Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

15.11.2012.

Recommended Posts

Cedevita(h+6,5) - ŽalgKaun tip1 @1.85 SuperSport :uredu: 85-85

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panathinaikos-Real Madrid

 

Pantahinaikos je izgubio posljednju utakmicu Eurolige doma protiv Khimkija i time su stigli na 4.mjesto, poraz danas bacio bih van kruga momčadi koje konkuriraju za nastup u TOP16. Prije početka sezone nitko nije očekivao grčki sastav u vrhu Eurolige ove sezone, jer je od najboljih igrača ostao tek Diamntidis. U Atenu su stigli neka nova lica odličan centar Schortsanitis koji je i vodeći strijelac momčadi sa 13 poena, tu je i neloš Roko Leni Ukić koji također ima zapaženu ulogu u igri momčadi koju od ove sezone vodi Argis Pedoulakis. Prva utakmica u Madridu gdje je PAO držao Real u šakama 3/4, na kraju se ispostavilo nije bio relano stanje momčadi. Nakon toga usljedio je blagi pad koji je donio i dva poraza zaredom u Euroligi. Iznenanađenje je svakako poraz od Khimkija prošli tjedan. PAO-u danas treba pobjeda, ali zadatak je vrlo težak pobjediti. Treba pobjediti ofenzivan stroj kao što je Real Madrid. Momčad koju vodi Pablo Laso u prosjeku zabija 84,4 poena po utakmici, koliku važnost u svemu tome ima Rudy Fernandez osjetili su Grci već u prvom kolu kada im je upravo on dao 23 poena. Njegov prosjek po utakmici je na 18,2 poena i time je vodeći strijelac momčadi. Uz Fernandeza tu su još Carrol i Mirotić sa nešto manje od 13 poena o utakmici ali i dosta igrača u rosteru koji mogu pridonjeti napadu.

 

Šesta utakmica u Europi uz utakmice u domaćem prvenstvu dovoljno je vremena da se momčadi uigraju. Real je izgubio tjesan susret na gostovanju kod Khimija koji je tvrd domaćin, a opet je Real bio blizu pobjede. PAO je dobar i jak domaćin, ali momčad pokazuje da ipak nije kalibar za europski vrh, daleko od toga da je treba podcjeniti, ovo je momčad koja će gotovo sigurno ući u TOP16 jer je bolja i od Cantua i od Olimpije i to će pokazati kroz naredne utakmice. Trener domaćih Argis Peduklais uoči utakmice je izjavio- "Real Madrid je našao svoju igru, to je momčad koja je stvarana od prošle sezone i igra dobru košarku u napadu, iako smo u Euroligi moramo se čuvati pada kocentracije jer ako uđemo u "crnu rupu" na samo par minuta mogli bi izgubiti utakmicu uvjerljivo" . Pablo Laso trener gostiju uoči ovoga susreta poručuje kako je ovo sudar dviju velikih europskih momčadi i kako cijeni momčad Panthinaikosa, no nada se da će njegova momčad ostvariti pobjedu koja će im osigurati prolazak u TOP16.

 

U OAKA Areni puno će značiti podrška sa tribina za domaći sastav ne bi li se obranili od trećeg poraza zaredom u Euroligi. Real Madrid unatoč atmosferi je kvalitetna momčad koja svojim igrama pokazuje da ni borba za osvajanje Eurolige nije nemoguća. Kvalitetu koju ima na raspoalganju Pablo Laso danas bi trebala doći do izražaja i na ovom uzavrelom gostovanju, Real bi trebao ostavariti pobjedu. TIP 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Panathinaikos - Real Madrid, Tip1 (uz hendikep +6.5) @1.61 Bet365

 

Panathinaikos - Real Madrid 79-68 :uredu::icon_surprised:

 

Moglo je i bez hendikepa! :icon_neutral:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...