Jump to content
Crni

21.12.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image19:00(21.12.2012.)

Buffalo Bills - Tennessee Titans

Tip: Buffalo Bills -3.5 :nije:

Kvota: 2.00

Ulog: 5/10

Posted Image

 

Analiza:

Pobeda Billsa sa više od od 3.5 razlike računajući i eventualni produžetak

 

 

 

Na Ralph Wilson Stadiumu u (Orchard Park, N.Y.) sastaju se domaći Billsi(3-3) i gostujući Titansi(2-4)...

Domaćin je sasvim dobro počeo sezonu veoma nezgodna ekipa koja može da pobedi bilo koga u ligi posebno na svom Ralph Wilson stadionu.

Već sam pominjao da dugo tim Billsa čeka ekipu koja je spremna za velika dela još od ere čuvenog QB Jim Kellya nikada više br.12 neće niko u ekipi nositi jel je broj 12 zauvek povučen kao jedini br. koji nije dostupan u ekipi Billsa meni je bila čast da sam takvog jednog velikana gledao više puta nažalost on će biti upamćen kao najveći gubitnik u istoriji Footballa kao kvoterbek koji je izgubio 4 vezana Super Bowla(1990,1991,1992 i1993) posebno je bio šokantan poraz u prvom njegovom Finalu 1990god. kad su Giantsi pobedili FG sa 20-19 da bi potom izgubili od Was. a onda dve godine zaredom od Dallasa koji je imao dva neverovatna igrača velike legende QB Troy Aikmana i neponovljivog najboljeg RB u istoriji Emmitt Smitha.

Teško da će ovaj tim Billsa nešto tako učiniti bar ne ove sezone ali da svakome mogu da budu tvrd orah to svakako.U ovih 6 kola su samo 2 puta igrali kao domaćini.

Napad je rangiran kao 21 uligi koji predvodi QB R. Fitzpatrick koji je posle sjajnog starta u zadnjih par mečeva malo pao u formi dosada ima prebačenih 1210y 12 TD i 8 INT ima dosta opcija u napadu i od njega očekujem mnogo bolje igre nadam se već od ovog meča.

Ali najveća snaga dosada je fantastična igra po zemlji gde su Billsi 5 u ligi igraju sa čak 3 raninbeka koji dobijaju puno pokušaja predvodi ih sjajni RB C. Spiller 453y 4 TD ima neverovatan prosek od čak 7.2y po nošenju dok ima i sjajnih 141y pasom i 1 TD tu su još F. Jackson 126y i T. Choice 145y.

Najveća mana Billsa je njihova odbrana koja je rangirana kao 30 u ligi posebno su loši protiv trčanja dok su protiv passa bolji ali taj njihov prosek kvare dva meča sa Patriotama i 49 ersima kad su ubedljivo poraženi.Na prošlom meču je odbrana protiv passa odigrala fantastično ali su opet dozvolili puno yardi trčanjem ali su limitirali napad Arizone na samo 16 poena. Dok bi sa Tennesijem konačno i mogli da zaustave trčanje pošto je do sada napad Titana jedan od najgorih u ligi.

Što se Titansa tiče o njima nemam lepo mišljenje gledao sam ih par puta ove sezone radi se o prilično skromnom timu koji je podjednako loš i u napadu i u odbrani.

Napad je po broju osvojenih yardi 26 u ligi dok je odbrana 27 u ligi.

Napad predvodi zbog povrede prvog QB sada M. Hasselbeck 726y 4 TD i 4 INT iskusan kvoterbek ima par solidnih opcija ali ono što je dosada užasno je igra po zemlji gde se mnogo više očekivalo a ona je užasna sa samo 70 pretrčanih yardi po meču po čemu su predzadnji 31 u ligi. mnogo više se očekivalo od RB C. Johnson 301y ima jako loš prosek od samo 3.3 yarde po nošenju jedan od problema je i to da nema zamena da bukvalno sam nosi loptu što mu sigurno u mnogome smanjuje učinak tako da bi odbrana Billsa mogla konačno da zaustavi napad protivnika trčanjem ako neće protiv Titana neznam protiv koga će onda.

Dok je odbrana Titansa prilično loša i protiv passa 29 dok su protiv trčanja 24 u ligi nadam se da će prilično efikasni napad Billsa biti večeras na visini.

Uzimam pobedu domaćina jel ako žele da u konkurenciji AFC East gde su Patrioti,Jetsi,Miami zanimljivo da sva 4 tima imaju 3-3 jednostavno ovake mečeve moraju da dobiju.

