Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

03.04.2013.

Recommended Posts

MLB - 03.04.2013.
 
01:05 - Posted ImageNew York Yankees - Posted Image Boston Red Sox
SP - Hiroki Kuroda (RH) W/L 16/11, ERA 3.32, WHIP 1.17 - Clay Buchholz (RH) W/L 11/8, ERA 4.56, WHIP 1.33 
 
Pick: Under 9 - 1.571 - Pinnacle :nije: 
Pick: New York Yankees +1.5 - 1.549 - Pinnacle :nije: 

U drugom susretu serije, dva ljuta suparnika odlučila su da nakon debakla Yankees u prvom susretu na otvaranju MLB sezone (izgubili 2:8), postave startne pitchere (SP) u liku Kurode (NYY) i Buchholza (BRS). Njihovi statistički podaci su još uvjek iz 2012. godine. Večerašnji susret će, predviđam ići ipak u drugom smjeru nego prvotni. Razlog je šta Kuroda može ići daleko u igri, a ako ga ruka posluži, under je veoma dohvatljiv. Buchholz nije takav pitcher kao njegov kolega Lester pa da učini smiješnima udarače Yankeesa. Poigrat ću se opet statistikom:

 

- Kuroda je lani u zadnjih 10 utakmica 6 odigrao under (točno ili manje od 9 poena).

- U zadnjih 29 susreta na travi Kuroda je imao 22 undera

- U zadnjih 15 susreta kod kuće Kuroda je imao 11 undera

- Zadnja dva susreta koji je Kuroda odigrao protiv Bostona u NY dobio je sa 14:2 i 4:3.

- Buchholz je lani u zadnjih 10 utakmica 6 odigrao under ili (točno ili manje od 9 poena).

- Buchholz je lani odigrao u NY jedan susret i izgubio 2:10.

- Boston je u zadnjih 29 utakmica igranih srijedom ostvario samo 7 pobjeda.

- Boston je u zadnje 52 utakmica odigrane na travi ostvario 13 pobjeda.

 

Iako su Yankees i dalje osakaćeni ozljedama (Jeter, Teixeira, Granderson, itd). očekujem da će po sunčanom, prohladnom i vjetrovitom vremenu odigrati daleko čvršće i bolje nego i prvom susretu, te da kod kuće neće biti poniženi kao u prvom susretu. Ili se varam?

 

Uspješan odabir.  :crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
04:05  CET (04/04/2013)
Oakland Athletics - Seattle Mariners(Money Line)
Pick: Oakland Athletics
Odd: 1.73
Bookie: bwin
Stake: 6/10


Večeras se na O.co Coliseum,(Oakland, California) igra meč između domaćih Athleticsa(0-2) i gostujućih Marinersa(2-0)...
Ja ću na ovom meču  uzeti pobedu Athleticsa ML možda ću do kraja i napasti ih i jače no videću kad izbace lineup za meč! Ima par razloga zašto ću uzeti Athleticse večeras...!!!
Ovo je treći meč u seriji prethodna dva je prilično lako dobio Seattle čak sam prvi meč preključe napao jako(iako nisam o tome pisao nemože se sve ni stavit!!! niti stići) u pobedi od 0-2 tada mi je stvarno bilo neverovatno da bude kvota@2.00 na Kralja Felixa ali verovatno su kladionice povučene prošlogodišnjim izdanjem Athleticsa postavljali kvote to su i sinoć uradili i previše favorizujući Oakland koji je i sinoć izgubio i to veoma ubedljivo sa 1-7 i večeras je Oakland postavljen za priličnog favorita ali za razliku od prethodna dva meča večeras ću napasti njihovu pobedu "ZAŠTO"
Prvo često volim da uzmem pobedu tima kojem preti METLA i to kući što nije lako uraditi iako smatram da Oakland nemože ni blizu prići uspehu od prošle sezone ali nemogu ni zanemariti činjenicu da je ovaj tim u potpuno istom sastavu prošle sezone zamalo izbacio Tigerse iz pley ofa.
Po meni bi večeras najveća prednost Oaklanda trebala da bude na moundu gde večeras stoji  T. Milone(LHP) i prošlu sezonu je imao dobru 13-10 3.74e posebno kad je bacao na domaćem terenu je bio impresivan i u karijeri sa Marinersima ima odličnu statistiku 2-1 2.64 era.
Dosta solidno je odradio Spring Trening 3-0 4.63 iako nema dobru eru pozitivno je da je imao odličan suport batera što će i večeras trebati.
Zadnja tri njegova starta je Oakland dobio sva tri meča -

