Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

02.09.2012

Recommended Posts

Moj današnji prijedlog - MURA : Triglav TIP 1 @ 2,15 Unibet.....

 

Vsi igralci so ostali vključno z Nusmirjem Fajićem, edini klub v Sloveniji so se okrepili z Nizozemcem, Belgijcem in z dvema Hrvatoma in danes je zmaga več kot nujna....Tip 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Athletic Bilbao - Valladolid, tip 1 @ 2.10 Germania Sport

 

Pa mora i ovog Athletica krenuti.... nemaju nijedan osvojen bod, a extra ekipa.... mislim da se los niz danas prekida

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lille - PSG 2 @2.70 (William Hill)

 

Kad se neka ekipa vadi obicno pobijedi tamo gdje se najmanje nadamo pa kontam mozda tako bude i sa ovim sugavim PSG-om

Share this post


Link to post
Share on other sites

FC Liverpool - Arsenal tip1 @2.10 SuperSport :nije:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpool - Arsenal over 2.5 @1.92 (unibet)

 

Obje ekipe imaju solidne napadace a odbrana im je slabija strana, oba daju go je vrlo izvjesno pa mozda uleti i 3+

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern-Stuttgart 1 1,30

 

Sudar na Allianz Areni biti će posljednji u 2.kolu njemačke Bundeslige, čeka nas dvoboj Bayerna našeg Marija Mandžukića i gostiju iz Stuttgarta. Bayern je za ovu sezonu najavio vraćanje naslova Bundeslige u ostavranje toga cilja doveden je i Mandžukić i Shakiri ali i najskuplje pojačanje u povijesti Bundeslige Javi Martinez. 40 miljuna eura za braniča Athletic Bilboa platio je Bayern a premijeru bi mogao imati protiv Stuttgarta. Već u prvom kolu Bayern je odigrao ozbiljnu utakmicu te porazio novog prvoligaša Gr.Furth sa 3-0 a u strijelce se upisao i naš "Super Mario". Stuttgart je upisao prolaz u skupine Europske lige nakon što su izbacili Dinamo Moskva no loše su otvorili sezonu, te su na svome terenu poraženi od Wolfsburga sa 0-1. "Švabe" imaju težak posao osvajanja prvog boda u sezoni na Allianz Areni gdje će Bayern sigurno biti nemilosrdan. U Bayernu su svi "napaljeni" na nastavak niza pobjeda, ali su i oprezni jer znaju da je Stuttgart ipak ozbiljnija momčad od Gr.Furtha. Takve izjave ne iznenđauju no statitiska ide u prilog Bayernu i to u velikom smjeru u posljednjih 6 utakmica isto toliko pobjeda ima Bayern dakle mislim da ovdje teško "švabe" mogu prekinuti ovaj niz. Loše otvaranje na domaćem terenu Stuttgart će se morati ispravljatti negdje drugdje na Allianz Areni to neće uspijeti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kluz-Petrolul 1(1.85)2:2 :nije:

Los start Kluza u prvenstvu sa 2 pobede 3 remija i jednim porazom i tek sesto mesto na tabeli razlog je swvakako kvalifikacije za ligu sampiona. Kako se Kluz plasirao u to takmicenje te do pocetka lige sampiona ima par nedelja ostaje mu da se malo okrene domacem sampionatu jer ih kasnije ocekuje paklen raspored sreda-vikend. Petrolul slabasan u gostima 1 remi i dva poraza uz 3:7 gol razliku verujem da ce biti idealan protivnik za Kluz da uknjizi nova 3 boda.

Edited by singidunumac

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Sutjeska - Zeta, tip: 1 @ 2.30, Zlatna kopacka, 8/10

 

Veoma bitna utakmica se igra u Nikšiću gdje domaćin Sutjeska dočekuje umornu i posrnulu ekipu Zete u 5. kolu Crnogorske lige. Nakon 4. kola Sutjeska je ubjedljivo prva na tabeli dok je Zeta zadnja. Sutjeska je pobjedila sva 4 meča i to 1-0 Budućnost kod kuće, 1-0 Rudar u Pljevljima, 2-1 Mornara kod kuće i 1-0 Jedinstvo u Bijelom Polju. Imaju 12 bodova i slavili su protiv dva veoma bitna rivala za titulu, Budućnosti i Rudara i njihov cilj ove godine je titula prvaka. Zeta sa druge strane ima sjajnu euro priču gdje je došla do Ply Offa Europa Lige eliminisavši Pyunik, JJK i Sarajevo ali je u zadnjih 10 dana dva puta poražena od PSV-a iz Eindhovena sa ukupnih 0-14 (0-5 u Podgorici i 0-9 u Eindhovenu). U međuvremenu sve su posvetili euro utakmicama pa su jako loše igrali u prvenstvu gdje imaju tri meča i samo jedan bod. Izgubili su od Mornara u Baru sa 1-2, od Petrovca kod kuće 3-4 i remizirali sa Mladosti iz Podgorice sa 0-0. U zadnjih desetak dana su iztgubili tri utakmice i primili ukupno 18 golova iz tri zadnja meča (PSV 0-5, PSV 0-9 i Petrovac 3-4). Vjerujem da će motivisani Nikšićani da uvežu i petu pobjedu zaredom i da se učvrste na vrhu tabele sa 5 pobodva više od Čelika i Rudara.

 

"Ne smije da nas zavara visok poraz Zete u Ajndhovenu, kao ni činjenica da je rival iscrpljen. Dobro poznajem protivnika, mogu reći da imaju kvalitet u igračkom i u stručnom štabu. Znam da će Zeta dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u Nikšiću. Nije dobro što se stvorila euforija da ćemo lako izaći na kraj i upisati novu pobjedu. Smatram da nijednu ekipu u ligi ne možemo olako da dobijemo. Još uvijek nisam zadovoljan igrom, jer nismo dostigli nivo kojem težim. Mogu da obećam da ćemo dati maksimum. Dobro smo radili i pripremali se tokom sedmice. Istina, imamo kadrovskih problema jer zbog povrede ne možemo da računamo na defanzivca Nenada Đurovića, dok je pod znakom pitanja nastup Baća Nikolića. Dobra stvar je što se oporavio Darko Karadzić, pa ćemo pred samu utakmicu odlučiti u kom sastavu ćemo istrčati", kazao je Dragan Radojićić, trener Sutjeske.

 

Vjerujem da će Sutjeska da slavi danas jer je Zeta psihički i fizički iscrpljena nakon duela sa PSV-om ali i od samih osam euro mečeva ove sezone što je na ovako skromnu ekipu svakako ostavilo traga.

 

Sutjeska (4-4-2): Janjušević - Krivokapić, Ćuković, Zogović, Perošević - J.Nikolić, Jovović, B.Nikolić (V.Karadžić), Pejović (D.Karadžić) - Isidorović, Šušnjar.

Zeta (4-2-3-1): Bulatović - M. M. Radulović, Kaluđerović (Vujačić), M. B. Radulović, Novović - Božović, Zlatičanin - Došljak, Burzanović, Ajković - Korać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Athletic Bilbao - Valladolid, tip 1 @ 2.10 Germania Sport

 

Pa mora i ovog Athletica krenuti.... nemaju nijedan osvojen bod, a extra ekipa.... mislim da se los niz danas prekida

 

FT 2-0.... kakav poklon danas.... hvala kladionicama :icon_surprised:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...