Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

09.09.2012.

Recommended Posts

19,00 Kanzas City Chiefs (+ 5,5)-Atlanta Falcons 1 1,50 Bet365

 

Pocinje nova sezona NFL...Ako je koja ekipa pod velom tajne,to je definitivno 'moj' Kanzas,i to iz vise razloga...Prvo i osnovno,napokon se ocekuje da nas QB Matt Cassell napokon 'proradi',i da opravda pare koje su ulozene u njega...Nije on u zadnje 3 sezone kod nas bio bas toliki krs,ali daleko od 10 najboljih u ligi,i mislim da mu je ovo zadnja sansa da dokaze da vredi,i da moze da igra,inace ce sledece godine pratiti utakmice,ali sa klupe nekog tima..Sad ispred sebe ima malo pojacanu OL,leva strana nam je vec duze bila dobra,desna je skripala,i zato je debelo placen Winston iz Hou da to popravi,i siguran sam da ce on to uraditi...Cassell ce napokon imati kome i da baci,jer pored 'buntovnika''(Bowe-koje je tagovan i igra zadnju sezonu kod nas,i ako hoce da ga neko kupi po isteku,morace dobre brojke da ima,ili ce ici da bere papriku negde),tu je Baldwin(rookie iz prosle sezone,koji je nadam se prelezao decije bolesti,i koji ce biti ove godine vrlo bitan sraf u timu),zatim McCluster,koji je nominalno RB,ali mnogo vise hvata,i koristi svoju brzinu,pa se zato nadam dobroj igri kroz ' vazduh' ove sezone...Sta reci za RB...Tu smo 'bas jaki'..Charless je vratio,videcemo sta moze posle pauze prosle sezone,ali ako je top spreman,i ako povreda nije ostavila traga,on je top 3 RB tu nema sumnje...Uz njega je tu pridoslica Hillis,covek enormne snage,koji ruse sve pred sobom(a pritom je belac),i mislim da cemo 'po zemlji'dovoditi do ludila protivnicke odbrane..Sto se odbrane tice,da nemamo 3 povredjena startera(za koje jos ima nade da zaigraju sutra),igrao bi cistog 1,ovako idem sa HD bas zbog te 3 povrede..A rec je o top 10 CB lige,Flowersu,koji bi direktno cuvao najboljeg WR Falconsa White,i siguran sam da se ovaj ne bi naigrao..DJ,nas kapiten,i zver na LB poziciji je povredio koleno u zadnjoj predsezonskoj utakmici,mada meni to nije izgledalo uopste opasno,pa sam skoro siguran da ce igrati,i odlican S Lewis,koji ima problema sa ramenom,i pitanje je hoce li zaigrati...Ako svi budu zdravi,ocekujem strasan pritisak na QB Falconsa Ryana,i siguran sam da 6 odbrana lige(koji smo zvanicno bili prosle sezone)nece dati njemu da se razmahne..O Atlanti necu puno,sem da QB Ryan ima sjajne brojke,ali ima tu jedan problem....On obicno 'razvaljuje' slabije ekipe,dok protiv jacih ga 'nema nigde'(sad je pitanje spadamo li u jace),i ima problem u velikim oscilacijama u igri kuci(gde ubija),i na strani (gde je prosecan)..RB Turner ce po meni biti veci problem od Ryana,ali nasa cvrsta odbrana ce sigurno do sitnih creva prostudirati njegovu igru..

Dakle,u paklu Arrowhead stadiuma,pred 80 000 gledalaca,siguran sam da Chiefsi nece izgubiti sa vise od 5 razlike(cak mislim da ce pobediti),a ako povredjeni trojac iz odbrane bude spreman,mislim da cemo cak i lagano trijumfovati....

Jos ono sto bih hteo da dodam,u timu Falconsa danas ce nastupiti legendarni TE Chiefsa,Toni Gonzales,ikona naseg tima,jedan od najboljih TE svih vremena,covek sa najvise TD u istoriji,ali nadam se da ce S Chiefsa imati resenje za njega,iako su mladi,i nisu igrali sa njim,ali sigurno ce neko od starijih kolega znati da im prenese sve vrline i mane ove legende NFL-a..

Edited by Zizu

Share this post


Link to post
Share on other sites

New Orleans-Washington 1 1,30

 

