Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

18.12.2012.

Recommended Posts

Brooklyn Nets- Utah Jazz 1 1,55@ SuperSport  :nije: Netsi su sezonu u svojoj dvorani zapoeči pobjedama u 7 domaćih utakmica od 8 odigranih utakmica, no lošija forma ovaj mjesec donijela je tek jednu pobjedu iz pet utakmica. Netsi su ovaj mjesec dosta igrali i bez Brook Lopeza, a njegov izostanak osjetio se u brojakama što se tiće obrane u kojoj momčad Netsa primala 100.1 poen. Utah je ove sezone više domaća momčad to pokazuje i njihov skor doma (9-2) u odnosu na gostujućih (4-10). Netsi su protiv Chicaga odigrali vrlo dobru utakmicu ipak su ostali malo prekratki za uspijeh na gostovanju. Večeras očekujem da doma lakše ostvare pobjedu protiv Jazza koji nisu prejaki na gostovanjima, a Netsima treba upravo takva utakmica koja bi momčadi Avery Johnsona podigla samopouzdanje uoči sutrašnjeg gostovanja kod Knicksa. 

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

LALakers(h-11,5)-Charlott 1 1,85 @ SuperSport  :nije: Lakersi pokazuju znakove života i večeras bi mogli ostvariti treću pobjdu zaredom što bi im bio najveći niz pobjeda ove sezone. Charlotte je započeo odlično sezonu, ali su stali te će večeras u Staples Centru pokušati izbjeći 12.uzastopni poraz. Kobe Bryant najbolji strijelac lige trenutno i postiže 29,5 poena po utakmici, a zadnjih 6 utakmica postizao je u svakoj barem 30 poena i u tom peridou ima prosjek od 34,3 poena. Bobcasti se mogu pohvaliti kako Kobe Bryant njima zabija najmnje poena od ijedne momčadi u ligi samo 20.4 poena, ali to je zbog čestih "blowout" utakmica. Za ovogodišnje Lakerse teško je reći d amogu nekog razbiti, ali za očekivati je da će i oni krenuti za početak prema playoff mjestu, a onda i prema finalu NBA lige koja je postavljaena kao neki cilj s obzirom na roster igrača. Večeras ponovno neće biti Nasha, a upitan je i nastup Gasola no u zadnje vrijeme počeo je bolje igrati Howard i ta pomoć dobro će doći Lakersima koji se ne smiju oslanjati smao na izvrsne partije Bryanta. Bobcatsi nemaju večeras nikakve šanse.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kobe Bryant  (-30,5+ ) Manje 1,85 @ Supersport  :uredu:

 

Kobe je "lud" u zadnje vrijeme kao što sma napisoa u analiz utakmice Lakersa i Bobcatsa. Zabija u prosjeku 29,5 poena u zandjih 6 utakmica nije završio utakmicu sa manje od 30 poena, ali protiv Bobcatsa u prosjeku zabija čak 10 poena manje u prosjeku nego li zabija ove sezone.Iako statitiska nije mjerilo svega i u toj statisici ima nečega. Bobcatsi su jako neuvjerljivi u posljednje vrijeme i večeras bi se mogli teško provesti na ovome gostovanju. Lakerse doduše najviše vuče Kobe, ali ukoliko odigra dobru partiju Howard, Metta Worlld Peace i ostatak kolektiva, Lakersi bi mogli do kraja 3/4 završiti veći dio posla te bi onda ostalo samo na klupi da obavi posao i ovu utakmicu privredu kraju. Charlotte nema igrače koji bi mogli pratiti filozifiju D'Anatonija i očekujem  da Kobe neće imati dovoljno vremena da nastavi svoj niz poena od 30+. Ovdje igram  zato under.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 04:05
Naziv para:   
Seattle Thunderbirds - Tri-City Americans :uredu:
Tip para: 2
Tečaj: 2.300
 1:4FT :uredu:
Edited by c4nton4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Košarka
NBA
03:00
Denver Nuggets - San Antonio Spurs(ML)
Tip: San Antonio Spurs
Kvota: 2.29
Ulog: 4/10

Posted Image

Analiza:


Večeras se u Pepsi Center, (Denver, Colorado) igra meč između domaćih Nuggeetsa(13-12) i gostujućih Spursa(19-7)...
Iako je domaćin postavljen za favorita mislim i većeg nego što zaslužuje jabi ovde probao sa pobedom Spursa.
Od Nuggetsa se mnogo više očekivalo ove sezone ali nikako da se uigraju i pokažu koliko vrede dok sa druge strane Spursi posle silovitog starta su zaigrali malo lošije zbog i nekih izostanaka igrača ali mislim da je njihova najveća prednost uigranosttima što nedostaje Nuggetsima.
Iako se igra u Pepsi Centru gde mnogim timovima ne odgovara zbog nadmorske visine i razređenog vazduha ali Spursi su pokazali nebrojeno puta da im to nesmeta previše jel u Denveru imaju sjajan skor gde su na zadnjih 27mečeva pobedili čak 20 puta.
Oba tima imaju kvalitetne pojedince kod domaćina  T. Lawson ,. A. Iguodala ,D. Gallinari , K. Faried  dok su kod gostiju T. Parker ,G. Neal ,T. Duncan ,M. Ginobili .
Spursi su pokazali da mogu sa denverom da igraju i run gun košarku pobedivši ih ove sezone ubedljivo sa    SA 126 - DEN 100 pre samo mesec dana inevidim zašto nebi mogli da ponove i večeras dobru partiju mislim da seovaka kvota netreba ispustiti na tim koji je 3 na zapadu.
Uzimam Spurse ML....

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovu analizu sam stavio u pogrešan topik u košarku pa je stavljam i ovde :icon_cool:

 

Košarka
NBA
01:30
Brooklyn Nets - Utah Jazz(Handicap)
Tip: Brooklyn Nets -4
Kvota: 1.84
Ulog: 5/10

Posted Image

Analiza:

Pobeda Netsa sa više od 4 razlike računajućii eventualne produžetke ako bude tačno 4 razlike tipje VOID!

Večeras se u Barclays Center, (Brooklyn, New York) igra meč između domaćih Netsa(13-10) i gostujućih Jazza(13-12)...
Na večerašnjem meču uzeću pobedu Netsa u hendikepu.
Netsi su ove sezone konačno ozbiljna ekipa u koju seveć godinama ulaže i ove sezone se od njih očekuje konačno pley of na dobrom su putu trenutno su 5 tim na istoku.
Posle loše serije u zadnja tri meča imaju dve pobede na zadnjem meču su tesno izgubili od Bullsa u Čikagu 83-82 večerašnji meč im je veoma bitan jel već sutra su gosti veoma dobrim Knicksima.
Dovođenjem sjajnog J. Johnsona napravili su pravi potez tu su još . D. Williams, G. Wallace,B. Lopez ,K. Humphries sasvim respektabilan sastav na svim pozicijama.
Sa druge strane Jazz veoma nepredvidiva ekipa koja može da odigra i sjajno ali i jako loše dolaze posle dva gostujuća poraza a i njih sutra očekuje meč u Ind.
Jazz se nalazi na Zapadu na 8 mestu.
U svom sastavu imaju solidne igrače  A. Jefferson,P. Millsap ,R. Foye ,M. Williams ,M. Williamsa ali ipak domaćin ima kvalitetniji tim sa mnogo boljim pojedincima i trebali bi da to iskoriste večeras.
Uzimam pobedu Netsa u hendikepu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...