raca988 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Večeras se na Euru igra skupina B. Danska i Njemačka od 20:45 odmjerit će snage u Lavovu, a nijedna od te dvije reprezentacije nije sigurna za prolazak u četvrtfinale.Iako su pobijedili u obje utakmice, Nijemci još uvijek mogu ispasti - ukoliko izgube od Danske 0:1, 1:2 ili s dva razlike, a Portugal na bilo koji način svlada Nizozemsku, zatvorit će se krug od tri ekipe po šest bodova u kojem bi izvisio Elf.Danska je računica, pak, sasvim jasna - najlakše bi bilo pobijediti Njemačku, ali oni će dalje i s minimalnim porazom ukoliko Nizozemska (također minimalno) pobijedi Portugalce. Momčad Mortena Olsena četvrtfinale će vidjeti ukoliko remizira s Njemačkom, a Nizozemska pobijedi Portugal.Poučeni sinoćnjim slučajem Rusije, Njemci neće kalkulirati i vjerujem da će slavit protiv Danaca. 20:45 Danska-Njemačka TIP: 2 @ 1,75 SuperSport Quote
mostovoj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Portugal - Nizozemska tip2 @2.60 Unibet Edited June 18, 2012 by mostovoj Quote
FamilyGuy Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Njemačka-Danska 1 1,75 @SuperSport "Elf" još nije osigurao prolaz dalje pa će ovdje igarti na pobjedu. Njemci su puno kvalitetniji od Danaca i to će ovdje pokazati. Nizozemska-Portugal 1X 1,50 @ SuperSport Obje momčadi imaju šansu za prolaz dalje iako Nizozemci igraju loše na ovom turniru Portugal mi nije uvjerljiv također, vjerujem u pobjedu Nizozemaca sa dva gola razlike koja bi ih plasirala u 1/4. Ipak po meni je siguranija opcija da Oranje ne gube ovu utakmicu. Quote
silly_bet Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Navijam za Nemačku večeras, ali za 1.75 ne hvala. Sinoć smo imali školu. Radije ću kombinovati nešto s golovima, a šta tek ću razmisliti. Nemci žele osvetu Dancima za poraz u finalu '92, ali šta znači osveta? Većina današnjih igrača u to vreme nije išla ni u školu (je l' oni idu u školu? ). Igra se na prolaz, tako da svi će kalkulisati, i Nemci. Na drugoj utakmici, najradije bih da izgube i jedni i drugi, ali ako bih se ja pitao onda Portugalci van. Robben daje gol, to moram, izazov vredan uloga $25. Quote
rockytomas Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 On 6/17/2012 at 11:43 AM, 'silly_bet' said: Navijam za Nemačku večeras, ali za 1.75 ne hvala. Sinoć smo imali školu. Radije ću kombinovati nešto s golovima, a šta tek ću razmisliti. Nemci žele osvetu Dancima za poraz u finalu '92, ali šta znači osveta? Većina današnjih igrača u to vreme nije išla ni u školu (je l' oni idu u školu? ). Igra se na prolaz, tako da svi će kalkulisati, i Nemci. Na drugoj utakmici, najradije bih da izgube i jedni i drugi, ali ako bih se ja pitao onda Portugalci van. Robben daje gol, to moram, izazov vredan uloga $25. Roben verovatno ide na klupu zbog nepristojnog gesta prlikom izlaska sa terena kad je zamenjen a ocito da se neki igraci ne trpe u reprezentaciji tako da neznam dali je to dobar bet ja bi pre igrao da Hunteelar daje gol ako bude u timu , a sve vise me privlaci da odigram over 2,5 golova ili GG jer Holandjani moraju napasti i juriti dva razlike sto ce dati prostora za kontre Portugala i mogu se ocekivati golovi na obe strane Quote
Bunka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) 20:45 Denmark - Germany 2 koef. 1.62 Unibet Da ne bude ko juce Rusi, zato Nemci veceras gaze :) Edited June 17, 2012 by Bunka Quote
Nadrealista Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Danska - Njemacka under 2.5@1.75 Njemacka sa nerjesenim rezultatom ili pobjedom ide dalje pa nevjerujem da ce puno srljati u napad a nevjerujem ni da mogu primiti vise od jednog gola od Danske, ako ga uopste i prime Quote
Nadrealista Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Portugal - Nizozemska 2 @2.65 Portugalu odgovara nerjeseno ako Njemacka ne izgubi sto je vrlo vjerovatno a Holandiji treba pobjeda od dva gola razlike pa ce od pocetka krenut u napade i ako zabiju go eto belaja Quote
Sasa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 European Championships: Portugal vs Netherlands (5) 1-1 Denmark vs Germany (4) 0-0 Quote
Sasa Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Argentinian Primera Division: Argentinos Juniors vs All Boys (6) 0-0 Independiente vs San Lorenzo de Almagro (4) 1-1 Atletico Rafaela vs Racing Club Avellaneda (5) 1-0 Boca Juniors vs Arsenal de Sarandi (6) 2-1 Quote
Goran1 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Njemačka - Danska - over 2,5 golova Portugal - Nizozemska - over 2,5 golova Quote
silly_bet Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 On 6/17/2012 at 12:07 PM, 'rockytomas' said: Roben verovatno ide na klupu zbog nepristojnog gesta prlikom izlaska sa terena kad je zamenjen a ocito da se neki igraci ne trpe u reprezentaciji tako da neznam dali je to dobar bet ja bi pre igrao da Hunteelar daje gol ako bude u timu Dobro je da si me upozorio. Ipak, ne mogu oni niša napraviti bez Robbena, to je igrač sa mnogo rešenja u napadu. Trebalo bi da bude golova, kad su im Danci dali dva, valjda mogu i ovi. Razmišljam o Netherladns Over 1.5 2.30. Quote
mostovoj Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 On 6/17/2012 at 5:57 PM, 'silly_bet' said: Dobro je da si me upozorio. Ipak, ne mogu oni niša napraviti bez Robbena, to je igrač sa mnogo rešenja u napadu. Trebalo bi da bude golova, kad su im Danci dali dva, valjda mogu i ovi. Razmišljam o Netherladns Over 1.5 2.30. Evo Robbena u ekipi. Mislim da je bilo iluzorno ocekivati da ce ga ostaviti na klupi. Quote
delpjero Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 22:10 Atl. Rafaela - Racing Club 2 @3.25 unibet Quote
Goran1 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 On 6/17/2012 at 5:53 PM, 'Goran1' said: Njemačka - Danska - over 2,5 golova Portugal - Nizozemska - over 2,5 golova Quote
Recommended Posts