Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

19.12.2012

Recommended Posts

22,5/Westbrook R.  Manje  1,70 @ Hrvatska Lutrija  :nije:

Uz Kevin Duranta najbolji ofenzivni igrač momčadi Oklahome City je Russel Westbrook ali unatoč tome večeras biram opciju manje njegovih poena. Razlog ovoga tipa je problem sa ozljedom koju Westbrook ima. Radi se o povredi ruke iako se to nije osjetilo ni najmanje u utakmici protiv Spursa gdje je zabio 22 poena. U posljednje vrijeme odlično je krenulo Kevina Duranta koji je u 11 posljednjih utakmica u 6 utakmica ubacio 30+ poena. Blaga ozljeda Westbrooka i odlična forma trenutno trećeg strijelca NBA lige Duranta trebalo bi biti jamstvo da će Westbrook ostati ispod 23 koša na današnjoj utakmici protiv Atlante koja ljubi defanzivniju igru. 

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atlanta-Oklahoma City 2 1,45@Hrvatska Lutrija  :uredu:

Nakon pet utakmica na domaćem terenu prošlosezonski finalisti Oklahoma City Thunder stiže na svoje prvo gostovanje i to protiv Atlante koja im je nanijela poraz ove sezone. Bila je to treća utakmica sezone gdje se OKC još privikao na odlazak Hardena. Sada su stvari poptpuno drukčije. Oklahoma igra nevjerojatno i trenutno su najuvjerljivija momča dlige koja je ofenzivno ubitačna sa 105,6 poena u prosjeku. Kevin Durant je postao također više orjentiran u postizanju koševa i zabija ih u prosjeku 29,6. Westbrook ima problem sa ozljedom ruke, ali očekujem da postigne barem 20 poena što će uvelike pomoći Thunderima  da se domognu 12 pobjede zaredom. Atlanta je u zadnjih 15 utakmica upisala čak 12 pobjeda jučer su se potrošili u produžecima sa Wizradsima i ta bi utakmica mogla biti problem za momčad Hawksa. Horford i Smith preuzeli su ulogu vođe momčadi nakon odlaska Joe Johnsona, ali večeras ih čeka težak test. Unatoč spomenutih 12 pobjeda u 15 susreta, Hawksi su malo posustali. Odigrali su mlaku utakmicu u subotu doma protiv Warirorsa i izgubili je prilično lagano, jučer su se namučili sa jednom od lošijih momčadi lige Wizardsima.  Oklahomi je ovo prva utakmica na gostovanju nakon 5 utakmica doma i to bi moglo povećati šanse Atlanti u ovome susretu.  OKC je možda i najbolja momčad lige u ovome trenutku i očekujem njihovu pobjedu. 

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Hershey Bears - Norfolk Admirals (incl. OT/SO)
Tip para: Norfolk Admirals
Tečaj: 2.180
Edited by c4nton4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zach Randoplh 17,5 VIŠE 1,85 @ Hrvatska Lutrija  :nije:

Grizlijima u goste stižu Bucksi koji su jučer imali utakmicu protiv Pacersa. Memphis je u posljednje vrijeme ponovno ulovio formu s apočetka sezone, nanizali su par dobrih rezultata i večeras ih očekuje dvoboj koji će biti i na ESPN-u.  Bucksi su najjači na bekovkim pozicijama sa Jenningnsom i Elisom, dok su Grizliji najopasniji pod koševima sa Gasolom i Randolphom. Upravo ovaj drugi je danas moj odabir za tip Više od 17,5. Bucksi nemaju jakog igrača koji bi mogao zaustaviti Randolpha koji je ovaj mjesec postao još bolji i trenutno ubacuje  oko 18 poena u prosjeku. Pred domaćom publikom očekujem da zabi minimalno toliko i donese pobjedu svojoj momčadi.  

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...