Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle).

19:05 - Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates - Philadelphia Phillies +2 - 1.469 :uredu:

20:10 - Colorado Rockies - Washington Nationals - Colorado Rockies +2.5 - 1.524 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto
Posted (edited)

Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Baltimore Orioles - Cleveland Indians - Baltimore Orioles +1.5 - 1.431 :nije:

01:05 - New York Yankees - Chicago White Sox - Chicago White Sox +2.5 - 1.495 :uredu:

01:07 - Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels - Los Angeles Angels +1.5 - 1.446 :uredu:

01:10 - Atlanta Braves - Arizona Diamondbacks - Atlanta Braves +1.5 - 1.524 :uredu:

01:10 - Tampa Bay Rays - Detroit Tigers - Tampa Bay Rays +1.5 - 1.493 :uredu:

02:05 - Houston Astros - San Diego Padres - Houston Astros +1.5 - 1.565 :nije:

02:05 - Texas Rangers - Oakland Athletics - Oakland Athletics +2.5 - 1.515 :uredu:

04:10 - Seattle Mariners - Boston Red Sox - Seattle Mariners +1.5 - 1.565 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - New York Mets - under 8 - 1.513 :uredu:

04:15 - San Francisco Giants - Cincinnati Reds - Cincinnati Reds +1.5 - 1.455 :nije:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto
Posted (edited)

LA Dodgers-NY Mets 1 1,75 @ SuperSport :nije:

Dodgersi su ušli u lošu seriju ne znaju za pobjedu zadnje 4 utakmice, a u posljednih 13 utakmica čak 10 puta su izgubili. Danas za njih baca Capucano(9-2) i tu vidim njihovu šansu za pobjedu.

Edited by FamilyGuy
Posted

Možda i dodje, ja sam na Metsima, ali nije loše znati jedno pravilo u MLB i uopšte američkim sportovima - uvek pratiš dobitnu seriju, nikad ne juriš break. I još jedno - kad ekipa posle duge serije pobeda doživi poraz, hvataj i sledeći (ovo češće kod NBA i NHL). :57bye:

Posted

Možda i dodje, ja sam na Metsima, ali nije loše znati jedno pravilo u MLB i uopšte američkim sportovima - uvek pratiš dobitnu seriju, nikad ne juriš break. I još jedno - kad ekipa posle duge serije pobeda doživi poraz, hvataj i sledeći (ovo češće kod NBA i NHL). :57bye:

Hvala na savjetu :48thumbsup: ali nisam ja takav tip. Ja igram da ne može netko stalno gubiti ili pobjeđivati, ali volio bi imati takav stav kao ti :icon_biggrin:

Posted

Hvala na savjetu :48thumbsup: ali nisam ja takav tip. Ja igram da ne može netko stalno gubiti ili pobjeđivat

Onda beži od američkih sportova, tamo se prave duge serije pobeda i poraza.