Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

28.10.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image19:00 (28.10.2012.)

St. Louis Rams-New England Patriots

Tip: New England Patriots -5.5 :uredu:

Kvota: 1.74

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

 

 

Večeras se na Wembley Stadiumu u Londonu igra NFL meč između formalnih domaćina (Ramsa 3-4) i gostujućih (Patriotsa 4-3)...

Ljubitelji American Footballa u Evropi večeras će imati priliku da na čuvenom Vembliju gledaju NFL meč to je radi populacije sporta ovo nije prvi put da se na Vembliju igra i nesumnjam da će biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Ramsi iako formalni domaćini sigurno neće imati veću podršku jel je sigurno da Breydi i kompanija će sigurno imati mnogo više fanova.

O Ramsima sam puno puta pisao ove sezone evidentan je napredak u igri ekipe u šta nisam sumnjao kad je ekipu pojačao jedan sjajan stručnjak Head Coach Jeff Fisher kao i odlični Offensive Coordinator Brian Schottenheimer...

Ramsi su doživeli dva vezana poraza i sigurno u ne baš najboljem raspoloženju dočekuju meč.

Od napada se i mnogo više očekivalo problem je neefikasnost QB S. Bradford 1592y TD 7 INT 6 iako nesumnjivo talentovan nema puno kvalitetnih opcija u napadu u zadnje vreme dosta i greši veliko je pitanje dali će se najbolji povređeni WR D. Amendola 395y vratiti posle povrede njegovo odsustvo se dosta osetilo na iovako lošu efikasnost! Puno se više očekivalo od RB S. Jacksona ali on je na vrlo skromnih 380y i samo 1TD sve više prilike dobija drugi RB D. Richardson 282y. Sumnjam i večeras da će se raninbekovi Ramsa natrčati jel odbrana Patriota iako dopušta dosta jardi ipak su protiv trčanja odlični.

Odbrana Ramsa iako dosta dobra po dozvoljeni jardama 9 u ligi ipak mislim da teško mogu da zaustave najbolji napad lige na malom broju poena.

Sa druge strane Patriotsi koji već godinama jedni od najvećih favorita u ligi tako i ove sezone imaju možda i najbolji napad u zadnjih par sezona ali im rezultati nisu baš sjajni što zbog njihove opuštene igre u finišima mečeva kad su od Seahawksa izgubili u finišu iako su ubedljivo vodili to ih je skupo moglo koštati i protiv Jetsa ali su na kraju ipak izvukli pobedu večeras očekujem da će žestoko krenuti i da se neće kockati u finišu meča.

Patriote poseduju fantastičan napad koji je izuzetno efikasan T. Brady igra fenomenalno 2104y 12 TD i 3 INT ima fantastične opcije u napadu WR W. Welkera,B. Lloyd tu je i veteran D. Branch kao i fenomenalni TE R. Gronkowski .Dok je i igra po zemlji fantastična 149.3 (5th) po broju osvojenih jardi tu je fenomenalni RB S. Ridley 589 4TD ali i FB D. Woodhead koji za tu poziciju ima sjajnih 161y ali ga i Braydi često upošljava ima 144y pasom.

Odbrana Patriota nije sjajna bar kroz vazduh ali su po zemlji odlični 8 u ligi dopuštaju samo 86y po zemlji.

Ja bi ovaj meč uzeo i mnogo jače ali problemi Patriota sa povredama bitnih igrača me malo brinu mada će većina njih najverovatnije na teren.

Sigurno će obe ekipe imati veliki motiv da se dokažu ali nesumnjivo je kvalitet na strani Patriotsa.

Uzimam pobedu Patriotsa u hendikepu...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 19:30

Naziv para: StJohns(ki)-Norfolk Adm. (konačni ishod)

Tip para: 2

Tečaj: 1.750

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 23:05

Naziv para: Peoria(ki)-Charlotte Ch.(konačni ishod)

Tip para: 2

Tečaj: 1.750

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image18:00(28.10.2012.)

Pittsburgh Steelers - Washington Redskins

Tip: Pittsburgh Steelers -3.5 :uredu:

Kvota: 1.89

Ulog: 7/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Večeras se na uvek vrućem terenu na Heinz Fieldu sastaju domaći Steelersi(3-3) i gostujući Redskinsi(3-4)...

Čelični nikako nemogu biti zadovoljni sa početkom sezone od koje mnogo više očekivaju ali problemi i sa povredama bitnih igrača su prouzrokovali loš start ali pobedom na teškom terenu u Sin. u prošlom kolu sunajavili ipak bolji period.

Posebno su moćni kući na svom stadionu gde protivnici jako teško igraju (duvaju neki čudni vetrovi)..

