Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

02.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
21:10  CET (02/04/2013)
Tampa Bay Rays - Baltimore Orioles(Prvi Inning)
Pick: I X  (Prvi Inning nerešeno)
Odd: 1.70
Bookie: Meridianbet
Stake: 5/10



Večeras se na Tropicana Field, (St. Petersburg, Florida) igra meč između domaćih Raysa i gostujućih Oriolesa...
Iako je na ovom meču domaćin postavljen za priličnog favorita ja nemislim da će to biti lak meč za domaćina moguće i da Oriolesi iznenade ali ja bi na ovom meču izbegao da prognoziram pobednika meča i uzeću prvi inning X ili kakojazovem ovu igru 10min. STRAHA!!!
Naime po meni večeras na moundu dva sjajna pičera za TB: D.Price(LHP) dok za BAL: J.Hammel(RHP)...
D.Price sjajan pičer koji je prošlu sezonu odbacao impresivno 20-5 uz fantastičnu eru 2.56 iako Bal. u svojim redovima ima dobrih batera očekujem da će dopustiti jako mali broj poena.
Prošle sezone na jednom meču je bacao protiv Bal. u porazu od 0-1 ali on je odbacao meč impresivno 8inn. bez i jednog rana dopustivši samo 2 hita.
Ako nebude imao problema sa gađanjem strike zone očekujem dobar meč od njega bar u prvom delu meča.
Sa druge strane Hammel iskusan i po meni dosta kvalitetan pičer koji je počeo karijeru upravo u Tampi ali sa malo mečeva onda nije imao sreće jel je igrao na najgorem mogućem mestu za pičere u Coloradu da bi prošle sezone prešao u Bal. i imao jednu sasvim dobru sezonu 8-6 3.43 era.
Pičer koji je dosta napredovao mnogo je popravio kontrolu lopte što mu je pre bio najveći problem ako mu krene dobro može imati sajajn meč očekujem da će bar na početku držati batere Tampe pod kontrolom.
Iako oba tima imaju u svojim redovima dobrih udarača ipak nespadaju u ekipe sa jako dobrim lineupom.
Idem sa srednjim ulogom jel naravno ovo je igra u kojoj može da se desi jedan extra hit ili eror u infildu ili autfildu i da tip padne naravno postoji i varijanta da obe ekipe postignu po poen ili dva pa da bude nerešeno ali to je manje moguća i teža varijanta ja se nadam da će pičeri bar u tom prvom inn. biti na visini zadatka i uzimam prvi inn. X.....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB - 02.04.2013.


04:05 - Posted Image Oakland Athletics - Posted Image Seattle Mariners

Danas se igra drugi susret serije. Jučer, u prvoj utakmici serije OAK je poražen sa 2:0. Danas za OAK starta Jarrod Parker (RH) prošle godine omjer W/L-13/8, ERA 3.47, WHIP 1,26, a za SEA ide Hisashi Iwakuma (RH) prošle godine omjer W/L-9/5, ERA 3.16, WHIP 1,28. Budući je MLB prepun brojeva i statistike, tako sam i ja posegao za nekim statističkim pokazateljima koji bi mogli dovesti do pogođenog tipa.

 

 

- Prošle godine ove dvije ekipe odigrale su 20 međusobnih susreta, a 12 ih je bilo ispod projecirane granice kladionica, dakle under.

- Pet od zadnjih šest startova Parkera završilo je sa under.

- Lani je Iwakuma u deset susreta ostvario osam pobjeda, a u zadnja tri ostvario tri pobjede.

- Lani je Parker u u deset susreta ostvario šest pobjeda i četiri poraza, a u četiri zadnja susreta ostvario dvije pobjede i dva poraza.

- Lani je Iwakuma kod kuće bio poražen od OAK sa 1:6.

- U zadnjih osam susreta odigranih utorkom SEA je odigrao pet undera.

- U zadnjih devet susreta odigranih utorkom OAK je odigrao sedam undera.