Dvobojem Giantsa i Cowboysa u srijedu je započela je nova sezona NFL-a a danas je na rasporedu većina utakmica prvog kola za današnju analizu biram utakmicu koja se igra u New Orleansu u 19sati između dvoboja domaćih Saintsa i gostiju iz glavnog grada SAD-a Wahington Redskinsa. New Orleans u novu sezonu ulazi "okaljan" skandalom bountygate, a trener Sean Payton zbog tog skandala je suspendiran na godinu dana, dok je njegov pomoćnik dobio suspenziju na 10 utakmica. U moru loših vijesti tokom offsezone ipak jedna dobra je produženje ugovora sa quterbackom Drew Breesom, tako da će napad i ove sezone biti ubitačan, a i obrana će se htijeti dokazati nakon već spomenug skandala. Washington Redskinsi su prošle sezone muku mučili sa quterbackom, da se to ne ponovi ove sezone na draftu su birali Roberth Griffina III, mladi rookie koji bi trebao uzdići napad na novu razinu, prva utakmica u gostima kod Saintsa i nije debi za poželiti. Koef na pobjedu Saintsa 1,30 je apsolutni zicer dana, a realna opcija je i pobjeda u hendikepu od 7,5 mislim da će napad Saintsa biti prevelik zalogaj za obranu Redskinsa, a koliko god dobar na koledžu bio Robert Griffin III za očekivati je da će danas među "velikim dečkima" imati težak debi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

19:05 - Philadelphia Phillies - Colorado Rockies G1 - Philadelphia Phillies - 1.446 :uredu:

19:10 - Cincinnati Reds - Houston Astros - Houston Astros +1.5 - 2.210 :uredu:

19:10 - New York Mets - Atlanta Braves - New York Mets +1.5 - 1.667 :uredu:

19:35 - Baltimore Orioles - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.532 :uredu:

19:35 - Boston Red Sox - Toronto Blue Jays - Boston Red Sox - 1.719 :nije:

19:35 - Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates - 1.581 :nije:

19:35 - Washington Nationals - Miami Marlins - Washington Nationals - 1.645 :nije:

19:40 - Tampa Bay Rays - Texas Rangers - Tampa Bay Rays - 1.680 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

20:10 - Chicago White Sox - Kansas City Royals - Chicago White Sox +1.5 - 1.505 :uredu:

20:10 - Minnesota Twins - Cleveland Indians - Cleveland Indians +1.5 - 1.541 :uredu:

20:15 - St. Louis Cardinals - Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.524 :uredu:

21:35 - Los Angeles Angels - Detroit Tigers - Los Angeles Angels - 1.629 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

22:05 - San Diego Padres - Arizona Diamondbacks - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.503 :nije:

22:10 - Seattle Mariners - Oakland Athletics - Seattle Mariners +1.5 - 1.610 :nije:

00:35 - Philadelphia Phillies - Colorado Rockies G2 - Colorado Rockies +1.5 - 1.667 :nije:

02:05 - San Francisco Giants - Los Angeles Dodgers - Los Angeles Dodgers - 1.641 :nije:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Američki - NFL

22:25h Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers

Tip: Carolina Panthers Over 23.5

Kvota: 1.862

Pinnacle Sports 5/10

 

Večeras je u okviru prvog kola NFC South divizije na redu meč između domaćih Buccaneersa i gostujućih Panthersa...

Odlučio sam se na ovaj meč iako sam prvo hteo da igram na ML na Pantherse u šta verujem i sada ali je kvota u padu ali mi je nekako možda i sigurnija opklada na Over poena gostiju granica je po meni veoma prihvatljiva za igru 23.5 ono što mi je čudno da je kvota na Car. u padu a Over na istu marginu je porastao sa početnih 1.75.

Iako je nekada Tampa važila za ekipu koja ima gvozdenu odbranu ali od te odbrane nije ostalo gotovo ništa samo R. Barber koji je sa CB premešten na poziciju FS ali je pitanje koliko je on spreman u svojoj 37god. Dabi se pobošljala igra u odbrani doveden je novi trener Greg Schiano ali on nema iskustva u NFL-u i pitanje je koliko će trebati ekipi da se uigra inače je on igrao na poziciji LB.

Prošle sezone su igrali dva puta i oba u zadnjih 6 kola oba puta je Carolina ubedljivo pobedila-

 

12/04/11 CAR 38 - TB 19

12/24/11 TB 16 - CAR 48

 

Oba puta debelo prešavši ovu granicu.

E sad malo o napadu Caroline koja je eksplodirala u drugom delu prošle sezone napad će predvoditi kao i prošle sezone

QB Cam Newton koji je prošle sezone u svojoj debitantskoj sezoni pokazao da je prava akvizicija tima i da je pred njim sjajna budućnost imao je prebačenih 4051y 21 TD i 17 INT fantastično je da je u svojoj prvoj sezoni prebacio granicu od 4000y on je Kvoterbek fantastičnih fizičkih predispozicija. Glavna njegova meta u napadu je svakako fantastični WR Steve Smith koji je prošle sezone uhvatio 1394y i imao 7 TD.

I po zemlji je Carolina opasna tu je RB D. Williams ali nije opasnost samo sa te strane po zemlji koliko je QB fizički dominantan pokazuje i to da je Newton koji je inače tamne puti prošle sezone pretrčao neverovatnih 706y i postigao fantastičnih 14 TD potseća na M.Vika ali po meni mnogo bolju ima ruku i njegove mogućnosti su ogromne i od ove sezone bi mogao još više da napreduje.

Po meni granica na Over Car. od 23.5 je veoma dostižna ali prvo je kolo i iću sa srednjim ulogom!!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...