Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

19.01.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL01:00 CET (20/01/2013)Boston Bruins - New York Rangers(Total Goals)Pick: Under 5.5  :uredu: Offered at: 1.79 (Marathonbet)Stake: 5/10Otvaranje sezone u TD Garden(Boston, Mass.) između domaćih Bruinsa i gostujućih Rangersa...Ova kvota a i ponuda sigurno neće još dugo biti u ponudi  kao što daje Marathonbet.Svakako jedan od derbija večeri gde očekujem izuzetno čvrst meč ekipa koja više pažnje posvećuju svom golu.Večeras dva sjajna golmana kod domaćina mladi i sjajni Tuukka Rask  prošle sezone prosečno dozvoljavao samo 2.05 GAA dok kod Rangersa fantastični Henrik Lundqvist 1.97 GAA.Na njihovih zadnjih 6 mečeva u Bostonu ni jednom nije bilo ni blizu da se prebaci ova margina uvek je bio under!02/14/12  BOS 0 - NYR 3  01/21/12  BOS 2 - NYR 3 (OT)03/26/11  BOS 0 - NYR 110/23/10  BOS 2 - NYR 303/21/10  BOS 2 - NYR 1  01/09/10  BOS 1 - NYR 3Nadam se i večeras čvrstom meču sa malim brojem golova i uzimam Under 5.5...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland- Milwaukke 1 1,55 @ HLU periodu od 10.12.2012. do 10.1 2013 TrailBalzzersi su bili  "vruća" momčad koja je u tom razdbolju upisala 12 pobjeda u 15 utakmica. No od 10.1 momčad ne zna za pobjedu i večeras im prijeti i 5.poraz zaredom, dobra vijest za njih trebala bi biti dolazak Bucksa u Rose Garden. Milwaukee je na turneji po Zapadu i ovo im je  treća i posljednja stanica na ovom nizu gostovanja. Izgubili su od Lakersa da bi pobijedili Phoenix nakon 20 godina u gostima.  Nakon smjene Scott Skillsa Bucksi imaju skor 4-2 i večeras se nadaju nastavku pobjedničkog niza protiv Portlanda kojeg su pobijedili u oba susreta prošle sezone. Portland je imao 9 pobjed azaredom na domaćem parketu, a taj niz im je prekinuo OKC, Trail Blazzersi su izgubili i drugu utakmicu zaredom na domaćem terenu od Cavsa, ali taj poraz se može  nekkao "progutati" kad se uzme u obzir da su večer ranije igrali produžetke protiv Denvera u gostima. Lilliard je u nešto slabijoj formi u posljednje tri utakmice kod kuće, doprinos tome svakako su i protivnici Miami, OKC i Cleveland nakon naporne utakmice. Portland bi večeras po svemu sudeći trebao prekinuti niz od dva poraza na svom parketu, odmor im je dobro došao i to će danas kapitalizirati pobjedom.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog večerešanjih NHL susreta (Pinnacle - OT uključen):

 

01:00 - Boston Bruins - New York Rangers - New York Rangers :nije:

01:00 - Tampa Bay Lightning - Washington Capitals - Tampa Bay Lightning :uredu:

02:00 - Dallas Stars - Phoenix Coyotes - Phoenix Coyotes :nije:

 

Uspješan odabir!

 

:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minnesota- Houston 2 1,60 @ HLDante Cunningham i Alexey Shved možda, a Brandon Roy , Nikola Pekovic , Malcolm Lee i Kevin Love sigurno neće nastupiti večeras za domaći sastav. Ovakva situacija u domaćem taboru odlična je prilika Houstonu da se domogne pobjede, prve nakon čak 6 uzastopnih poraza. Kevin McHale trener gostiju ima na raspolaganju jedan od ubojitih napada no u posljendje vrijeme to nije bilo dovoljno da ostvare koju pobjedu u zadnjih 6 utakmica. Puno ih koštaju i izgubljene lopte no protiv momčadi koja ima problema i s apronaći praktički petoricu zdravih to bi sve moglo sjesti na svoje mjesto. Otkada je Kevin Love obnovio ozljedu Timberwolvesi su upislai smao jednu pobjedu u 7 utakmica, a imaju i pet poraza zaredom sa prosjekom od 16 koševa. Houstonu prijeti niz od 7 poraza zaredom, a takav niz poraza Houston je zadnji puta imao prije 7 godina također sredinom prvog mjeseca. Mislim da su ozljede prevliki uteg za domaće i da će Houston znati to naplatiti i ostvariti pobjedu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LaMarcus Aldrige 20,5 Više 1,85 @ HLUtakmica protiv Bucksa za svakog igrača na visokim pozicijama je prilika za popraviti svoj prosjek poena. Pod košem je Milwaukke jednostavno preslab i nemaju igrača koji može zaustaviti igrače na centru ili krilnom centru. Aldrige je i ove sezone vrlo važna karika u napadu unatoč dobrim igrama rookie Lliarda. U karijeri Aldrige Bucksima u prosjkeu zabija 23,6 poena a da bi danas prošao over treba postići barem 21 poen. U zadnjih 10 utakmica Aldrige je na prosjkeu od 19,6 poena ipak prosjekmu uvelike kvare utakmice na gostovanju gdje nije briljirao za razliku u Rose Garednu gdje ipak pruža bolje partije. Orlando (doma) i Denver( gosti) ne slove kao momčad koja je jaka pod košem i tu je upisao over poena, par dana odmora i slaba momčad pod košem idealna je prilika za novi over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al Jefferson 18,5 Više 1,85 @ HLCleveland dok je Varjeao bila je bolja momčad što se tiče branjenja visokih pozicija od kada je on ozljeđen, dolazak Clevelanda je također prilika za dobru večer visokih igrača. Kada vam je najbolji strijelac momčadi kao Utahu centar ond aje to odlična prilika da se on raspuca. Jefferson igra u dobroj formi bez obzira tko mu je čuvar, u zadnjih 10 utakmica u prosjkeu postiže 20,4 poena, a u zadnjih 4 utakmice sezone ubacio je u svakoj 20+ poena. Utah nije igrao utakmicu od ponedeljka i taj dugi odmor sigurno im je dobro došao da budu spremni i svježi za preostali dio sezone i možda lov na playoff. Večeras im treba za pobjedu dobar Jefferson koji će se izboriti za lopte i ubaciti barem 19 poena. Cleveland jednostavno nema igrača koji ga može zaustaviti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hockey, NHL
01:00 CET (20/01/2013)
Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs(Money Line)
Pick: Toronto Maple Leafs  :uredu:

 Offered at: 2.26 (Pinnacle Sports)
Stake: 4/10


Večeras se u čuvenom Bell Centru igra meč između domaćih Canadiensa i Maple Leafsa svakako najveći Kanadski derbi i svakako jedan od nazanimljivijih dvoboja večeri u otvaranju nove sezone...
Montreal najslavniji tim u istoriji ove igre koji u svojim vitrinama ima čak 24 Pehara "Lorda Stenlija"(ubedljivo najviše u istoriji) imaju neverovatnih 80 učešća u pley ofu od kako se igra NHL liga od 1916god.
Ali slavni dani su iza njih jer zadnji put su uzeli Pehar sada već davne 1993god. od tada uglavnom dominiraju Američke ekipe ponajviše zbog $$$$$$$ ali su oni redovni učesnici pley ofa.
Prošla sezona jedna od najlošijih u istoriji kluba nažalost ni ove imnedajem mnogo veće šanse ali svakako da oni neće odustati od borbe za doigravanje što bi po meni za njih bio i plafon.
Sa druge strane drugi najslavniji tim Kanade sa 13 titula "Lorda Stenlija" ali zadnji pehar su podigli sad već davne 1967 god. ali za razliku od Montreala retka su njihova učešća u pley ofu.
Ja bi na ovom meču probao sa uslovnim iznenađenjem a to je pobeda Toronta koja jako lepo plaća.
Montreal će na golu biti ponovo sa Carey Priceom i dosta iskusnom odbranom to je po meni jači deo ekipe dok mislim da će poput prošle sezone neefikasnost biti glavni problem ekipe iako u svojim redovima imaju dobre igrače poput Erik Cole ,Max Pacioretty ,Tomas Plekanec ,Brian Gionta  ali mali broj kvalitetnih igrača bi mogao da bude problem posebno ako dođe do povreda...-
Sa druge strane Toronto na golu je najtanji sa James Reimer iako talentovan još je dosta neiskusan i brani od sjaja do očaja dok je napad Toronta dosta kvalitetan Phil Kessel ,Mikhail Grabovski, Joffrey Lupul ,Clarke MacArthur ,James van Riemsdyk ,Tyler Bozak ...
Prošle sezone je Toronto bio hit početka prvenstva ali su kasnije neverovatno pali očekujem ipak bolju sezonu od njih.
Mislim da bi večeras mogli do pobede na otvaranju i uzimam njihovu pobedu Money Line...
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...