Jump to content

Recommended Posts

Posted

hm hm..desila se pi..darija.. uglavnom i meni se to jedanput desilo,htio sam uplatit na MB od starog sa svoje kartice i automatski su mi blokirali i moj i njegov racun..i pisalo je jedino da cu ih odblokirat ako uplatim lovu preko bankovne transakcije..i onda sam zagrijo prste i pisao njihovoj podrsci i lijepo im sve natanane objasnio reko da sam kriv i da je taj drugi acc od mog oca(vjerojatno su povjerovali jer smo oba verificirali istu adresu) i otklonili su tu blokadu bez uplate putem banke s velikim upozorenjem da mi je to zadnji put da sam tako nesto isao eksperimentirati..sve u svemu bio sam im neizmjerno zahvalan i izvuko pouku da na MB-u nemas sta traziti sa tudjim karticama!

Posted
  baptista said:

hm hm..desila se pi..darija.. i izvuko pouku da na MB-u nemas sta traziti sa tudjim karticama!

ma i meni je danas ženska u MB preko telefona rekla da oni to smatraju "pranjem novca", čak i ako je ista adresa i prezime... ti si očito dobro prošao... poslao sam im i fax i detaljno objasnio ali ne pali...

bila je žena danas u PBZ i htjela uplatiti na moj MB (onaj preko Erste) lovu, pa ženska na šalteru nije imala pojma što je to MB i rekla da sa deviznim računom smije baratati samo vlasnik i opunomoćenik...

ah, ništa, za vikend sam doma (sad sam izvan RH), pa ću otvoriti devizni u Erste i uplatiti lovu tako...

jedino me sad interesira kako to da je MB skinuo lovu i uplatio ju na bet-at-home, a još na MB računu nije bilo love? i što mi sad mogu ako ne uplatim lovu? a na betu sam već okrenuo deposit i počeo zarađivati...

Posted
  driverboy said:

ma i meni je danas ženska u MB preko telefona rekla da oni to smatraju "pranjem novca", čak i ako je ista adresa i prezime... ti si očito dobro prošao... poslao sam im i fax i detaljno objasnio ali ne pali...

bila je žena danas u PBZ i htjela uplatiti na moj MB (onaj preko Erste) lovu, pa ženska na šalteru nije imala pojma što je to MB i rekla da sa deviznim računom smije baratati samo vlasnik i opunomoćenik...

ah, ništa, za vikend sam doma (sad sam izvan RH), pa ću otvoriti devizni u Erste i uplatiti lovu tako...

jedino me sad interesira kako to da je MB skinuo lovu i uplatio ju na bet-at-home, a još na MB računu nije bilo love? i što mi sad mogu ako ne uplatim lovu? a na betu sam već okrenuo deposit i počeo zarađivati...

a niš,pojeo vuk magare..hehe drži tu lovu,i kad otvoriš devizni kad ti pukne povuci lovu sa klade na taj devizni i to je to..jedino sta si ostao bez MB-a...može se i bez njega naravno ali u puno slucajeva dobro dođe. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

..uglavnom sretno!

Posted
  baptista said:

a niš,pojeo vuk magare..hehe drži tu lovu,i kad otvoriš devizni kad ti pukne povuci lovu sa klade na taj devizni i to je to..jedino sta si ostao bez MB-a...može se i bez njega naravno ali u puno slucajeva dobro dođe. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

..uglavnom sretno!

ma nisi shvatio - meni su sa moneybookers računa skinuli lovu i uplati betu i sada mi je račun na MB u minusu i stalno mi šalju mailove da moram uplatiti tu lovu putem banke i budem to napravil nakon otvaranja računa u Erste

jedino me zanima kaj ako im nikad ne uplatim lovu, iznos koji su skinuli sa tog kao mojeg računa i uplatili betu, a ja im nikad do tad nisam uplatio nikakvu lovu - tužba ili?

Posted
  driverboy said:

ma nisi shvatio - meni su sa moneybookers računa skinuli lovu i uplati betu i sada mi je račun na MB u minusu i stalno mi šalju mailove da moram uplatiti tu lovu putem banke i budem to napravil nakon otvaranja računa u Erste

jedino me zanima kaj ako im nikad ne uplatim lovu, iznos koji su skinuli sa tog kao mojeg računa i uplatili betu, a ja im nikad do tad nisam uplatio nikakvu lovu - tužba ili?