I uzimam pobedu Billsa u hendikepu...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image19:00

Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints

Tip: New Orleans Saints :uredu:

Kvota: 1.83

Ulog: 7/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Na Raymond James Stadiumu u (Tampa, Fla.) sastaju se diviziski rivali iz NFC South division domaći Buccaneersi(2-3) i gostujući Saintsi(1-4)...

Tampa je solidno otvorila sezonu posebno ako se pogleda njihovih zadnjih par sezona kada su bili užasni ja ni ove sezone nevidim neki poseban kvalitet gledao sam ih ove sezone par puta i nemam neko lepo mšljenje o njima!!! Te dve pobede što imaju jedna je u prvom kolu nad Car. najviše zbog loše igre Pantersa dok su u prošlom kolu pobedili Chifse mnogo ubedljivije nego što je bilo na terenu.

Sa druge strane Saintsi koji su uvek jedni od favorita užasno su počeli sezonu sa 0-4 ali oni su bukvalno mogli da dobiju isto sve te mečeve puno su u odlučujućim momentima gubili mečeve svakako njihov taj skor nije realan u poslednjem meču su konačno pobedili nezgodni S.D. i prošle nedelje imali bay week i ako žele u takoj jakoj konkurenciji da ostanu u igri moraju dobijati ne samo ovake mečeve protiv objektivno lošijeg tima nego da naprave i seriju pobeda a očekuje ih tri veoma teška meča gostuju Broncosima pa dočekuju Eaglese i Falconse jako težak raspored.

O Tampi sam već puno pisao njihova se već godinama igra oslanjala na čvrstu odbranu to nije bio slučaj prošlih sezona ali od ove pokušavaju sa novim Head Cachom Greg Schianom koji je još dosta neiskusan ali je njegova orjentacija čvrsta odbrana.

Ali odbrana Tampe je po broju dozvoljenih yardi 24 u ligi iako su protiv trčanja sjajni 3 ali su protiv passa užasni 31 sa čak 312.2y po meču što bi moglo da im bude još gore jel će sa druge strane biti upravo najubojitiji napad kroz vazduh.

Napad Tampe je prilično skroman sa QB J. Freemanom koji je dosta skroman iako ima jednog sjajnog V. Jacksona i solidnog M. Williams dok je po zemlji tu RB D. Martin.

Sa druge strane 4 napad lige po broju pređenih yardi iako su po zemlji dosta loši ali glavna snaga je fantastični napad kroz vazduh sa fenomenalnim QB D. Breesom 1720y 14 TD i 6 INT ali on može i još mnogo bolje tu prvenstveno mislim na njegov procenat uspešnih pasova koji mu je ove sezone dosta za njega skromnih 58.9 % dok je prošle bio neverovatnih 71.2 predprošle 68.1,70.6 znači radi se o jednom od najpreciznijih kvoterbekova lige kad još podigne svoj nivo igre šta tek onda može!!!

Ima fenomenalne opcije u napadu pre svih WR M. Colston 444y 4 TD kao i L. Moore 287y, D. Hendersona 197y, dok je tu još i izvanredni TE J. Graham 252y 3 TD neverovatna atleta ima sjajan skok jako je brz izuzetno težak za čuvati prošle godine ima fantastičnih 1310y 11 TD mlad igrač pred kojim je sigurno sjajna karijera(ima lakšu povredu članka ali će sigurno biti spreman)

Dok je napad po zemlji Saintsa prilično skroman sa gde su u rotaciji čak 3 RB M. Ingram ,P. Thomas i D. Sproles. Svakako da je normalno da je pored takvog napada kroz vazduh po zemlji napad daleko lošiji ali oni upravo mogu imati mnogo više rupa jel će svakako odbrana Tampe biti skoncentrisana i sva pažnja umerena na to kako zaustaviti Breesa i pass igru gostiju.

Dok svakako najlošiji deo ekipeje odbrana Saintsa koja je čak 31 u ligi dozvoljavaju velik broj yardi ali bi i oni možda mogli pružiti bolju partiju pošto ni napad Tampe nije sjajan.

Kako god bilo po meni su Saintsi ovde veliki favoriti i nemaju izbora već da obore Buccaneerse na njihovom Raymond James Stadionu što neće biti lako ali sve sem pobede gostiju bi meni bilo prilično iznenađenje i verovatno kraj nada Saintsa da mogu do pley ofa.

Uzimam pobedu Saintsa ML...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlozi današnjeg MLB susreta (Pinnacle).

