Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

16.12.2012.

Recommended Posts

Američki fudbal
NFL
19:00
Atlanta Falcons - New York Giants(Handicap)
Tip: New York Giants +2
Kvota: 1.92
Ulog: 5/10

Posted Image

Analiza:

Pobeda Giantsa ili poraz sa ne više od dva razlike ako bude tačno dva razlike tipje VOID!

Večeras se na Georgia Dome(Atlanta, Ga.) gde se sastaju domaći Falconsi(11-2) i gostujući Giantsi(8-5)...
Svakako jedan od derbija večeri u kojem ću ja igrati na Giantse u hendikepu.
O Atlanti sam dosta pisao da nemam neko sjajno mišljenje o njima iako imaju sjajan skor obezbedili su titulu u diviziji i sad se bore da imaju najbolji sakor u konferenciji nedeluju mi kao ekipa koja može nešto više da uradi no videćemo.
Sa druge strane Šampioni Giantsi koji su posle gotovo sigurne pozicije za Šampiona divizije posle nešto lošijih igara u zadnje vreme i odlične forme Wash. i sve boljeg Dallasa konkurenti su im došli na samo jednu pobedu i svakako da im je izuzetno bitna ova utakmica.
Atlanta je dosad kući dobila sve mečeve 6-0 iako su se izvlačili par puta iz poraza.
Oslanjaju se na napad koji je 8th u ligi dokpo zemlji nisu sjajni ali su kroz vazduh 289.2 (4th) vođa napada je QB M. Ryan koji ima dosta dobru sezonu oslanja se na sjajna tri hvatača WR R. White ,J. Jonesa kao i sjajnog TE T. Gonzalez  svakako da su ta četiri igrača nosioci igre i od njih preti najveća opasnost.
Ali ako Giantsi odigraju odbranu kaku mogu i izvrše pritisak na liniju i kvoterbeka koji nebi imao puno vremena za pasove napravili bi veliki posao ali i to da Giantsi imaju dosta dobar sekundari koji neigra kako bi moga. Dok loša strana Atlante je njihova odbrana koja je dosta loša rangirana kao tek 20th iako i oni u svojim redovima imaju sjajnih defanzivaca.
Mislim da će se prevaga u ovom meču voditi oko toga čija će defanzivna linija izvršiti bolji pritisak to jest čija će ofanzivna linija bolje sačuvati svog kvoterbeka davajući mu više vremena(nadam se da će tu bitku dobiti Njujorčani)
Sa druge strane ista situacija i Giantsi se takođe većim delom uzdaju u svoj napad koji je 9th u ligi iako je trčanje Giantsa mnogo bolje od Atl. ali i problemi sa povredama raninbekova opet je van stroja A. Bradshaw  ali  svakako najbolji deo ekipe je napad kroz vazduh koji predvodi QB E. Manning svakako dase od njega očekuju sve bolje partije posebno da manje greši ima sjajne opcije WR V. Cruz ,D. Hixon ,H. Nicksa kao i TE M. Bennett  neće biti lako def. Atl. da zaustave napad Giantsa.
Dok od odbrane Giantsa očekujem da zaigraju mnogo bolje iako im neće biti lako večeras.
Uzimam Giantse u hendikepu...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland- New Orleans 1 1,45@ SuperSport  :uredu: Posljednji susret današnjeg programa NBA lige odigrati će se u Rose Gardenu gdje domaći TrailBlazzersi dočekuju Hornetse koji su na gostovanju u 9 utakmica upislai tek 2 pobjede. Portland je kod kuće na solidnom učinku od 6 pobjeda iz 10 utakmica. U zadnjih 6 utakmica u svojoj dvorani imaju 5 pobjeda. Damian Lliard pick na drfatu za Portland pokazao se kao odličan odabir i igra odličnu sezonu. Trenutno je na prosjeku od 18.9 poena po utakmici i 6,4 asista. Trenutnim igrama zasjenio je prvog picka drafta Anthony Davisa koji ima probleme sa ozljedama te Hornetsi još nisu mogli vidjeti njegov potencijal u potpunosti. Hornetsi su idealna prilika za nastavak pobjedničkog niza domaćih od tri pobjede uzastopce. Hornetsi na gostovanju u zadnjih 17 puta slavili su tek dva puta. Mislim da je Portland uhvatio pozitivni zamah, dok je New Orleans u zadnje vrijeme upao u lošu formu. Ovo gostovanje jedno je od težih u NBA ligi. Ovaj tjedan ovdje su pali jaki Spusri očekujem da padnu i Hornetsi. Pobjeda domaćih ne bi smijela doć u pitanje.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

LaMarcus Aldrige (-22,5+)  :nije: Filozofija biranja undera i overa sa Aldrigeom u zadnje vrijeme je jednostavna. Kada Portland pobjeđuje on ide u over, kada Portland gubi on ide u under. Ovaj mjesec Aldrige je započeo odlično te je u odigranih 6 utakmica na prosjeku od 22,2 poena, a ove sezone kada je Portalnd pobijedio postizao je u prosjkeu 22,3 poena. Danas mu za over treba jedan poen više i očekujem da će ovu granicu prebaciti. Portland je puno kvalitetnija momčad od Hornetsa koji pod košem i nisu previše jaki te bi to Aldrige večeras mogao lako iskorstiti.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 20:05
Naziv para: Peterborough Petes - Barrie Colts :uredu:
Tip para: Barrie Colts
Tečaj: 1.650

 1:4FT :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...