Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

21.01.2013.

Recommended Posts

Deron Williams 17,5 Više 1,85 @ HLPosljednja utakmica barem u reguralnoj sezoni je danas između Knicksa i Netsa. U prethodne tri pobjedu su upisali Knicksi, a danas će Netsi pokušati izbjeći "metlu" u ovoj seriji. Za takav uspijeh potreban im je odličan Williams koji je u prethodne tri utakmice sa Knicksima išao u under, ali je i u tim utakmicama igao pod ozljedom. Odlaskom Johnsona sa mjesta trenera i dolsakom P.J. Carlesima proigrali su i Netsi i Williams. U ovome mjesecu Williams trenutno postiže 19,3 poena a u zadnjih 4 utakmice samo protiv Atlante u gostima nije postigao više od 20 poena. Momčad Netsa je kompletno podbacila u toj utakmici koja je bila četvrta u pet dana i taj ritam ih je sustigao. Williams igra u dobroj formi nema problema sa ozljedom šake koju je vukao od početka sezone i danas očekujem njegovu ekspoloziju i utakmicu sa barem 18 poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chicago-LA Lakers 1 1,75 @ HLKoefcijent na pobjedu Bullsa je po meni prevelikih 1,75 i ovo uzimam bez imalo razmišljanja. Razlog ovolikome koefcijentu vrlo vjerojatno je izostanak Luola Denga koji je najbolji defanzivac u momčadi, ali ni njegova zamjena Carlon Butler nije toliko loš i dati će sve od sebe da se izostanak Denga što manje primjeti. Bullsi su kod kuće izgubili utakmice od momčadi protiv kojih nisu trebali kao što je Charlotte, ili dvaputa Milwaukee, ali dolazak Lakersa pa makar i ove godine neprepoznatljivih u United Centar biti će utakmica u kojoj Bullsima neće trebati posebne upute Thibodeaua da budu "ozbiljni". Lakersi su jučerašnjom utakmicom započeli niz od tri gostujućih utakmica protiv Raptorsa se nisu proslavili, a današnji protivnik nije im nimalo lakši. Lakersi su imali 7 pobjeda zaredom u ovoj seriji, no u zadnje dvije utakmice pobjede su upisali momčad iz Chicaga. Lakersi nisu izgubili 6 utakmica zaredom u gostima još od 2004-05 tada su nanizali čak 9 poraza u gostima zaredom. U 18 utakmica u gostima ove sezone Lakersi su upisali tek 5 i sumnjam da će danas prekinuti niz protiv Bullsa kojima je dobro došlo malo odmora nakon dviju uzastopnih utakmica koje su išle u produžetak. I bez Derick Rosea domaća momčad je puno kvalitetnija i dati će sve od sebe da poraze neuvjerljive Lakerse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kobe Bryant 30,5 Manje  1,85 @ HL  Neke su kladionice smanjile broj koševa na BRyanta u HL-.u još stoji ovih 30,5. Kobe Bryant u prosjeku ove sezone postiže 29,5 poena, ali u zadnjih dvije utakmice lopta neće u koš. Najbolji strijelac Lakersa protiv Heata i jučer protiv Raptorsa kombinirano ima šut iz igre 18-57 iako je Bryant sklon silenju lopte izjava koju je dao jučer nakon utakmice sugerira da bi večeras mogao biti malo mirniji. " Moram malo odmoriti noge, umoran sam i šutevi su mi jednostavno prekratki". Iako večeras nema Denga, Butler bi večeras trebao preuzeti Kobea i otežati mu još više šutiranje. Bryant kada uđe u seriju ne može ga se zaustaviti zadnje dvije utakmice ne može ući u pozitivnu seriju, a nadam se da neće ući u seriju protiv jedne od boljih defanzivnih momčadi lige. Howard i povratnik Gasol su dodatne opcije Lakersima u napadu uz ove sezone solidnog World Peacea. Unatoč izjavi o umoru očekujem Kobea između 20-25 poena uz puno šuteva jer je to ipak Kobe, ali granicu od 30 ne bi smio probiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
19:00 CET (21/01/2013)
New York Islanders - Tampa Bay Lightning(Money Line)
Pick: New York Islanders
Offered at: 2.10 (Marathonbet)
Stake: 4/10




Konačna pobeda Islandersa računajući i eventualni OT i SO !

