Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

Pravila natjecanja Hazarder

Recommended Posts

Pravila natjecanja Hazarder - Unibet

(važe od 2. prosinca 2012.)

1. Sudjelovati mogu svi registrirani članovi Bet-Club foruma (u daljnjem tekstu: Forum) isključivo sa jednim otvorenim korisničkim računom na Forumu.

 

2. Natjecatelj na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspolaže (kladi se). Kada ih potroši prestaje se kladiti za taj mjesec.

 

3. Ulog je fiksan i iznosi 5 bodova i nije ga potrebno pisati. Najniži tečaj kojim se postavlja par na natjecanje iznosi 2,100.

 

4. Natjecatelj može postaviti na natjecanje samo jedan par na dan i to za bilo koju vrstu klađenja isključivo i samo iz ponude kladionice Unibet (copy-past). Par koji opisom ne odgovara paru iz ponude Unibeta bit će poništen.

 

5. Par se mora postaviti na natjecanje najkasnije 5 minuta prije službenog početka susreta. Za službeni početak susreta se priznaje stvarno (službeno) vrijeme (ne odgođeno zbog nekog događaja prije susreta) i datum početka susreta u mjestu odigravanja. Susreti koje se igraju u drugim vremenskim zonama postavljaju se na natjecanje u topic isključivo za dan kada se odigravaju u mjestu odigravnja.

Ukoliko susret nije održan u stvarno vrijeme ili nije održan taj dan za kada je par postavljen, par se poništava. Par će biti priznat ili poništen ili neće biti priznat u skladu sa pravilima kladionice iz koje je uzet i postavljen na natjecanje. Ukoliko je susret prekinut i nastavlja se sljedeći dan, a udovoljen je uvjet tipovanja takav par se priznaje, a u svakom drugom slučaju se poništava.

 

6. Na natjecanje se par postavlja isključivo putem Skripte za postavljanje parova.

U Skripti se ispunjavaju sve rubrike za koje postoje podaci u ponudi kladionice.

Kod igranja na nestandardne tipove (kombinacije tipova) i ukoliko to nije vidljivo iz postavljenog tipa ili broja para na šta se odnosi, potrebno je nadopisati na koga ili šta se odnosi hendikep ili kombinacija tipova, u suprotnom će se takav par poništiti.

Ukoliko se postavlja par sa konačnim ishodom ili uključenim produžecima, potrebno je napisati da je to konačan ishod ili da su uključeni produžeci, jedino ako produžeci nisu uključeni u pravila kladionice za dotično natjecanje iz koje je par.

 

7. Obračun bodova se vrši na način da:

- ukoliko je par pogođen – tečaj postavljenog para se zbraja sa ulogom 5 i dobije se dobitak

- ukoliko par nije pogođen – oduzima se iznos promašenog tečaja

Zbog moguće pogreške u obračunu bodova, natjecatelj je dužan svakodnevno voditi brigu o svojim bodovima i stanju na tablici. U slučaju pogreške dužan je putem PM obavijestiti voditelja natjecanja (Tuto) na učinjenu pogrešku. Ukoliko to ne učini, rezultati i bodovi u tom krugu natjecanja smatrat će se konačnim, a naknadni prigovor se neće usvojiti ukoliko je započeo sljedeći krug natjecanja.

 

8. Mjesečno se minimalno mora odigrati petnaest (15) parova. Natjecatelj mora imati pogođeno najmanje osam (8) parova ukoliko želi sudjelovati u natjecanju za nagrade. Da bi dobio nagradu koju je na natjecanju osvojio natjecatelj će se morati na kraju mjeseca uklopiti u 'Koeficijent aktivnosti'. Koeficijent aktivnosti će se računati po formuli koja neće biti javno objavljena da se spriječe kalkulacije minimalne aktivnosti.

