Jump to content

Recommended Posts

Posted
  sportandlove said:

Po meni je ovo najbolja internetska kladionica!!!!

Ni meni nije jasno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/whaat.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif

Osim užasnih koeficijenata, slabe ponude, katastrofalne razrade (utakmica i eventualno dvoznak) neznam zašto ti se dopada http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

• 1 month later...
Posted

Evo moje mišljenje

Igram u ovoj kladionici oko 1 godine i nisam baš zadovoljan vrijedi sve ono što je navep statističar!!

jbg bio neiskusan tada, mada mislim da ću preći da se kladim u expekt!!

• 4 weeks later...
Posted

Bok svima

na bet at home sa uplatio 36 eura i dobio bonus 18 eura sad na racunu imam 100.75 eura i to sam htio da mi isplate medjutim dobijam poruku "Isplata trenutno nije moguća:

br>Niste još dostigli iznos koji je potreban za ostvarenje Vašeg promo-bonusa."

Kako doci do ovih 100 €,hvala.E da jos nesto U rubrici isplata tamo gdje se upisuju podaci za isplatu na vrhu mi pise "isplata u obradi; -100 €"

Posted
  Damir said:

Kako doci do ovih 100 €,hvala.

Sve ti piše na stranicama kladionice, no osnovni uvjet za isplatu bonusa je:

- bonus se mora najmanje tri puta obrnuti (uložiti) prije nego se izvrši isplata, a vrijedi za pojedinačne i kombi oklade s minimalnim tečajem od 1,50.

Dakle, moraš se početi kladiti.

Kao šta kaže uzrečica 'Nema džabe ni kod stare babe', tako ni kod kladionca.

Lijep pozdrav.

Posted
  Damir said:

Bok svima

na bet at home sa uplatio 36 eura i dobio bonus 18 eura sad na racunu imam 100.75 eura i to sam htio da mi isplate medjutim dobijam poruku "Isplata trenutno nije moguća:

br>Niste još dostigli iznos koji je potreban za ostvarenje Vašeg promo-bonusa."

Kako doci do ovih 100 €,hvala.E da jos nesto U rubrici isplata tamo gdje se upisuju podaci za isplatu na vrhu mi pise "isplata u obradi; -100 €"

Tačnije (36+18)X3= 162 eura mora da uložiiš. Napomena : obrati pažnju - sistemske opklade se ne računaju.

Posted

Pozdrav,

Ova kladionica danas daje Vaucer(bonus) od 5e u listu TIP .,treba samo slediti uputsvo i dobijes bonus koji treba 3 x uloziti na min @1.5

Srecno

:nije:

Posted

Veliki plus što se tiče isplate, svaka čast, isplatili odmah na moneybookers bez traženja ikakvih dokumenata i komplikacija.... a trenutno daju 100% bonus do 100 € za sve korisnike......

Posted
  statisticar said:

Veliki plus što se tiče isplate, svaka čast, isplatili odmah na moneybookers bez traženja ikakvih dokumenata i komplikacija.... a trenutno daju 100% bonus do 100 € za sve korisnike......

ja sam to vidio i odlucio se registrirati. Imam devizni racun u zagrebackoj banci i e-zaba internet bankarstvo za građane i htio bih uplatiti određeni iznos na svoj korisnicki racun ali mi nije bilo jasno na koji nacin mogu sa svog deviznog racuna poslati novce na BAH :/ pa sam goodlao i dosao do ovog topica, procitao i vidio da svi koriste moneybookers pa sam se i tu registrirao ali opet na zalost mi nije jasno na koji nacin ja posaljem njima pare... (tocnije, ne znam koje informacije trebam unijeti u devizni nalog) cijenio bih bilo koju vrstu pomoci :/