Večeras se u Nassau Coliseum(Uniondale, NY) igra meč između domaćih Islandersa(0-1) i gostujućih Lightingsa(1-0)...
Ovo je drugimeč Islandersa uprvom su takođe na svomledu izgubili sa 1-2 od Devilsa dok je Tampa kući pobedila sa 6-3 Was. gosti su na ovom meču postavljeni za malog favorita ali ja ću ovde probati sa malim iznenađenjem i igrati na Islanderse.
Islandersi poseduju jednu mladu ekipu koja svakako nije u vrhu lige ali će mnogima praviti probleme jel su totalno nepredvidivi.
Na golu će verovatno opet iskusni Evgeni Nabokov protiv Devilsa je dosta dobro branio imao je 26 odbrana dok je dobio dva gola.
Napad Ostrvljana je dosta pokretljiv na prošlom meču su teško dolazili do otvorenih šuteva jel Devilsi igraju čvrstu odbranu što večeras nebi trebalo da bude slučaj pošto tampa igra otvoren Hokey što bi moglo da stvori Ostrvljanimadosta prostora za kontre.
Iako nemaju preteran izbor kvalitetnih igrača što je njihova najveća mana ipak imaju par talentovanih mladih igrača Matt Moulson ,John Tavares ,Kyle Okposo ,Frans Nielsen...
Sa druge strane Tampa koja je svakako kvalitetan protivnik ali je Tampa jedna ekipa na Floridi a druga na gostovanjima.
Svakako lošiji deo ekipe je odbrana na golu sa Anders Lindbackom mladimi neiskusnim golmanom i tu vidim šansu za brze klizače domaćina protiv Was. su dobili tri gola.
Dok u napadu je Tampa veoma opasna posebno preko Steven Stamkos ,Vincent Lecavalier ,Ryan Malone  a tu je i veteran i legenda kluba Martin St. Louis.
Iako većina će večeras biti na strani Tampe ja ću biti na Islandersima koji su i uspešniji u zadnje dve godine u međusobnim duelima gde na zadnjih 10 mečeva imaju čak 6 pobeda.
Posebno su uspešniji u New Yorku gde imaju tri vezane pobede posebno dve zadnje ubedljive-

12/06/11  NYI 5 - TB 1
10/13/11  NYI 5 - TB 1

Uzimam konačnu pobedu Islandersa za nešto manji ulog....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle OT incl.):

 

New York Islanders - Tampa Bay Lightning - 1st Period Over 1.5 :nije:

Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres - 1st Period Buffalo Sabres +0.5 :nije:

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings - Under 5.5 :nije:

 

Uspješan odabir!

 

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL

19:00 CET (21/01/2013)

New York Islanders - Tampa Bay Lightning(Money Line)

Pick: New York Islanders  :uredu:

 Offered at: 2.10 (Marathonbet)

Stake: 4/10

 

 

 

 

FT: 4-3  :icon_razz:

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL00:05 CET (22/01/2013)Nashville Predators-  St. Louis Blues(Team  Goals)Pick: Nashville Predators Under 2.5Offered at: 1.901 (Pinnacle Sports)Stake: 3/10Večeras se Bridgestone Arena(Nashville, TN) sastaju domaći Predatorsi(0-1) i gostujući Bluesi(1-0)...Predatori su u prvommeču poraženi od Columbusa 2-3 nakon (SO) dok je St. Louis razbio Det. sa čak 6-0 i sigurno prepuni samopouzdanja ulazeu ovaj meč.Ja na ovom meču nebi se puno bavio pobednikom meča već bi probao Under golova domaćina.Granica od 2.5 golova naravno nije prevelika ali nije ni lako dostižnapošto gosti igraju jako tvrdo i imaju sjajnu odbranu.Toga su se i na prošlom meču uverili i Red Wingsi koji nisu postigli ni jedan gol ali je još impresivnije što su Bluzeri Det. dozvolili svega 14 šuteva na meču.Na Golu Bluesa će ponovo Jaroslav Halak koji je i prošle sezone bio sjajan sa prosekom od 1.97 golova po meču.Napad Nešvila nije loš ali nije ni preterano efikasan tu su Mike Fisher ,Martin Erat ,Sergei Kostitsyn .Na zadnjih pet mečeva Nešvil je samo jednom postigao više od 2 gola-03/27/12  STL 3 - NAS 0  STL02/23/12  NAS 2 - STL 3 (SO)02/04/12  NAS 3 - STL 1  12/30/11  STL 1 - NAS 2 (SO)  12/17/11  NAS 2 - STL 1 (SO)Verujem da sjajna odbrana gostiju može da zadrži domaćina na manje od tri gola!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...