Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

02.01.2013

Recommended Posts

 20:00 KRKA vs UNION OLIMPIJA  OKLADA: preko 140.5 @1.85 ULOG:  8/10 Kladionica: bwin
 
Dva velika slovenska rivala, sastaju se u superkupu slovenije, na neutralnom terenu. 
 
 Pobjednika je inače u zadnje vrjeme teško predviditi kada igraju ova dva tima, istina Krka je ugl. pobjedjivala lani. . ja sada dajem odredjene prednosti Krki uz nešto otvoreniji duel jer ipak ovo takmičenje ne nosi ogromnu težinu i vjerujem da će treneri ući u meč sa dosta opuštenijim postavkama na terenu.
 
Krka je dovele-vratila Džikića na mjesto šefa stručnog štaba, koji je izvlačio maksimum iz Krke u predhodnom pohodu i napravio odlične rezultate, čovjek ima odličan pomake iza sebe kada je Krka u pitanju i ja vjerujem u njega. 
 
U. O. nakon dugo godina nije na staru ispucala silne novce na kvalitetna pojačanja i nije se pojačala kao je ona to znala i umjela prijašnjih sezona. Vidim da su doveli opet par crnaca- Cedric Jacskon organizator igre iz Australije koji izjavljuje da se tek treba prilagoditi evro košarci i očekujem da igra nešto brže an statu...doveli su i par solidnih igrača, ali ne top igrača koji rade ogromen razlike.
 
činjenica ja da odmah posle ove tekem olimpija pakuju kofere i idu za makedoniju jer već prekosutra igraju daleko bitniji meč na otvaranju ABA lige i trner U. O. ističe kako im je to daleko bitnija utakmica i da im ova dolazi u nezgodnom trenutku po pitanju rasporeda i vjerujem da se neće previše trošiti u odbrani...a napad sam vuče igrače.
 
 Inače prošle sezone Krka je uzela i ligu i superkup. Narvno u superkupu je bio debeli over, jer se ovo takmičenja u slo ne vrednuje odviše i igra se opuštenije. Dok je u ligi prosjek bio polovičan..u finalnoj seriji 2 overa , dva undera te je ova margina pod tim uticajem, vjeujem da je promašena za koji poen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nymburk - Banvit over 150.5 koševa

 

Radi se o kvalifikacijama za Euroligu. Sastaju se dvije jako dobre momčadi, a motiv obiju je da uđu u elitno drušvo Eurolige. Nymburk je u svom prvenstvu prošle sezone bio dominantan i dobivao bi protivnike većinom preko 25 rezlike. Šuterski su raspoloženi i ako ih krene šut iz vana teško da će ih moći Banvit zaustaviti. Kad je riječ o Banvitu važno je istaknuti da dolazi iz puno jače države, što se tiče samog prvenstva. Ovo je za njih također velika prilika i neće je htjeti propustiti. Po meni su oni lagani favoriti no kažem sve će zavisiti od vanjskog šuta Nymburka. Zato sam se i odlučio na zbroj koševa jer granica nije toliko previsoka i mislim da ove dvije ekipe to mogu prijeći. Što se tiče granice ona varira od 148 do 152 na kladionicama. Ja sam konkretno uzeo bwin i tamo je granica 150. Sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...