Uvek čelična odbrana je i ove sezone statistički odlična 2 u ligi posebno su moćni protiv passa i dalje bez sjajnog T. Polamalua ali na to su već navikli.

Netreba zaboraviti da su Čelični samo dva meča igrali kući i dobili oba gde su na ta dva meča primili samo 24 poena.

Napad je malo podbacio tu mislim na trčanje ali problemi sa povredama RB su dobrim delom prouzrokovali to ali je napad kroz vazduh odličan gde sjajno ga predvodi BIG BEN (B. Roethlisberger) 1765y 11 TD i 3 INT. ima dobrih opcija u napadu WR M. Wallace ,A. Brown kao i TE H. Miller.

Trebali bi da dobrim delom napune goste jel je odbrana gostiju jako loša posebno protiv passa gde su najgori u ligi 328.4 (32nd).

Sa druge strane Redskinsi koji su prilično nepredvidivi ali ih upravo ta odbrana sputava ka boljim rezultatima od koje se svakako mnogo više očekivalo.

Napad koji je dosta dobar posebno je vraćena igra po zemlji gde su prvi u ligi 177.7 (1st) gde je RB A. Morris dosta dobar kao i vođa napada QB R. Griffin III sjajna atleta sa 468 pretrčanih jardi to i netreba da čudi jel je Head Coach Crvenokožaca veliki majstor igre po zemlji koji je godinama sa svim trkačima u Broncosima pravio izuzetne rezultate naravno radi se o čuvenom Pacovu(Mike Shanahanu) koji je uz svog sina koji mu je Offensive Coordinator Kyle Shanahan vratio igru po zemlji. Ali večeras im neće biti nimalo lako da to ostvare jel će imati izuzetnu odbranu Čeličnih i protiv trčanja i protiv passa.

Jednostavno po meni su Steelersi ovde i veći favoriti nego što su postavljeni i uzimam pobedu ČELIČNIH u hendikepu...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image01:20

Denver Broncos - New Orleans Saints(ML)

Tip: New Orleans Saints :nije:

Kvota: 3.39

Ulog: 3/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Večeras se u Denveru igra meč između domaćih Broncosa(3-3) i gostujućih Saintsa(2-4)...

Meč između timova od kojih semnogo više očekivalo posebno od gostiju koji su dosta nesretno izgubili prva 4 kola a bukvalno su mogli sva četiri meča da dobiju.

Broncosi igraju sa puno oscilacija bude se obično tek u drugom poluvremenu tako su na prošlom gostovanju preokrenuliprotiv S.D. ali neće se to dešavati često sa druge strane Saintsi vezali dve pobede isigurno sa mnogo više samopouzdanja čekaju meč.

Denver predvodi Menning koji je sve bolji dok je i dalje igra trčanja dosta slaba imaće spram sebe jako lošu odbranu. Alii odbrana Broncosa naspram sebe fantastičan napad posebno kroz vazduh.

Saintsi sa izuzetno lošom odbranom ali sa jednim od najubojitijih napada koji predvodi Brees stigli su na prošlom meču prednost tampe od 21-7..

Po meni iko su Broncosi favoriti ipak mislm da su Saintsi podcenjeni i ja ću probati sa iznenađenjem na ovom meču uzimam pobedu Saintsa ML za niži ulog....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Sigurno će obe ekipe imati veliki motiv da se dokažu ali nesumnjivo je kvalitet na strani Patriotsa.

Uzimam pobedu Patriotsa u hendikepu...

 

Dobro je da je stadion pokriven jer je vreme jako loše u Engleskoj, ali ne bi se tu ni igralo da nema te okolnosti. Gledao sam Patriotse u prošlom kolu, a iako se očekivala visoka pobeda, otišlo je u produžetke i pobedili su sa field golom. Jetsi su bili jako dobri, ali me je oduševio Brady. Taj čovek pogadja u oko! Fantastična ruka, fantastičan pregled igre, precizan pas. Ipak, njegova prednost u odnosu na neke druge QB-e je snaga ofanzivne linije Patriotsa koja mu ostavlja dovoljno vremena i prostora za izbor kome da uputi loptu. Ono što se meni dopada na ovoj utakmici je:

 

Over 46.5 1.97 Pinnacle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

01:00 - Detroit Tigers - San Francisco Giants - San Francisco Giants +1.5 - 1.610 :uredu:

01:00 - Detroit Tigers - San Francisco Giants - Under 8 - 1.508 :uredu:

01:00 - Detroit Tigers - San Francisco Giants - Detroit Tigers Over 3.5 - 1.909 :nije:

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...