 

Moja predviđanja za večerašnji susret:

 

- Oakland  - Seattle  - Under 8 - 1.649 - Pinnacle :aponis:

- Oakland  - Seattle  - Seattle +1.5 - 1.595 - Pinnacle :uredu:

 

Uspješan odabir.  :crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
04:10  CET (02/04/2013)
Los Angeles Dodgers -San Francisco Giants(Money Line)
Pick: San Francisco Giants
Odd: 2.01
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na Dodger Stadium,( Los Angeles, California ) igra meč između domaćih Dodgersa(1-0) i gostujućih Giantsa(0-1)...
Radi se o drugom meču u seriji velikih rivala sinoć su Dodgersi pobedili sa 4-0 iako rezultat to nepokazuje jako težka pobeda do 8inn. je bilo 0-0 oba startera su sjajni bili i onda se riliver Giantsa Contos raspao a njegov sunovrat je počeo HR pičera Kershawa koji je bio junak meča odbacavši svih 9 inn.
Svakako da će upravo ova dva rivala boriti za titulu N.L.West divizije jel teško da se tu može uključiti Arizona,S.D. ili Col. i svakako je da je svaki međusobni meč bitan ja večeras dajem poverenje Šampionima Giantsima i uzimam ih ML...!!!
Najveća prednost po meni gostiju na meču bi trebalo da bude na moundu gde za Dodgerse baca ruki Hyun-JinRyu(RHP) dok za Giantse Madison Bumgarner(LHP).
Naime Ryu je ovo prvi meč u karijeri doveden je iz Korejske lige gde je nastupao za Hanwha za mene je on totalna nepoznanica nisam ga gledao ni jednom ni u Spring Treningu gde je bio solidan ali ne i impresivan 2-2 3.29 era svakako čim je dobio poverenje da bude Starter i to drugi u rotaciji u Dodgersima da ima kvalitet. I po rezultatima u Koreji je imao dosta dobru statistiku ali je Korejska liga daleko ispod i Japanske a da nepričam od MLB-ašto je i sam Ryu spominjao u interviju kao da se nekako već unapred pravda za ako se desi eventualno njegovo loše izdanje.
Upravo ja i tu vidim veliku šansu Giantsa jel je sigurno da nije isto S.T. i kad izađe na Dodgers stadium i sigurno je da će biti nervozan.
Sa druge strane za Giantse baca Bumgarner odličan pičer koji iz godine u godinu napreduje i Spring Trening je odradio odlično 2-0 2.29 era.I u karijeri sa Dodgersima ima sjajnu statistiku  5-2 2.98 era ono što može biti još njegova prednost je i to da od 4 najbolja hitera Dodgersa čak njima trojici ne odgovara levoruki pičer jel su oni LHP udarači videlo se i sinoć iako imaju dobar tim da su kao iprošle sezone dosta neefikasni nadam se tome i večeras i iz tog razloga jel u piching mechupu je po meni na strani Giantsa i u lineupu zbog toga ne dajem prednost Dodgersima i verujem da će Giantsi večeras biti daleko opasniji očekujem sastav Giantsa kao i sinoć

1. Angel Pagan (S) CF
2. Marco Scutaro ® 2B
3. Pablo Sandoval (S) 3B
4. Buster Posey ® C
5. Hunter Pence ® RF
6. Brandon Belt (L) 1B
7. Andres Torres (S) LF
8. Brandon Crawford (L) SS

Imaju par odlilčnih power udarača nadam se večeras u dobrom izdanju.
Kako god bilo uzimam Giantse ML kvota je sjajna i vredi rizika....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:30, Pittsburgh  Penguins - Buffalo Sabres, tip 1 @ 1.70, Expekt, 5/10

Sjajna serija Pittsburga se nastavila i u proslom kolu koje sam takodje analizirao, sad mogu samo da se nadovezem, no prvo nesto o gostima..Dakle oni su na 13.mjestu istocne konferencije, ali samo tri boda manje od osmoplasiranih Rangersa i ako zele u ovom drugom dijelu sezno pokusati dohvatiti play poziciju vrijeme da pocnu sa nizom pobjeda. Njihov napad ovisi napadacu Tomasu Vaneku  cija je forma osjetno pala naime u martu je njegov ucinak 4 gola i 2 asistencije a primjera radi u januaru je imao ucinak 6 golova i 9 asistencija..Otud i losiji rezultati gostiju..A veceras im  zadatak nece biti nimalo lak odnosno u ovom momentu vjerovatno najtezi moguci, jer igraju protiv zahuktalog Pitsburga koji ide u lov na rekord, trenutno su na 15 vezanih pobjeda, sto su napravila samo dva tima u historiji NHL.-a potrebno im je 17 da dostignu rekord (koji drzi opet Pittsburh - generacija 1992-93..)...Oni su naravno i lideri na tabeli sa ucinkom od 28 -8 -0....Veceras igraju protiv 25-oplasirane odbrane lige koja prima 3 gola po mecu u gostima, i vjerujem da ce pred svojim navijacima doci na korak do rekorda...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedna informacija za utakmicu Miami - New York.

Domačin će večeras biti bez Jamesa i Wadea. ( 2 prve opcije u napadu i najbolji igrači momčadi ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...