Jump to content

Recommended Posts

Posted

01:05, Washington Nationals-Philadelphia Phillies, tip 2, @2.260, Pinnacle Sports, 5/10

Drugi meč u seriji između domaćih Nationalsa i gostujućih Philliesa sinoć je Fila ubedljivo pobedila sa čak 8-0!!!

Možda je sinoćni meč iznenađujuće lako dobila Fila ali sam i sinoć verovao u njihovu pobedu kao što verujem i večeras. Jednostavno tako kvalitetan tim mora krenuti sa pobedama nesviđa mi se što su dali dva oidlična batera u trejdu ali i dalje imaju odličan udarački tim.

Večeras na moundu za Was. Edwin Jackson RHP | Record: 6-6 | ERA: 3.52 dosta promenjive igre za njega tokom sezone od sjaja do očaja na zadnja tri starta je u solidnoj formi.

Kući ove sezone ima 3-3 3.35 ERA ali u karijeri sa Filom na dva meča ima užasan skor 0-2 6.00 ERA. I mislim da je on pičer kojeg bi Filini bateri mogli da dohvate ako su uništili sjajnog Strasbora nevidim zašto nebi i njega.

Sa druge strane za Phi. Vance Worley RHP | Record: 5-6 | ERA: 3.88 sjajno je počeo sezonu na zadnjih par mečeva je malo pokvario statistiku. Ali ove sezone baca fantastično na gostovanjima 3-3 2.96 ERA dok u karijeri ima sa Was. 2-2 4.74 ERA. Sinoć se videlo koliko Was. nedostaju startni udarači što bi moglo da mu olakša posao.

Što se hiterskog dvoboja tiče iako je Fila izgubila dva hitera u trejdu sinoć se videlo da je i dalje veoma moćna hiterski dok Was. bez pored dugo odsutnog Wertha tu su povređeni vodeći udarači R. Zimmerman, A. LaRoche, I. Desmond veliki gubitak u lineupu i onda ovaka kvota na Filu je veliki value i treba je ispratiti........

Uzimam pobedu Philliesa......

Posted (edited)

Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle).

19:05 - New York Yankees - Baltimore Orioles - Baltimore Orioles +1.5 - 1.840 :nije:

19:10 - Minnesota Twins - Chicago White Sox - Minnesota Twins +1.5 - 1.629 :uredu:

20:10 - Milwaukee Brewers - Houston Astros - under 9.5 - 1.562 :nije:

20:20 - Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs +1.5 - 1.676 :nije:

21:35 - Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks - over 7.5 - 1.662 :nije:

21:35 - Oakland Athletics - Tampa Bay Rays - Oakland Athletics - +1.5 - 1.472 :nije:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto
Posted (edited)

Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Washington Nationals - Philadelphia Phillies - Washington Nationals +1.5 - 1.463 :uredu:

01:10 - Atlanta Braves - Miami Marlins - under 8.5 - 1.685 :uredu:

01:10 - Boston Red Sox - Detroit Tigers - under 11.5 - 1.667 :nije:

01:10 - Cincinnati Reds - San Diego Padres - San Diego Padres +1.5 - 1.741 :nije:

Edited by Tuto
Posted (edited)

Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle).

02:05 - Texas Rangers - Los Angeles Angels - Los Angeles Angels +1.5 - 1.763 :uredu:

02:10 - Kansas City Royals - Cleveland Indians - under 10.5 - 1.662 :uredu:

02:40 - Colorado Rockies - St. Louis Cardinals - over 9.5 - 1.621 :uredu:

04:10 - Seattle Mariners - Toronto Blue Jays - Seattle Mariners +1.5 - 1.602 :uredu:

04:15 - San Francisco Giants - New York Mets - San Francisco Giants - 1.575 :nije:

Edited by Tuto
Posted

Turner Field (Atlanta, Ga.)

01:10,Atlanta Braves- Miami Marlins, tip Atlanta daje više od 3.5 poena, @1.75, Super Sport, 5/10

Treći meč u seriji između domaćih Braversa i gostujućih Marlinsa prethodna dva meča su Braversi dobili više nego ubedljivo sa 8-2 i 7-1!!!

Večeras neću da igram na pobedu Atl. iako verujem da će pobediti već mi u oko upada niska margina na over poena Atl. granica je 3.5 naravno u Super Sportu dok je u Pinnaclu ta margina Over 4 a samo malo jača kvota.

Večeras na moundu za MIA: LeBlanc (1-1, 1.15) iako ima malu eru ipak je on do sada bio riliver i ovo mu je prvi start u sezoni iako bude bacao dobro neverujem da će biti više od 5-6 inn. na brdašcu.

U karijeri protiv Atl. ima loš skor 0-2 4.15 ERA.

Mislim da bateri Atl. koji su u fantastičnoj formi su sposobni da idu preko te granice večerašnji sastav je malo izmenjen ali i dalje veoma jak ali i namešten više na LHP pičera -

1. Reed Johnson ® RF

2. Martin Prado ® LF

3. Jason Heyward (L) CF

4. Chipper Jones (S) 3B

5. Freddie Freeman (L) 1B

6. David Ross ® C

7. Dan Uggla ® 2B

8. Paul Janish ® SS

9. Ben Sheets ® P

Jednostavno ovako nisku granicu na Atl. moram uzeti uzimao sam je protiv mnogo boljih pičera nego što je LeBlanc i verujem da mogu da ga dohvate ili njega ili bulpen Mia. koji je dosta loš u zadnje vreme.

Uzimam Over 3.5 na Bravese..

Posted

Još jedan, ovaj put meksički

Naziv kladionice: Pinnacle

Vrijeme odigravanja: 03:00

Naziv para: Tigres de Quintana Roo - Guerreros de Oaxaca

Tip para: Tigres de Quintana Roo -1.5

Tečaj: 2.540