10bet
Neteller
Home / Vijesti / Neteller Net+ kartica napokon dostupna HR korisnicima

Neteller Net+ kartica napokon dostupna HR korisnicima

Iako je Neteller dostupan hrvatskih korisnicima preko dvije godine, tek od danas je moguće iskoristiti opciju izdavanja Net+ kartice, koja je do sada bila dostupna samo korisnicima iz odabranih europskim zemalja.

Radi se o MasterCard debitnoj kartici koja je direkno povezana s Neteller korisničkim računom i na taj načim isplate s računa su mnogo jednostavnije, jer sredstva s računa se mogu podignuti na bilo kojem bankomatu. Karticu je također moguće koristiti za plaćanje računa na svim svjetskim prodajnim mjestima gdje primaju MasterCard.

Korisnici Netellera karticu mogu zatražiti unutar svog koirsničkog računa odabirom opcije “Net+ cards” u izborniku s lijeve strane. Izdavanje i korištenje kartice je potpuno besplatno, a određene provizije se naplaćuju samo prilikom korištenja kartice. Visina provizije ovisi o valuti računa, a točan popis i iznosi su dostupni na Netellerovim stranicama.

Iako je Moneybookers (Skrill) do sada bio prvi izbor većine ljudi koji koriste online servise za svoje novčane transakcije, uvođenjem opcije Net+ kartice, Neteller će im zasigurno postati puno zanimljiviji izbor.

UPDATE:

Kartica je stigla na adresu otprilike deset dana nakon podnošenja zahtjeva. PIN bez kojeg je karticu nemoguće koristiti na bankomatima je stigao par dana nakon kartice, jer se PIN i kartica nikada ne šalju zajedno. Zatim je još samo potrebno aktivirati karticu unutar Neteller korisničkog računa i ista je odmah spremna za korištenje.

 • Mogul

  Ljep pozdrav,
  Da li je tacno da u toku jednog dana moguce podici sa Neteller-a samo do 750eura na bankomatu ili je ta granica pomjerena???
  Hvala Vam unaprjed

  • Bet-Club

   Dnevni limit za bankomate je 750 EUR. Ako trebate veći dnevni limit onda trebate aktivirati Neteller VIP članstvo i onda se može dizati 2500 EUR dnevno.

 • Simo

  Nedavno sam točnije 16 02 2013 podnio zahtjev za karticu dali oni obvezno izdaju karticu jer imam oko 1500 eura na njihovom računu

  • Bet-Club

   Kartica bi vam za 10-tak dana trebala stići na kućnu adresu nakon što ste je zatražili. A u odvojenoj ometnici će vam također stići i PIN za karticu. Kroz tri tjedna bi trebalo sve stići, a ako ne stigne, najbolje da to javite neteller supportu, pa provjere gdje je pošiljka.

 • Goran

  Osim naknade za podizanje na bankomatu koju uzima Neteller (4€+provizija za konverziju valute), da li i naše banke uzimaju proviziju, i ako da koliku? Odnosno, na bankomatu koje naše banke je naknada najmanja?

  • Bet-Club

   Banke uzimaju oko 3 EUR na 1000kn, a provizija za konverziju valute se može izbjeći tako da se ta ista konverzija prepusti netelleru. Znači na erste bankomatu prilikom podizanja ima opcija odabira da li će konverziju raditi neteller ili banka, ali nije neka velika razlika u tečaju.

   Za podignutih 800kn na bankomatu s neteller računa se skida oko 113 EUR. Uvijek je isplativije dizati veće iznose odjednom jer tako ispada povoljnije.

 • ivan

  Pozdrav! Ja sam aktivirao karticu, da li sada treba jos nesto da uradim na sajtu ili odmah mogu na bankomat da podizem novac?

  • Bet-Club

   Ako na netelleru ima novaca, može se odmah podizati na bankomatu.

 • Zeljimir

  Imam 47 eura na neteller računu. Posjedujem aktiviranu Net+ plastic karticu. Pokušao sam na bankomatima u zagrebu Vidjeti sa Net+ karticom stanje računa, ali mi napiše: Transakcija nije moguča. U čemu je problem?

  • Bet-Club

   Stanje računa nije moguće provjeriti na bankomatu jer oni nemaju tu informaciju (nisu direktno povezani s Neteller računom). Stanje računa možete vidjeti samo kada se logirate u svoj Neteller račun, a na bankomatima samo podižite gotovinu bez pisane potvrde koju izdaje bankomat, jer u nekim slučajevima ako zatražite potvrdu koju ispisuje bakomat transakcija nije moguća zbog navedenog razloga.

 • Dalibor

  Jesam, kartica je aktivirana.
  Znam za naknadu(4e) + provizija ako se mjenja valuta…zbog toga sam probao podići u sloveniji, ali neide!?

  • Bet-Club

   Najbolje je onda da se direktno obratite neteller korisničkoj službi. Oni će točno znati odrediti gdje je nastao problem: https://help.neteller.com/app/ask

 • Bet-Club

  Da li ste aktivirali karticu? Net+ kartica je direktno povezana s neteller računom i ako imate dovoljno sredstava na računu ne bi trebalo biti problema. Također treba paziti i na naknade na isplatu, čiji točan popis možete pronaći na netellerovim stranicama.

 • Dalibor

  zanima me dali je lova koja se nalazi na neteller računu vezana uz karticu ili se mora naknadno u opcijama određena svota baš prebaciti na karticu.
  Danas sam bio u sloveniji i probao sam podići za probu 50e i neide…piše da nema dovoljno novca na raćunu, a imam preko 500e.
  U čemu je problem?