Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

22.09.2013. - EP

Recommended Posts

17:30 - Spain - Croatia 21:00 - France - Lithuania

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00h Francuska - Litvanija, Tip L. Kleiza preko 11.5 poena kv 1.85 premier ulog 8/10

 

Iako se ne očekuje obilje poena u finaliu jer siguran sam da će francuzi igrati čvrsto, medjutim mislim da moj "konj" može trčati dobro večeras. inače radi se o klasičmnom koš igraču dobrih fizičkih predispozicija i veliki koš sposobnosti. Očekujem da Litvanci to eksplatišu i guraju mu dosta lopti jer to je čovjek koji definitivno zan dati poene. Medjutim nije samo to u pitanju već činjenica da će igrati jako dosta minuta, duže nego inače jer trener više nema razloga da ga čuva za sledeću tekmu. Prošli meč protiv francuza u grupi je igrao 36 minuta i za ovakvog igrača je teško očekivati da na to ostane opet ispod na ovu ne tako visoku marginu. istina prošli meč je bio u underu, ali za picinu dlaku (ostao je na 11 poena) medjutim tada ga baš lopta i nije slušala, naime imao je pored minuta dovoljan broj i lopti za over ..ali očajne procente ubačaja; njemu zaista smješni 22% šuta (samo 2 od 6 za 2poena i 0 od 3 za 3poena).Ono što ohrabruje jeste pošli meč u polufinalu preključe kada je pokazao da je u top formi i da je prošli meč VS Francuza bio slučajnost i da će se teško ponoviti. Naime hrvatima je natrpao 22 poena i pokazao zavidnu napadačku lepezu, dobru formu i dosta samopouzdanja i očekujem da u sličnom ritmu nastavi, jer definitivno predstavlja ubojito oružije litvanaca pogotovo protiv fizički jakih Francuza, vjerujem da i trener od njega očekujem dosta poena i da će ga forsirati jer trenutno mu predstavlja igrača koji je najvrući.

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30 Španija-Hrvatska , Tip : R.Rubio Manje od (5,5) poena. kv 1.85 supersport ulog 8/10

PS u wwin(williams) je na 6.5 

 

Evo i same završnice EP, borbe za medalje su tu. i nekako mi je jako teško predviditi pobjednike, doduše tipujem na Špance i Francuze, ali kvote su mi premale, tako da zaobilazimk i uzimam ove specijale.Što se tiče Rubija on će igrati u borbi za treće mjesto, protiv hrvata koji ma je na otvaranju šampionata dao tik preko ove margine, ali samo za jedan poen, dakle 7 poena. Medjutim večeras to ne očekujem, Smatram da su se okolnosti malo promjenile. Krenimo redom.Svakako jedan od razloga jeste činjenice da odkako je počela elkiminaciona faza Riki dobija sve manje prostora, tako da mu minutaža kako takmičenje prilaz kraju opada 26, 24, 16, 19, da bih zadnju igrao samo 15 minuta. ...naravno u vezi sa tim i broj lopti koje troši ide dole tako da je i sa poenim je zablokirao, oni su u opadajućem smejru 6, 4,2, 5 , a u poslednjm duelu svega 2 poena ..jedino je "izdivljao protiv levatskih ekipe, ekipa iz donjeg doma ajmo reći: Poljskoj i Gruziji po 15/16 poena, Česima 10 i to je to.Osim toga na poziciji pleja daleko više prostora, ali i lopti dobija Rodrigez koji je u zadnje vreme uzeo dosta na sebe(poena , minuta, asistencija), a kada dodam da su Španci poveli na ovo EP i Kalderona koji takodje troši doista minuta na poziciji pleja ova margina mi se čini za uzeti, iako objektivno jeste niska ali ni Riki jednostavno nije koš igrač i tu nema sumnje više preferira asist.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30 Španija-Hrvatska , Tip : A tomić Manje od (18,5) poena+skokova+asistencija kv 1.70 supersport ulog 10/10 gamebookers, bwin 

Što se tiče suve statistike granica je u redu, ima 5 overa/5 undera, medjutim zadnje dvije je podbacijo i očigledno je da nije u op formi..ali nije to jedin

Ovo danas uzimam sa apetitom, mislim da ima itekako smisla. Radi se o borbi za treće mjesto,duel ekipa koje su ukrstili koplja u  grupnoj faze takmičenja.

U prvoj utakmici Španci su demonstrirali silu i jako lako prešli preko hrvatske, nadigravši je u svim parametrima, ali je ipak pogotovo to upečatljivo bilo kada je u pitanju odbrana srozavši ih na mizernih 40 poena. iz te odbrane pre svega bih izdvojio mladjeg Gsola koji je sa velikom lakoćom izlazio na kraj sa centrom hrvatske Antom Tomićem, ali ne samo sa njim pa on čitavo prvenstvo ponižava svoje suparnike i svodi ih na minimum, tj većina njegovih protivnika (primjera radi Krstiću iz Srbije je takodje podbacio...) onaj kog je on čuvao definitivno se nije naigrao i bio  je uglavnom  u underu. Ne vidim razlog zašto bih  Tomića bio izuzetak, pa očekivati je da ga opet stavi  u džep...u prvoj tekmi mu je sigurno nabio kompleks . Srozavši ga na 5 skokova, 3 poena i 1 asistenciju. Dakle svega 9 bodova.

Takodje obično njegovi protivnici lako ulaze u problem sa ličnim greškama , pa im minutaža bude ispod prosjeka pa osim poteškoća u napadu očekujem da Tomić sjedi malo više na klupi nego inače.

i razlog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...