rez. 0:2 @ 5.35, HL, 7/10

 

Atp Kitzbuhel, 2 kolo, igra se na zemlji. Kladionice su ovaj mec stavile kao supersansu sto mi,poucen iskustvom kod takvie ponude, daje optimizam za eventualno iznenadenje. Pokusat cu uhvatit jos veci koef, nego samo pobjedu Volandrija- mislim da Ramos nije nesto prejak i da je ovo u najmanju ruku, izjednacen mec (obojica su u top 100)...Krenimo redom, Albert Ramos, spanjolac nalazise na 45. mjestu, dok je talijan Volandri 99. igrac atp ljestvice. I jedan i drugi vole duge izmjene uradaca tako da prednost dajem iskusnijem talijanu. Istina da ga je Ramos jednom pobjedio, ali bio je to na challengeru u Monzi i to 2009 godine, tako da cu spomenit to cisto radi nekakave h2h tradicije. Sto se tice zadnjih pet odigranih tunira evo kako je to izgledalo kod Ramosa - ispao je u prvom kolu Roland Garrosa, Eastbourna i Wimbledona (uspio uzeti Federeru samo 3 gema u 3 seta). Zatim je u Bastadu i Hamburgu uspio cak nekoga i pobjediti ..ali objektivno gledajuci nije to neka klasa igraca (Korolev, Andujar)..a cim dode netko mrvicu bolji - kao Dimitrov ili Cilic gubi 2:0 u setovima. Ne kazem da je Volandri tako dobar, ali mislim da moze pobjedit ovakvog igraca koji,kao sto vidimo po zadnjim rezultatima, i nije bas u nekoj zavidnoj formi. Ovako izgleda sedmi mjesec kod talijana Volandria - drugo kolo Bastada i poraz od Zoppa 1:2...zatim poraz od Gulibsa u Gstadu opet 1:2..ovdje je prosao Alessandra Giannessia u prvom kolu. Kao sto sam rekao, nije ni on nesto posebno dobar po rezultatima, ali vidimo da ima jos snage i da opravdano spada u kategoriju tenisaca koja moze igrati na atp tunirima. Posto je iskusniji, a protivnik nije bas sjajan u zadnje vrijeme pokusat cu odigrati na njegovu pobjedu bez izgubljenog seta. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

QuerreyS(T.R.)-Sijsling I. 2:0 1.75 @ SuperSport

 

Querrey domaći igrač s jakim servisom i jakim udarcima. Prcaju ga malo backhand, footwork i glava...

Sijsling Nizozemac koji ugl. igra challengere po betonu i travu.

Mišljenja sam da ne može parirat Querriju nikako - držat će se 1. set koliko toliko, a u drugom predviđam raspad... :uredu:

Edited by Stosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...