Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Subota, 07.07.2007.

Recommended Posts

13:15 Nestor/Likhovtseva - Bogdanovic/South 2 @ 3.20 (SuperSport)

 

Iako su u pojedinacnoj i muskoj i zenskoj konkurenciji Britanci jos u prvim danima Wimbledona izgubili svoje predstavnike.. sto se tice mjesovitih parova, tu jos uvijek dobro stoje. U cetvrtfinalu se osim starijeg brata Murraya u paru s Jelenom Jankovic, nasao i mladi britanski par ljevoruki Alex Bogdanovic i Melanie South.

 

Nakon iznenadjujucih pobjeda nad 1. nositeljima Bryan/Raymond, a potom i 13. nositelja Wassen/Chan, za prolaz u polufinale morat ce pobijediti jos jedne nositelje i iskusan par Elenu Likhovtsevu i Daniela Nestora (11).

 

Likhovtseva i Nestor kao nositelji bili su slobodni u 1. kolu, u 2. su pobijedili par Medina/Prieto (6/1 6/2), a u 3. kolu u 3. seta rezultatom (6/4 3/6 13/11) bili su bolji od para Moodie/Dushevina.

Bogdanovic i South do cetvrtfinalnog meca bili su bolji od parova Becker/Groenefeld (6/4 7/6); Bryan/Raymond (6/4 3/6 6/3) i Wassen/Chan (6/4 6/3).

 

Plasmanom u ovo cetvrtfinale Likhovtseva i Nestor ponovili su proslogodisnji rezultat Wimbledona gdje su iih zaustavili Zheng i Mirny. Bogdanovicu i South ovo je prvi zajednicki nastup na Wimbledonu.

 

Favoriti Likhovtseva i Nestor su kao par daleko iskusniji, a i rezultatski su do sada bili puno uspjesniji, medjutim mislim da bez obzira na sve te cinjenice South i Bogdanovic jos jednom mogu iznenaditi i nastaviti svoj niz wimbledonskih pobjeda i plasmanom u polufinale bar malo oraspoloziti Britance.

Edited by m&m

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...