Jump to content

Recommended Posts

Posted
  statisticar said:

i ja sam zakasnio jučer ali šta je tu je.... to je jedino natjecanje u kojem prednost imaju češći posjetitelji i aktivniji članovi, meni ne smeta... iako sam jučer izgubio drugo mjesto :nije:

dobro jutro svima i sretno danas

ja sam izgubio drugo mjesto, ti si mozda bio treci

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  sportandlove said:

Moram jedan prigovor iznijet!

smeta me to sto parove jako kasno postavljate (UNIBET natjecanje) i mnogi nisu u mogucnosti ili su ubjedeni da nece biti za taj dan postavljeno nista od Dwiza pa ljudi poslje podne vise ne svracaju u forum! ili je to neki zajeb da bi sto manje njih postavilo parove pa da bi pojedinci medusobno smanjili konkuranciju i medusobno podjelili nagrade!!!

ako je tako stvarno mi je zao i mislim da forum vise nije ono sto je do prije godinu dana bio, sve je otislo u k..! Polako gubim volju i mislim da cu odustati od druzenje ovdje!!!

pozdrav svima i sretno!!!!! sportandlove

10:43 nije bilo kasno! :nije: Mislim da ti je krivo mnogo sto nisi postao parove ali to je to

Posted
  sportandlove said:

Moram jedan prigovor iznijet! 

smeta me to sto parove jako kasno postavljate (UNIBET natjecanje)...

Mogu se složiti s tvojim prigovorom, ali bi uputnije bilo da si ga direktno poslao Dwizu na PM, jer se on (prigovor) tiče isključivo Dwiza.

Ne mogu se složiti s konstatacijom koju iznosiš 'da bi pojedinci medusobno smanjili konkuranciju i medusobno podjelili nagrade!!!'.

Na koje pojedince misliš? Kako da to učine (smanje konkurenciju), a usput da i pogode parove?

Ukoliko smatraš da ti društvo ovdje ne odgovara, nitko ti ne brani da potražiš ugodniji kutak.

Na kraju, možda i ovaj tvoj prigovor podnesen na dva mjesta na forumu pridonese tome da se ubuduće parovi za Unibetovo natjecanje postavljaju dan ranije.

Lijep pozdrav.

Posted
  sportandlove said:

"This post has been edited by Tuto: Yesterday, 18:31"

Daj se malo skockaj.

Kakve vezi ima to što navodiš sa postavljanjem parova koje Dwiz postavlja? Gdje je taj post (link)? 

Ako ti treba kakvo dodatno pojašnjenje, pitaj, a ne ovako!