Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

08.11.2012.

Recommended Posts

CSKA Moskva - Barcelona Reg. tip1X 1.50 SuperSport :nije: 60-81

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image

CSKA Moskva- Barcelona

 

Derbi dana igra se u Moskvi gdje će se susresti momčadi koje su među glavnim favoritima za osvajanje ovogodišnje Eurolige. Kvalitetu su pokazali u ova četri kola u kojemu ni jedna ni druga momčad ne znaju za poraz. CSKA je uoči ove sezone promjenila trenera, na klupu je stigao Ettore Messina koji je odlučio vodi rusku momčad u svom prvom mandatu, stigla su i pojačanja kojima je trebalo vremena za prilagodbu. Prva tri kola CSKA nije djelovao previše uvjerljivo, no prošli tjedan su stvari došle na svoje mjesto i Rusi su protutnjali Turskom i slavili protiv Besitkasa vrlo uvjerljivo 85-58. U toj pobjedi najbolji su bili Weems i Krstić po 18 poena. Barcelona je posljednji susret igrala doma i teže od očekivanoga porazila Partizan sa rezultatom 85-82 a najbolji strijelac momčadi bio je Huertas koji je postigao 24 poena, uz odličan šut za tricu koju je pogađao 6/7. Trener domaćih Ettore Messina uoči ovoga susreta izjavio je: "Napredujemo i nadam se kako će se taj napredak nastaviti i dalje i da ćemo danas moći odigrati dobru utakmicu s ajednoom od boljih momčadi u Euroligi" CSKA Moskva na domaćem parketu je uvjerljiva nisu izgubili u svojoj dvorani 14 utakmica zaredom. Barcelona će taj niz pokušati prekinuti no trener gostiju Xavier Pascaul zna da ih očekuje težak zadatak: "Očekuje nas dvoboj sa jednom od najboljih momčadi u Europi koja ima odlične igrače i široku klupu, u momčadi CSKA igraju Teodosic, Weems, Khryapa i Krstic koji su četri od najboljih 15 igrača u Europi." CSKA u današnjem dvoboju neće moći računati na Ercega i Voronova, ali u kadru imaju novog igrača vrlo dobrog šutera Dionte Christmasa koji je stigao ovdje iz Grčke lige u kojoj je bio drugi najbolji strijelac sa oko 19 poena u prosjeku. Barcelona je kompletna i bez izostanka.

 

Obje momčadi su vrlo dobre i bez poraza u Euroligi no bolji dojam ipak je u ova četri kola ostavila Ruska momčad koja je počela igrati uvjerljivije. Domaći teren biti će od velike važnosti i danas i mislim da će ovaj niz od 14 utakmica na domaćem parketu nastaviti i nakon današnjeg dvoboja sa Barcelonom. TIP 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, CSKA Moskva-Barcelona, tip 1/1 @ 2.00, HL, 5/10

 

Grupa D kosarkaske eurolige, utakmica petog kola izmedu dvije ekipe sa stopostotnim ucinkom..ruskog CSKA i barcelone.. Ovaj put se igra u Moskvi i domacin je i po kladionicama lagani favorit u ovom susretu. Mislim da je to opravdano. U skupini gdje 4 ekipe prolaze dalje samo cudo bi se trebalo dogoditi da jedna od ove dvije ne prode... Jos su tu Besiktas i Lietvus koji mogu zaprijetiti..a Brose i Partizan su u dnu ljestvice. CSKA u zadnje vrijeme odlicno nastupa..u okviru eurolige i svoje prve lige..u zadnjih sest nastupa biljeze svih sest objeda (jedino ih je partizan malo namucio nakon produzetka)... A u ostalim susretima su uvjerljivi.. pobjede nad Brose Basketom 9 razlike, protiv Besiktasa cak 58:85 ... u 1. ligi prije par dana protiv St. Petersburga 10 razlike.. Sa druge strane Barcelona ima isto solidan niz...pobjede nad Besiktasom, slabim Canariasom u ligi..i onda je nesto pocetkom ovog mjesca stalo..opet je Partizan bio taj koj ih je namucio ..pobjedili su jedva 85:82 i to kod kuce..a protiv Tau Ceramice su izgubili prije par dana 11 razlike. Mislim da h2h omjer takoder ukazuje da je CSKA favorit ovdje.. Recimo, u njihovih zadnjih sedam utakmica..cak je pet puta slavio CSKA, a dvaput Barcelona. Nisu tu velike razlike medu klubovima, ali ipak bolja forma, domaci teren i povoljniji h2h idu u prilog rusima. Sto se tice Barcelone na sluzbenim stranicama eurolige kazu da je Pete Mickeal upitan za ovu utakmicu. Takoder naisao sam i na podatak da je CSKA u nizu od 14 pobjeda u euroligi na svom terenu. Sve ukazuje na domacu pobjedu. Sretno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...