Jump to content
Sign in to follow this  
silly_bet

11.12.2012.

Recommended Posts

01:05 - LA Lakers @ Cleveland - over 198.5 - 1.52 - bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brooklyn Nets - NY KnicksDrugi puta ove sezone u Barclys Centru sudariti će se Netsi i Knicksi. Prva utakmica ovih momčadi otišla je u produžetak, igrač Netsa Deron Willliams izjavio je kako je atmosfera na toj utakmici bila kao na playoffu. I danas će ponovno biti uzavrelo na tribinima no očekujem ne ipak toliko i mogla bi to biti jedna "opuštenija" utakmica. U ovaj dvoboj ove momčadi ulaze sa različitim raspoloženjem, Netsi su upali u crnu rupu iz koje trenutno teško će izaći, dok Knicksi i dalje igraju sezonu iz snova a u redove im se vratio i Anthony nakon što je propustio dvije utakmice zbog ozljede. Netsi su nanizali čak 4 poraza zaredom u zadnjih 8 susreta ovih dviju momčadi Knicksi su pobjedili u 7 susreta. Bez Lopeza kod domaćih koji vjerojatno neće nastupati biti će to još jedna duga večer za momčad Brooklyna. TIP 2.  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deron Wiiliams 18,5Williams je najbolji igrač Netsa kojima trenutno ne cvatu ruže ipak dobra vijest je što je Williams u boljoj formi iako to malo koga može veseliti a obzirom na spomenutu rezulttasku krizu kluba. Playmaker ubacuje trenutno nešto preko 20 poena u prosjeku, a bez Lopeza u ekipi on mora biti još ofenzivniji. Playmaker Knicksa Raymond Felton i nije poznat po odličnoj obrani te bi danas još jednom mogao profitirati Williams čije poene njegova momčad nasušno treba žele li se nadati pobjediti nad rivalima. U prvoj utakmici je ubacio 16, ali je imao lošu šutersku večer gađao je iz igre samo 6-17, u zadnje vrijeme krenuo je igrati bolje stoga očekujem da prebaci ovu granicu večeras. TIP: VIŠE  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bulls-ClippersClippersi su se zahuktali i izgledaju moćno. Upisali su 6 pobjeda zaredom i love rekord star 20 godina od 8 uzastopnih pobjeda. U ovom nizu veliki pečat ima i klupa Clippersa koja je trenutno jedna od boljih u ligi, upravo je klupa prelomila donekle napet susret sa Raptorsima u 4/4 i omogućia glavnim zvjezdama momčadi Griffinu i Paulu dulji odmor. Chris Paul zadovoljan je igračima koji ulaze sa klupe te je uoči ovog susreta izjavio kako se ne može požaliti na umor i da se ne sjeća kada je igrao tako malo u prosjeku. U pet odigranih susreta ovog prosinca u prosjeku je boravio na terenu samo 29,4 minute i to dovoljno govori koliko Vinny Del Negro ima jaku momčad. Bullsi pak imaju problema sa ozljedama uz Rosea koji je vani i koji očito fali momčadi iz Chicaga ozljeđen je i Richard Hamilton, a upitan je i nastup Hinricha koji ima problema sa ozljedom. Iz sjene je iskoćio sjani Bellineli za domau momčad koji je u zadnje tri utakmice postiže 20,3 poena. Bullsi su u zadnjih 6 utakmic aupisali 5 pobjeda iako će protiv kvalitetnih Clippersa se pošteno namučiti kako bi zaustavili pobjednički niz momčadi iz LA. Važan podatak je kako u zadnjih 11 utakmica Clippersi su u United Centru slavili 9 puta. TIP 2  :uredu:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chris Paul 16,5Kao št sma spoemnuo u analizi utakmice Bullsa i Clippersa, Chris Paul provodi na terenu rekorodno malo vremena, naravno u utakmicama koje su jače i njegova minutaža rasta, ali ne i efikasnost barem ona što se tiče postizanja koševa. Trenutno postiže 16.1 poen s time da u zadnjih 10 utakmica postiže 15,1 poen. I dalje više voli dati asistenciju nego koš, a zabija samo onda kada je nužno. Protiv Bullsa važniju rolu trebali bi imati "tornjevi" Griffin i Jordan te bi asistencije Paula u tome puno pridonjele uz to je i odlična klupa koja može iz vana našteti Bulsima koji i dalje drže do obrane, ali protiv ovako jakog napad ai oni bi mogli imati probleme. Doma je u prvoj utakmici dao 8 poena ovdje će možda dati i duplo više (nije za očekivati) ali to i dalje neće biti dovoljno da prebaci ovu marginu. TIP: Manje  :nije:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...