Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Cleveland Indians - Cincinnati Reds - under 10.5 - 1.769 :uredu:

01:05 - Detroit Tigers - St. Louis Cardinals - St. Louis Cardinals +2 - 1.457 :nije:

01:05 - New York Yankees - Atlanta Braves - over 7.5 - 1.606 :nije:

01:05 - Philadelphia Phillies - Colorado Rockies - Colorado Rockies +2.5 - 1.578 :nije:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Minnesota Twins - Minnesota Twins +1.5 - 1.433 :nije:

01:05 - Washington Nationals - Tampa Bay Rays - 1st Halfs (5 innings) Tampa Bay Rays +0.5 - 1.538 :uredu:

01:10 - Boston Red Sox - Florida Marlins - Boston Red Sox - 1.658 :uredu:

01:10 - New York Mets - Baltimore Orioles - over 6.5 - 1.585 :nije:

02:05 - Houston Astros - Kansas City Royals - Houston Astros +1.5 - 1.467 :nije:

02:10 - Milwaukee Brewers - Toronto Blue Jays - Milwaukee Brewers +1.5 - 1.505 :uredu:

02:10 - Chicago White Sox - Chicago Cubs - Chicago Cubs +2.5 - 1.535 :uredu:

03:40 - Arizona Diamondbacks - Seattle Mariners - Seattle Mariners +2.5 - 1.410 :uredu:

04:05 - Los Angeles Angels - San Francisco Giants - Los Angeles Angels - 1.488 :uredu:

04:05 - Oakland Athletics - Los Angeles Dodgers - under 8 - 1.641 :uredu:

04:05 - San Diego Padres - Texas Rangers - under 8 - 1.641 :nije:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto
Posted

Miami Heat - Oklahoma City Thunder TIP:undre 199,5 points @ 1,44 Bet365

Mnogo je to niska kvota da bi vredela rizika. U lokalu možda, ali online nikako. Mogao bi da uleti neki OT noćas, kv. 17.00 :icon_biggrin:
Posted (edited)

Vidim dobar par, bar mi se čini

Brazil - Uruguay Over 143 1.971 Pinnacle

Prvenstvo Južne Amerike, dobre su obe reprezentacije i do sada su prelazili 70 poena svaka, a i medjusobno je to išlo vrlo često daleko iznad.

Edit: Ne znam da li to ide u ovaj topic ili u Basketball, ali ako sam pogrešio izvinjavam se i molim modove da premeste.

Edited by silly_bet
Posted

Miami-Oklahoma City T 2 2,6@ SuperSport

Danas Oklahoma ima realne šanse dobiti ovu utakmicu, poraz bi ih udaljio jer bi Miami poveo sa 3-1 i imao utakmicu kod kuće za osvajanje naslova. Očekujem da Durant i Westbrook odigraju dobru utakmicu i donesu pobjedu Oklahomi.

Posted

Danas Oklahoma ima realne šanse dobiti ovu utakmicu, poraz bi ih udaljio jer bi Miami poveo sa 3-1 i imao utakmicu kod kuće za osvajanje naslova.

Tom logikom u Miamiu ne razmišljaju šta im ova utakmica znači. Miami ima učinak 28-5 kod kuće, malo ko se tu radovao.
Posted

Tom logikom u Miamiu ne razmišljaju šta im ova utakmica znači. Miami ima učinak 28-5 kod kuće, malo ko se tu radovao.

Pa oklada u svakom slučaju ima value, u prošloj tekmi OKC nije bio daleko od pobjede (uz katastrofalan postotak realizacije) no nažalost Durant je rano opterećen osobnim pogreškama i zadnjih 5 min je proveo navijajući s klupe. S druge strane Miami je iskoristio velik broj slobodnih bacanja i preokrenuo tekmu u svoju korist.

Ja sam isto večeras bliži pobjedi OKC-a, ako ništa drugo s 2:2 serija će biti puno zanimljivija :)