9. Natjecatelj s najvećim brojem bodova na kraju mjeseca dobit će na svoj račun otvoren kod kladionice Unibet sljedeće iznose nagrada:

1. mjesto - 30 €

2. mjesto - 25 €

3. mjesto - 20 €

4. mjesto - 15 €

Natjecatelj se može natjecati svaki mjesec, ali može osvojiti nagradu samo jednom u dva uzastopna mjeseca. Natjecatelj koji se kao osvajač nagrade natječe i sljedeći mjesec u slučaju osvajanja jednog od 1-4 mjesta, za nagradu dobiva na kraju mjeseca bonus bodove koeficijenta aktivnosti i to:

* za osvojeno 1. mjesto - 10 bodova,

* za 2. mjesto - 8 bodova,

* za 3. mjesto - 6 bodova,

- za 4. mjesto - 4 boda.

 

10. Na natjecanje natjecatelj može postaviti samo jedan par iz kladionice sa istim tipom, bez obzira na tečaj. Ostali parovi sa istim tipom će biti poništeni. Natjecatelj može postaviti isti par isključivo sa različitim tipovima ili uvjetima u odnosu na već prije postavljeni par za taj dan.

Ukoliko prvi natjecatelj postavi par sa hendikep tipom, kod pogođenog tipa prvopostavljenog para, sljedeći isti postavljeni par ne može imati čisti tip u odnosu na postavljeni hendikep. U slučaju promašenog hendikep tipa prvopostavljenog para, drugopostavljeni isti par sa čistim tipom će biti priznat.

 

11. Natjecatelj ne smije editirati već postavljeni par. Natjecatelj može ispraviti greške u pisanju ili ukoliko je izostavljen podatak bitan za par i to najkasnije do 5 minuta prije početka susreta, na način da u novi post kopira postavljeni par i objasni u čemu je greška.

Par koji je već postavljen može se ispraviti u roku od pet (5) minuta nakon postavljanja. Za ispravljanje posta treba koristiti 'Reply', a ne 'Edit. Par koji je editiran ostaje za taj dan neoznačen i ne obračunava se.

Natjecatelj može postaviti novi par na natjecanje u dnevnom topicu za taj dan ukoliko primjeti da mu je kladionica odgodila ili poništila već postavljeni par (predaja, prekid) ili mu je par poništen iz kojeg drugog razloga (voditelj natjecanja), ali to mora navesti u novom postu.

Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl).

 

12. Par koji nije postavljen u skladu sa ovim Pravilima se poništava i ne obračunava.

 

13. U slučaju istog broja bodova na kraju pobjednik je onaj natjecatelj koji ima više pogođenih parova. U slučaju istog broja pogođenih parova, pobjednik je onaj natjecatelj koji je pogodio par većim tečajem.

 

14. Sve sporove u vezi parova postavljenih na natjecanje rješava moderator. Ukoliko natjecatelj nije zadovoljan odlukom moderatora može izraziti prigovor administratoru i njegova je odluka izvršna.

 

15. Svako nepridržavanje ili teže kršanje pravila bit će kažnjeno zabranom natjecanja do kraja tekućeg mjeseca ili trajno na ovom Forumu.

 

16. Glavni moderator foruma za vođenje i uređivanje natjecanja Hazarder - Unibet dobiva mjesečnu naknadu od ukupne nagrade spozora u iznosu od 10%.

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anex br. 1 - Pravila natjecanja Hazarder - Unibet

 

Članak 10. mijenja se na način da novi glasi:

 

Natjecatelji mogu postaviti na natjecanje neograničeno puta već prije postavljeni par sa istim tipom, tečajem i uvjetima, ali zadnjih pet (5) dana natjecanja natjecatelj može postaviti isti par isključivo sa različitim tipovima ili uvjetima u odnosu na već prije postavljeni par za taj dan. Ukoliko prvi natjecatelj postavi par sa hendikep tipom, kod pogođenog tipa prvopostavljenog para, sljedeći isti postavljeni par ne može imati čisti tip u odnosu na postavljeni hendikep. U slučaju promašenog hendikep tipa prvopostavljenog para, drugopostavljeni isti par sa čistim tipom će biti priznat.

 

Ovaj Anex stupa na snagu 01.10.2013. i svi rezultati od tog datuma bit će priznati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...