Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

16.08.2012.

Recommended Posts

Del PotroJM(gs)-Troicki V. 2:0 1,30 :nije:

Čilić M.(gs)-Andujar P. 2:0 1,40 :uredu:

Uk.Koef 1,82

 

 

Čilić i Del Potro danas igraju protiv "iznenđanja" prošleg kola,Troicki izbacio Hewitta,dok je Tisparević predao Andujaru. Ovime je najviše profitirao Čilić koji je dobio puno lakšeg Andujara,zemljaša i ovdje iako ne briljira Čilić će proći neokrznut bez izgbljenoga seta. Del Potro je posao također olakšan jer je dobio Troickoga protiv kojeg je izgubio svega 1 set i to na zemlji, u 4 dvoboja. Ovdje će i Argentinac koji na betonu ne igra najuvjerljivije još,ipak dobiti Toickoga sa 2:0. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za danas idemo ovako:

 

Del Potro - Troicki under 20.5 games @1.84

 

Petra Kvitova - Shuai Peng 2H (+1.5 sets) @1.99

 

Milos Raonic - Tomas Berdych 1 @2.25

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berdych T.-Raonic M. 1 1,70 :nije:

 

Večeras nas čeka dvoboj Čeha Thomasa Berdycha i Kanađanina Miloša Raonioća. Biti će ovo prvi međusobni dvoboj između trenutno 7. i 19.igrača svijeta. Berdych je po kladionicima postavljen za favorita i mislim da je sa pravom tako. Čeh je ispao u Torontu već u prvom dvoboju od Gasqueta,ali to ne čudi zbog prilagodbe na beton,gdje nerijetko igrači kiksaju na otvaranju, pokazao je Berdcyh bolje lice u dvoboju sa Hsunom gdje je dobio lagano u 2 seta, danas mu je ipak prepreka puno teža. Raonić je igrač razornog servisa,ali igrača koji zna biti opasan i u izmjenama unatoć svojoj visini. Njegova kvaliteta u izmjenama nije ni približna kao kod Čeha koji ima više nego solidnu defanzivnu igru,ali i odličan servis također. Raonić je ovdje igrao dva dvoboja ovog turnira, u prvom kolu je svladao Baghaditisa, a zatim pobjedio Berdychova "krivca" za brzi rastanak od Toronta Gasqueta, treba uzeti u obzir i umor Gasqueta zbog finala u Torontu. U oba Raonićeva meča ovdje vidli smo tie break, a mislim da nas puno gemova čeka i ovdje. Obojica će igrati dobro na servisu, ali očekujem da presudi bolja defanzivna igra Thomasa Berdcyha.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Berdych T.-Raonic M. 1 1,70 :nije:

 

Drugi i treći set dijametralno suprotni, u drugom setu odlična partija Berdiha, i onda u trećem loša igra Čeha, ali Raonić čuvo svoj servis predobro ni 1% šanse nije dao za brejk Berdcyhu. Čestitam ovdje ekipi što je igrala na Raonića :48thumbsup: Ja sam izabrao krivo.. :icon_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...