 

01:35 - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals - San Francisco Giants Over 3.5 - 2.100 :uredu:

01:35 - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals - Over 6.5 - 1.840 :uredu:

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image22:25 (21.10.2012.)

Oakland Raiders - Jacksonville Jaguars

Tip: Oakland Raiders -5.5 :nije:

Kvota: 2.10

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Na O.co Coliseumu(poznatiji kao CRNA RUPA) u (Oakland, CA) igra se meč između domaćih Raidersa(1-4) i gostujućih Jaguarsa(1-4)...

Oba tima jako loše su počela sezonu ali svakako se od Raidersa više očekivalo dok su Jaguarsi prilično loši iako oba tima imaju 1-4 svakako su u mnogo boljoj poziciji Raidersi koji igraju u mnogo izjednačenijoj diviziji dok su Jaguarsi prilično nemoćni u diviziji gde je ubedljivo prvi Houston koji će kako stoje stvari lagano uzeti AFC South.

Raidersi jedinu pobedu su odneli kući protiv Pitt. i to posle preokreta ali su od Denvera doživeli katastrofu u Coloradu potom su imali Bye Week i meč u Atl. i dosta nesrećan poraz gde su igrali odlično protiv sjajnog protivnika izgubivši FG sa 55y u zadnjoj sekundi meča.Ali su na tom meču pokazali da nesumnjivo imaju kvaliteta.

Posebno se na tom meču istakla odbrana koja je bila sjajna i protiv passa sa čak 3 INT dok su i napad po zemlji Atl. zaustavili na samo 35 pretrčanih yardi i protiv jednog izuzetnog ofanzivnog tima pokazali da mogu mnogo bolje nego do sada da igraju iako je po broju dozvoljenih yardi odbrana Raidersa tek 23 u ligi pokazali su da su ipak mnogo kvalitetniji dosta tu na statistiku odbrane je uticalo i puno loših izdanja napada koji nisu odbrani davali predaha brzo gubivši lopte.

Od napada Raidersa se mnogo više očekivalo posebn tu mislim na napad po zemlji gde imaju jednog fenomenalnog RB D. McFadden 271y 2 TD ali ima i 139y passom ali svakako da on može mnogo više što bi trebao i da dokaže na ovom meču jel će naspram sebe imati jednu od najlošijih odbrana protiv trčanja.

Dok napad Raidersa predvodi QB C. Palmer 1434y 6 TD i 3 INT jedan kvalitetan kvoterbek koji je imao dosta problema sa teškom povredom ali se polako vraća u nekadašnju formu kada je igrao za Bengalse.

Od opcija tu su mu WR D. Moore 287y kao i TE B. Myers 290y. Svakako jedan solidan napad koji svakako može mnogo više da postigne od dosada stvarno mizernih 87 poena u ovom meču će imati dobru priliku za to jel sa druge će strane biti jedna od najlošijih odbrana lige.

Dok kod Jaguarsa nezna se šta je lošije imaju ubedljivo najneefikasniji napad u ligi koji je postigao samo 65 poena kroz vazduh su katastrofalni sa samo 142.8y (32nd) dok su u trčanju bolji sa 98.4 (22nd)...

Napad kroz vazduh bi bilo najbolje da ne pominjem predvodi ih mladi QB B. Gabbert sa mizernih 796y uz najmanje pređenih yardi po pasu u celoj ligi samo 5.45.

Jedina svetla tačka napada je RB M. Jones-Drew 408y ali ni njemu neće biti lako jel odbrana Raidersa sve bolje brani igru po zemlji.

Pored jako lošeg napada imamo i ništa lošiju odbranu 28th protiv trčanja su užasni 163.0y (30th) što bi svakako trebao da iskoristi McFaden dok su i protiv passa 261.0y (23rd)..

Jednostavno sve je večeras na strani Raidersa u svim segmentima igre su kvalitetniji što se nadam da će i pokazati ako nemogu da pobede jednu od najlošijih timova u ligi neznam koga će onda i to pred svojom vernom publikom Raides Nacijom u čuvenoj "CRNOJ RUPI"

Očekujem ubedljiviju pobedu Raidersa i uzimam ih u hendikepu....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mrzim Totals linije oko 45 i znam da će se to noćas vrteti vrlo blizu na meču Pittsburgh Steelers vs. Cincinnati Bengals, ali ne vidim kako bi to moglo u over, zato

 

Under 45 1.93 Pinnacle

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:20 Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers (Bengals +2,5 hendikep @1,75 Supersport)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...