Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 11/21/2012 at 3:05 PM, 'Hare88' said:

17:00, Željezničar - Olimpic, tip: X2, @2.05, 3/10, bet365

Prva utakmica na Otoci završena je pobjedom Željezničara od 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Samir Bekrić u zadnjim minutama meča. Olimpic je imao jedno vrijeme igrača više u drugom poluvremenu, ali nisu uspjeli da postignu gol, čak naprotiv uspjeli su da ga prime. Ekipa Husrefa Musemića ima dosta jakih pojedinaca, a i u ligi igraju dosta dobro, mišljenja sam da bi na proljeće mogli biti još bolji. U ovoj utakmici se neće predati, jer su i oni svjesni da bi ih jedan gol vratio u igru, a naravno da ga ne prime. Željezničar ne igra ništa posebno u zadnje vrijeme, izgubili su derbi na Koševu, istina dobili su Leotar u Trebinju, ali ta tri boda su im bila poklonjena od strane domaćina jer su im vraćali bodove od prošle sezne pomoću kojih je Leotar opstao. Dakle, ništa specijalno ne igraju, a i zadnje izjave Amara Osima u kojima kaže da jedino 25 igrača Olimpica i nekoliko ljudi u tom klubu jedino vjeruju u prolaz protiv Željenzičara u kupu, dovoljan su znak gostima da motivisano uđu u ovaj meč. Neće biti Zebe za domaće, bez kojeg je igra Plavih znatno slabija. Tu se u posljednje vrijeme nameće Bekrić kao vođa ekipa, ali sumnjam da to može biti isto kao prije sa Zebom, iako je Bekrić dosta dobar igrač. Husref Musemić je veoma temperamentan trener i sigurno će znati "naložiti" ovu ekipu punu jakih individualaca da odigraju hrabro na Grbavici. Gostima u prilog ne ide ni međusobni omjeri gdje ih Željezničar redovno pobjeđuje, ali i tome se mora stati nekad u kraj, a vjerujem da će to biti večeras. Željezničar je i dalje u velikoj prednosti, ali ja uzimam tip da Olimpic neće izgubiti, a i pobjeda me ne bi iznenadila na Grbavici. Dakle, tip X2.

davno si trebo naucit da se kladionica ne igra navijacki :77tooth::48thumbsup:

Zeljeznicar - Olimpik 3:0 FT :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:

samo da dodam, ne radujem se sto je covjek fulio tip nego sto je Zeljo proso dalje :icon_biggrin:

Edited by Nadrealista
  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  On 11/21/2012 at 6:09 PM, 'Nadrealista' said:

ako sam dobro skonto ovdje si tipovo da ce bit over 2.5 gola, medjutim ova kvota od 2.40 je prosto nerealna jer je u svim ostalim kladionicama 1.45 - 1.50... znaci il ja nisam dobro skonto tvoj tip il si nesto zajebo oko kvote

Cini mi se da je on na ovom paru stavio da ce biti vise od 3 gola.... A to jeste kvota izmedju 2.10 - 2.30

Posted
  On 11/21/2012 at 6:09 PM, 'Nadrealista' said:

ako sam dobro skonto ovdje si tipovo da ce bit over 2.5 gola, medjutim ova kvota od 2.40 je prosto nerealna jer je u svim ostalim kladionicama 1.45 - 1.50... znaci il ja nisam dobro skonto tvoj tip il si nesto zajebo oko kvote

Igrao je više od 3 gola. Kvota stoji