Prvi put čujem da se na MB može otići u minus http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif ... Da ti oni nisu skinuli lovu s kartice, jer obično tek za par dana u izvješću banke bude vidljivo kome je lova otišla... ne vjerujem da bi si moneysbookers dozvolio da ide u minus.
Posted
  Dwiz said:

Prvi put čujem da se na MB može otići u minus http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif ... Da ti oni nisu skinuli lovu s kartice, jer obično tek za par dana u izvješću banke bude vidljivo kome je lova otišla... ne vjerujem da bi si moneysbookers dozvolio da ide u minus.

danas su skinuli lovu sa ženine kartice... zanimljivo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif ... a nisu ju verificirali... znači lovu žele skidati s te kartice ali će vjerojatno biti problema kod dizanja kao kod kolege ranije - tata-sin

Posted
  driverboy said:

danas su skinuli lovu sa ženine kartice... zanimljivo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif ... a nisu ju verificirali... znači lovu žele skidati s te kartice ali će vjerojatno biti problema kod dizanja kao kod kolege ranije - tata-sin

..uglavnom zakljucak je taj da ti imas lovu na bet at home-u,MB je namirio svoj minus za zenine kartice i sad je sve ok...samo ne znam kakvih ce sad bit problema kod dizanja?? Moj svjet ti je da pustis sad taj MB,otvoris devizni u pbz-u,dobijes VISA electron karticu i sa nje mozes na svaku kladionicu uplacivati direktno i kako s njom uplacujes tako i na nju isplacujes..bez troskova naknada i razno raznih peripetiija..

Posted
  baptista said:

..uglavnom zakljucak je taj da ti imas lovu na bet at home-u,MB je namirio svoj minus za zenine kartice i sad je sve ok...samo ne znam kakvih ce sad bit problema kod dizanja?? Moj svjet ti je da pustis sad taj MB,otvoris devizni u pbz-u,dobijes VISA electron karticu i sa nje mozes na svaku kladionicu uplacivati direktno i kako s njom uplacujes tako i na nju isplacujes..bez troskova naknada i razno raznih peripetiija..

pa žena ima PBZ VISA electron ali na betu nisu htjeli verificirati tu karticu - valjda zato jer je account moj, a kartica njezina... isto tako ni na MB ne žele verificirati njezinu karticu jer je moj račun... a valjda ću nešto smisliti dok dođe vrijeme da pokupim lovu...

Posted
  driverboy said:

pa žena ima PBZ VISA electron ali na betu nisu htjeli verificirati tu karticu - valjda zato jer je account moj, a kartica njezina... isto tako ni na MB ne žele verificirati njezinu karticu jer je moj račun... a valjda ću nešto smisliti dok dođe vrijeme da pokupim lovu...

..nemaš šta smišljati bitno je da ti otvoriš svoj devizni i uplatiš nešto sa kartice..i onda možeš i na nju i isplačivati..koo bet at home je minimalna isplata na karticu 100€ koliko se ne varam,što ne znaci da ako imas i manje ne možes na devizni povuč novac..ionako ces dobit IBAN I SWIFT code u PBZ-u! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

• 1 month later...
Posted
  jkis52 said:

Bok svima !Zanima me jel još u igri ovaj 5 eura bonus ! Poslao sam mail već nekoliko puta i ništa .

Nije mi jasno zbog čega im šalješ mail.

Ukoliko imaš otvoren račun (vjerojatno imaš) idi na stranice BAH i u pod My betting account --> Deposit/withdrawal --> Redeem voucher -- upiši Voucher code

Ako ga BAH prihvati znači da je bonus važeć, što ćeš odmah vidjeti na svom računu.

Lijep pozdrav.

Posted
  Tuto said:

Nije mi jasno zbog čega im šalješ mail.

Ukoliko imaš otvoren račun (vjerojatno imaš) idi na stranice BAH i u pod My betting account --> Deposit/withdrawal --> Redeem voucher -- upiši Voucher code.

Ako ga BAH prihvati znači da je bonus važeć, što ćeš odmah vidjeti na svom računu.

Lijep pozdrav.

pa piše da prvo moram poslat na bonus@bet-club.com mail sa svojim računom da bi dobio taj kod koji onda upišem , a ja ga nisam dobio.

Posted
  jkis52 said:

pa piše da prvo moram poslat na  bonus@bet-club.com  mail sa svojim računom da bi dobio taj kod koji onda upišem , a ja ga nisam dobio.

Pošalji PM (My Controls -->Compose New Message) na Dwiz. On je administrator foruma i čekaj da ti odgovori, ukoliko ti ne odgovori ovdje.

Pozdrav.

• 3 months later...