09/30/12  OAK 5 - SEA 2
09/09/12  SEA 2 - OAK 4
07/06/12  OAK 4 - SEA 1

Na ta tr meča prošle sezone je Seattl dao samo 5 poena nadam se da bi ivečeras mogao imati dobro veče.
Sa druge strane Marinersi koji bi ove sezone zaista mogli da budu hit tradicionalno dobra odbrana i pičing dok su se baterski pojačali.
Večeras na moundu sza Marinerse  J. Saunders(LHP) prošla sezona ne baš sjajna 9-13 4.07 era u dva kluba Ari. i Bal. nikako od odlaska iz Angelsa da se skrasi pičer koji ume da odbaca dobro ali nije konstantan iako u karijeri ima dobru statistiku sa Oaklandom mislim da bi onmogao da bude večeras slaba tačka Marinersa.
Nije svakako u formi bar po Spring Treningu koji je odradio katastrofalno 1-1 11.57 era gde je na tri starta bacao samo 11inn. i dozvolio čak 145 ranova.
Naravno Spring nemora da bude merilo ali se on svakako još nije navikao na novu ekipu uz to ja ga previše nevolim neznam dali sam ga uzeo 1-2 dosada jednostavno on je pičer koji ako ga ide ide ali ako uđe u probleme skoro nikad ne izlazi iz njih.
Obe ekipe u hitingu nisu među boljima možda je tu ipak mala prednost na strani Marinersa ali ja se uzdam u piching mechup kojise nadam da će otići na stranu Milonea.
Kako god bilo uzimam večeras Athleticse ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
20:10  CET (03/04/2013)
Houston Astros - Texas Rangers(Money Line)
Pick: Texas Rangers :uredu:

 Odd: 1.61
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 7/10


Večeras se na Minute Maid Park, (Houston, Texas) sastaju u trećem meču u seriji domaći Astrosi(1-1) i gostujući Rangersi(1-1)...
Po meni je večeras sve na strani gostiju i uzimam pobedu Rangersa ML..
Sinoć je Texas ubedljivo pobedio iako je do 7inn. bilo samo 1-0 ali sinoćnii meč će ostati upamćen po tome da je gostujući pičer Dervish imao taku nesreću da mu je za dlaku iskliznuo PERFECT GAME(bez rana,hita, i BB) koliko je to retko je i podatak da u Istoriji je to samo 24 pičera pošlo za rukom a njegaje delio u 9inn. samo još jedan hiter i kraj i zadnji udarač udari singl njemu kroz noge  da se čovek ubije!!!
Večeras na moundu za HOU: Humber dok za TEX: Ogando ja bi ovde svakako dao prednost Ogandu iako je upravo Humberu prošlesezone uspelo da uđe u Istoriju i ostvari P.G. ali to je uradio u Seattlu na stadionu koji je raj za pičere ali to naravno ne umanjuje uspeh ali ipak on je imao jako lošu sezonu i zaista jedan prosečan pičer.
Dok je Ogando pičer velikog potencijala opet je dobio šansu kao starter i veoma je bitno da je iskoristio ima strašan fasbol ia ko bude imao dobru kontrolu mogao bi imati dobro veče posebno što Hou. nema jak lineupšto se i sinoć pokazalo.
Dok i u Lineupu svakako još veće prednost na strani Rangersa i po meni bi trebalo večeras da nastave sa nizom i da dobiju seriju Texasa....!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toronto Blue Jays - Cleveland Indians Over 9 1.86 Pinnacle

 

 

Biće ovo hitersko veče u Torontu. Oba tima počinju sa slabim pitcherima. Cleveland se nije usrećio dovođenjem Jimeneza iz Colorada pre dve godine. U Clevelandu je ostvario bilans je 13-21 sa 5.32 ERA. U prošloj sezoni je upisao čak 16 wild pitches.

Ni Toronto nije puno bolji večeras na mestu pitchera. Morow je dobro počeo prošlu godinu, ostvario 2.96 ERA i 10-7 odnos pobeda i poraza, ali se povredio, tako da nije dalje ni nastupao. U predsezoni 6.14 ERA u šest startnih nastupa, pa je teško poverovati da će preko noći uleteti u prošlogodišnju formu. Zbog toga je nepouzdano ići na hendikep pobedu domaćina, a ML za 1.57 je presmešan. Ovo bi mogao biti najefikasniji noćašnji susret.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: New York Rangers - Pittsburgh Penguins
Tip para: Pittsburgh Penguins
Tečaj: 2.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...