Tuto Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote
Nadrealista Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 danas malo kosarke i hokeja, od fudbala nema fajde Quote
nisterlo Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 danas malo kosarke i hokeja, od fudbala nema fajde Kakav mi tiket upropastise Bayern i CSKA...Sa samo 26 poena u drugoj nema vise ni teoretske sanse da tu dodje over.... Quote
Nadrealista Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Kakav mi tiket upropastise Bayern i CSKA...Sa samo 26 poena u drugoj nema vise ni teoretske sanse da tu dodje over.... Bayern Realu ubaci u gostima preko 80 poena a nemoze kuci CSKA ni 70 a taj isti CSKA izgubi u gostima od Partizana kojeg taj isti Bayern dobije... pa ti budi pametan i pogodi kladionicu Quote
milance23 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Bayern Realu ubaci u gostima preko 80 poena a nemoze kuci CSKA ni 70 a taj isti CSKA izgubi u gostima od Partizana kojeg taj isti Bayern dobije... pa ti budi pametan i pogodi kladionicu A taj isti Cska zgazi Real koji pak dobije Partizan. Edited January 31, 2014 by milance23 Quote
Banega Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Bayern Realu ubaci u gostima preko 80 poena a nemoze kuci CSKA ni 70 a taj isti CSKA izgubi u gostima od Partizana kojeg taj isti Bayern dobije... pa ti budi pametan i pogodi kladionicu pao sam fener za tauzenku eura. ne krivim ni obradovica ni ekipu nego sebe sto sam igrao na mrtvake. jebo me ker u usta Quote
Recommended Posts