10bet
Neteller
Unibet UK offer:
bet £20 get £40


Unibet Italiy Seria B

32red casino 320%
Home / Igre

Igre

  • Sports Heads Cards: Squad Swap

    Zanimljiva igra koja osim zabave pruža i mogućnost učenja o svjetskim nogometnim reprezentacijama i reprezentativcima. Igra se mišem, a cilj igre je odabrati ka...

Kingpin Bowling!

Pokušajte porušiti sve čunjeve u ovoj zabavnoj igri kuglanja. Morate paziti na tri komponente: poziciju kugle, usmjerenje i krivinu. Kako prelazite levele tako će i igra postajati teža jer će na stazi biti prepreke koje kugla mora zaobići. Igra se ...

Read More »

Death Penalty World Cup

Vaš cilj je preživjeti napad zombija braneći se loptom. Igra se s mišem, a na raspolaganju su različite vrste lopti od kojih svaka ima svoje posebne karakteristike. Zaigrajte “Death Penalty” u ovom specijalnom reprezentativnom izdanju i preživite zombi apokalipsu.

Read More »

Kayak King!

Igra u kojoj na brzim vodama upravljate kajakom. Potrebno je proći kroz sve zadane točke pravilnom stranom i pri tom ne udariti u stijenu ili kamen. Kajakom se upravlja strelicama.

Read More »

Pinch Hitter 2

Zabavna verzija bejzbola u kojoj ste vi u ulozi udarača. Na početku birate svoj tim i odjevnu kombinaciju. Igra se mišem, a cilj je loptu izbaciti što dalje.

Read More »